Strontium Citrate ~The Bone Maker ~ 340 mg 60 Caps SW Osteoporoză, Necroză, Discopatii, Rahitism, Nevralgii, Dureri Articulare, Fracturi Osoase.

Swanson Health Products
67,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

 

Formula exclusivă Strontium Citrate The Bone Maker

Menține sănătatea oaselor, creste densitatea osoasa, trateaza osteoporoza.

Prezentare: 60 capsule

Producător: Swanson Health Products, USA


Descriere:

Stronțiul este un mineral natural prezent în apă și alimente. 

Cantități semnificative de stronțiu sunt găsite în scheletul uman. 
Influența strontiului asupra metabolismului osos a fost cercetată în profunzime începând cu anii 1950. 

Stronțiul influențează pozitiv metabolismul oaselor să promoveze formarea osoasă și să reducă resorbția osoasă, care să conducă la normalizarea densității osoase. 

 
Sugestii de utilizare: Luați două capsule, în aceeași perioadă a zilei, dimineața cu 15 min înainte de masă sau în timpul mesei. 

Asigurați-vă că administrați după masa de prânz cel puțin Doza Zilnică Recomandată de calciu și vitamina D3.

Nu se ia acest produs, în acelasi timp cu un supliment de calciu, deoarece aceste minerale pot concura între ele pentru absorbție. Calciu se ia după cel puțin 4 ore.
Cel mai bun mod de a lua stronțiu este dimineața pe stomacul gol cu 15 minute înainte de micul dejun, dar în cazul în care pacientul are probleme digestive se va administra în timpul micului dejun.

Luați cele două capsule în același timp. 

 

 Recomandat în:

- Osteoporoza de șold, col femural, genunchi, coloană, umăr, etc.,

- Necroză osoasă, de cap femural, etc.,

- Implanturi dentare (fixarea implantului în maxilar în interval de 2-4 luni) susține, reface și protejează structura oaselor, 

- Recuperare articulară post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor, fracturi osoase care necesită tije de titan

- Osteoartrita, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrita reumatoidă, discopatii, displazie cervicală, nevralgii,

 

Rolul Stronțiumului în corpul uman:

Stronțiul este găsit în mod natural în scheletul uman. Nivelul de stronțiu în țesutul osos este de aproximativ 3,5% din conținutul de calciu al oaselor. Stronțiu, administrat oral, prin suplimente alimentare se încorporează în dinți și oase. Cercetările arată că absorbția orală de stronțiu este dependentă de vârstă și scade odată cu înaintarea în  vârstă. Oamenii de știință au sugerat două metode de absorbție a strontiului din tractul gastro-intestinal: difuzie pasivă și absorbția transportator-mediator. La adulți, Stronțiul este absorbit într-o măsură mai mică decât calciul, posibil datorită dimensiunilor moleculare mai mari de stronțiu, în comparație cu molecula de calciu. Calciul și Strontiul concurează unul cu celalalt la absorbția în intestine de aceea se administrează separat.

Ajută la menținerea oaselor puternice, sănătoase:

Mecanismul de acțiune:
Stronțiul este un mineral care caută să ajungă în masa osoasă: se încorporează prin substituire ionică a calciului în cristalizarea oaselor. Cercetătorii au studiat potențialul terapeutic al stronțiului în vitro și studii pe animale și oameni. După evaluarea și analiza rezultatelor mai multor anchete, oamenii de știință au conclus ca pacienții pot beneficia de Stronțiu pentru sănătatea oaselor, printr-un efect în două direcții:

Se pare că Stronțiu interacționează cu celulele responsabile pentru procesul de remodelare osoasă normală. Celulele responsabile pentru formarea oaselor sunt cunoscute ca osteoblaste, și celulele responsabile pentru defalcarea osoasă, sau resorbție, sunt numite osteoclaste. Stronțiu poate stimula replicarea de pre-osteoblaști, care să conducă la o proliferare crescută a osteoblaștilor (celule care construiesc osoase). Acest proces produce o sinteza crescută a matricei osoase. 

În ceea ce privește efectele asupra osteoclastelor (celulele responsabile de resorbția osoasă), cercetările în vitro arată că stronțiul inhibă direct activitatea acestora și previne ruperea osoasă. 

Contraindicații și efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Poate fi administrat și de vegetarieni. 

Mod de administrare:

Câte 2 capsule dimineața cu 15 minute înainte de micul dejun, sau în timpul micului dejun.

După masa de prânz se administrează  Calciu cel puțin- 400mg și vitamina D3 cel puțin- 400UI


Tratamentul se face pe o perioadă de 3-6-12 luni, în funcție de afecțiune.

Compoziție/2 capsule

Stronțiu 680 mg (Elementar) (din citrat de 1944mg de stronțiu)

A nu se depăși doza zilnica recomandată!

Alte ingrediente: celuloză (capsule vegetariene), stearat de magneziu (sursă vegetală) 

Producător: Swanson Health Products, USA

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review