Shiitake Mushroom (Lentinus Edodes), 500mg, Swanson, 60 capsule Ciuperca

Swanson Health Products
33,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Shiitake Mushroom - cele mai cultivate ciuperci medicinale din lume ce sunt folosite în medicina chineză de peste 5000 de ani

 

Ciupercile Shitake, regasite in multe bucatarii asiatice, sunt apreciate atat pentru gustul delicat si textura frageda, cat si pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii. Astfel, ciupercile medicinale Lentinula edodes contin un glucan numit AHCC (hexoza activa corelata), folosit in tratamentul alternativ si complementar al cancerului in Japonia. Acest compus ajuta sistemul imunitar sa isi imbunatateasca functia.
 

Lentinanul, un compus care se regaseste in ciupercile shitake, este folosit ca medicament anticancerigen intravenos, datorita proprietatilor sale antitumorale. Studiile clinice au asociat lentinanul cu o rata superioara de supravietuire, o calitate mai buna a vietii si o recurenta scazuta a cancerului.


Shiitake conţine vitaminele din complexul Bergosterol (un sterol care se întâlnește în membrana celulară la fungi, având diverse funcții asemănătoare cu cele ale colesterolului din celulele animale), minerale (mangan, fosfor, potasiu, seleniu, cupru, zinc), fibre, proteine, magneziu, fier, vitamina D şi aminoacizi esenţiali.
 

Shiitake Mushroom este folosita de populatia Chinei ca tonic general de secole intregi, iar studiile derulate in domeniu au demonstrat ca ciuperca poate creste sansele de supravietuire in cazul unor boli grave si actioneaza ca un modulator imun, intarind sistemul imunitar si avand proprietati antitumorale. Alte studii in domeniu sustin ca ciupercile Lentinus Edodes cresc efectele chimioterapiei in tratamentele pentru combaterea cancerului si reduc efectele secundare ale radioterapiei.


 

Beneficiile Ciupercilor Shiitake pentru organism:

  • Eritadenina și betaglucanul sunt două componente ale ciupercilor shiitake care le transformă pe acestea în aliatul numărul unu în lupta cu kilogramele în plus. Betaglucanul îți oferă senzația de sațietate și te ajută în acest fel să mănânci mult mai puțin.
  • Ciupercile shiitake sunt recunoscute pentru faptul că stimulează sistemul imunitar și îl ajută să combată numeroase boli. Îi oferă acestuia cantități importante de vitamine, minerale și enzime și îl ajută în acest fel să reducă eficient radicalii liberi.
  • Câteva studii au demonstrat de-a lungul timpului că aceste ciuperci ar ajuta chiar și la distrugerea celulelor cancerigene, indirect, prin impactul puternic pe care îl au asupra celulelor macrofage. Celulele macrofage sunt responsabile de identificarea şi neutralizarea potenţialelor celule canceroase din corp. Ciupercile shiitake stimulează celulele macrofage și le ajută să lupte împotriva celor canceroase.
  • Shiitake susțin într-o mare măsură sănătatea sistemului cardiovascular. Acestea conțin fitonutrienți care împiedică formarea depunerilor pe vasele de sânge și îmbunătățesc circulația.
  • Sunt un adevărat energizant pentru organism datorită cantității mari de vitamina B pe care o conțin. Tot vitamina B este cea care contribuie la echilibrarea hormonală a organismului.
  • Ciupercile shiitake pot furniza o cantitate destul de mare de vitamina D, lucru extrem de util atunci când ne petrecem mare parte din zi la birou, departe de lumina soarelui. Vitamina D contribuie la sănătatea oaselor, reduce riscul de boli cardiace, boli autoimune și crește absorbția de calciu și fosfor.

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați două capsule pe zi cu apă.

 

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsule
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving % DV
Shiitake mushroom (Lentinus edodes) (fruit tops) 1000 mg **
**Daily Value not established.

 

Atentie

Doar pentru adulti. Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați. Consultați furnizorul dvs. de asistență medicală înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review