Shilajit Extract Extra Strength - Mumio - TruFulvic® 100 mg 30 veggie capsules Swanson

Swanson Health Products
39,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere


  Formula exclusivă Shilajit Extract Extra Strength - Mumio TruFulvic® 100 mg 30 caps contribuie la menținerea sănătății funcției cognitive, antioxidant puternic.

  Un redutabil susținător al sistemului imunitar.

  Prezentare: flacon cu 30 capsule.

  Producător: Swanson Health Products, SUA

   

  Descriere:

  Shilajit este numele unei substanțe naturale care se găsește în zona munților Himalaya, care s-a format de-a lungul secolelor prin acțiunea microorganismelor asupra plantelor aflate în proces de descompunere. Shilajit-ul este o substanță care se aseamănă cu gudronul, care, atunci când este vreme caldă se scurge prin crăpăturile rocilor.

  Cuvântul Shilajit provine din India și înseamnă ”piatra invincibilă”. În funcție de regiune și cultură, shilajit-ul poate fi întâlnit sub diverse nume. De exemplu în munții Caucaz acesta este cunoscut sub denumirea de mumio, în timp ce în Occident el mai poartă numele de asphaltum, pentru compoziția sa de ceară minerală asemănătoare asfaltului.

  Oamenii au desoperit capacitatea aestei substanțe de detoxifiere și revigorare a organismului încă din cele mai vechi timpuri. În țări precum Nepal, în nordul Indiei sau Pakistan, shilajit-ul este consumat cu lapte fermentat. Din acest motiv aceste regiuni sunt recunoscute pentru longevitatea locuitorilor și lipsa bolilor degenerative care apar odată cu înaintarea în varstă.

  Shilajit-ul este un complex alcătuit din peste 85 de minerale și compuși ca fosfolipide acid humic și acid fulvic, care se regăsește în proporție de 60-80%, fiind cel mai important compus. Acești compuși au proprietăți antioxidante puternice, iar mineralele dau un efect energetic.

  Oamenii de știință au descoperit că Acidul Fulvic este elementul care face ca nutrienții să fie ușor de absorbit ceea ce îi conferă abilitatea de a avea un impact hotărâtor asupra multor boli care ne afectează existența. Ei numesc acest element “elixirul vieții” și spun că fară acesta, nimic nu ar trăi.

  Acidul fulvic este solubil în apă și se mișcă foarte ușor prin organism având o puternică acțiune antioxidantă. Capacitatea ORAC (scala pe care se măsoară forța antioxidantă) s-a dovedit a fi în cazul unui tip de shilajit din munții Anzi între 50 și 500 Tx/g, atingând valori semnificativ mai mari decât unele fructe ca afinele sau noni.

  Shilajit-ul este folosit în tratarea problemelor cognitive asociate cu vârsta înaintată. Acidul fulvic din shilajit catalizează fiecare etapă a metabolismului celular, îmbunătățind astfel vitalitatea și energia. Acest acid fulvic neutralizează radicalii liberi și detoxifică organismul, stimulează funcția renală, ajută la absorbția nutrienților în orgnism, întărește sistemul imunitar, elimină colesterolul și grăsimile în exces, combate anemia, întărește oasele și protejează împotriva osteoporozei.

  Shilajit-ul ajută ăla producerea test0st3r0nului fiind utilizat de bărbații din întrega lume care se confruntă cu probleme de disfuncție erectilă. Un studiu făcut pe un eșantion de 60 de bărbați care sufereau de infertilitate li s-au administrat timp de 90 de zile shilajit câte două pastile pe zi. La finalul studiului s-a constatat că, cantitatea de spermă s-a îmbunătățit cu 90% iar calitatea cu 12%. 

  Bărbații au în general nevoie de un nivel mai ridicat de t3st0ster0n în organism pentru a proteja țesutul muscular și pentru a avea energie. 

  Datorită proprietății sale unice de a galvaniza minerale, este foarte util pentru pietre la rinichi, calculi biliari, edem și umflături. De asemenea, ajută la prevenirea ulcerelor, reduce inflamația, are proprietăți antimicrobiene și îmbunătățește memoria și funcția cognitivă.

  Efecte terapeutice:

  • -Îmbunătățește absorbția vitaminelor și mineralelor la nivel celular;
  • -În asociere cu alte remedii, creşte efectul acestora, deoarece ajută la fixarea substanţelor active în ţesuturi;
  • -Revitalizează întregul organism și îmbunătățește sistemul nervos;
  • -Ajută la îmbunătățirea stării de spirit și la revitalizarea memoriei, la reducerea stărilor anxioase și a schimbărilor de dispoziție;
  • -Îmbunătățește echilibrul h0rm0nal feminin și masculin;
  • -Restabilește nivelul de t3st0steron;  
  • -Promovează circulația mineralelor în țesuturi și oase;
  • -Este un puternic factor chelator, adică leagă și conduce mineralele în organism acolo unde este nevoie;
  • -Alcalinzează PH-ul sangvin și oxigenează celulele.

   

  Adjuvant in diferite afectiuni imreuna cu: 

  --Stress, anxietate se asociaza impreuna cu: 5 HTP, Super Stress B-complex;

  --Creier si imbunatatirea memoriei se asociaza cu: Huperzine A L-glutamine;

  -- Problemele hormonale se asociaza impreuna cu: Maca, Menopause Essentials;

   

  Ingrediente/capsulă: Shilajit 100 mg, mumio asphaltum Extra Strenght acid fulvic minim 70%; capsulă vegetală

  Mod de utilizre: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultatului de specialitate.

   

  Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

  Atentie! A nu se lasa la îndemânași vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original,bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

  Lot nr.: vezi pe ambalaj

  Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

  Mod de prezentare: flacon 30 capsule/ 100mg.

  Producator: Swanson Health Products, SUA

  Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de către utilizatorii site-ului, rezultatele pot varia de la o persoană la alta.


   

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review