Strontium Citrate ~The Bone Maker ~ 340 mg 60 Caps SW Osteoporoză, Necroza de cap femural, Dureri Articulare, Fracturi Osoase.

Swanson Health Products
[1]
65,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

 

Formula exclusivă Strontium Citrate The Bone Maker

Menține sănătatea oaselor, creste densitatea osoasa, trateaza osteoporoza.

Prezentare: 60 capsule

Producător: Swanson Health Products, USA


Descriere:

Stronțiul este un mineral natural prezent în apă și alimente. 

Cantități semnificative de stronțiu sunt găsite în scheletul uman. 
Influența strontiului asupra metabolismului osos a fost cercetată în profunzime începând cu anii 1950. 

Stronțiul influențează pozitiv metabolismul oaselor să promoveze formarea osoasă și să reducă resorbția osoasă, care să conducă la normalizarea densității osoase. 

 
Sugestii de utilizare: Luați două capsule, în aceeași perioadă a zilei, dimineața cu 15 min înainte de masă sau în timpul mesei. 

Asigurați-vă că administrați după masa de prânz cel puțin Doza Zilnică Recomandată de calciu și vitamina D3.

Nu se ia acest produs, în acelasi timp cu un supliment de calciu, deoarece aceste minerale pot concura între ele pentru absorbție. Calciu se ia după cel puțin 4 ore.
Cel mai bun mod de a lua stronțiu este dimineața pe stomacul gol cu 15 minute înainte de micul dejun, dar în cazul în care pacientul are probleme digestive se va administra în timpul micului dejun.

Luați cele două capsule în același timp. 

 

 Recomandat în:

- Osteoporoza de șold, col femural, genunchi, coloană, umăr, etc.,

- Necroză osoasă, de cap femural, etc.,

- Implanturi dentare (fixarea implantului în maxilar în interval de 2-4 luni) susține, reface și protejează structura oaselor, 

- Recuperare articulară post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor, fracturi osoase care necesită tije de titan

- Osteoartrita, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrita reumatoidă, discopatii, displazie cervicală, nevralgii,

 

Rolul Stronțiumului în corpul uman:

Stronțiul este găsit în mod natural în scheletul uman. Nivelul de stronțiu în țesutul osos este de aproximativ 3,5% din conținutul de calciu al oaselor. Stronțiu, administrat oral, prin suplimente alimentare se încorporează în dinți și oase. Cercetările arată că absorbția orală de stronțiu este dependentă de vârstă și scade odată cu înaintarea în  vârstă. Oamenii de știință au sugerat două metode de absorbție a strontiului din tractul gastro-intestinal: difuzie pasivă și absorbția transportator-mediator. La adulți, Stronțiul este absorbit într-o măsură mai mică decât calciul, posibil datorită dimensiunilor moleculare mai mari de stronțiu, în comparație cu molecula de calciu. Calciul și Strontiul concurează unul cu celalalt la absorbția în intestine de aceea se administrează separat.

Ajută la menținerea oaselor puternice, sănătoase:

Mecanismul de acțiune:
Stronțiul este un mineral care caută să ajungă în masa osoasă: se încorporează prin substituire ionică a calciului în cristalizarea oaselor. Cercetătorii au studiat potențialul terapeutic al stronțiului în vitro și studii pe animale și oameni. După evaluarea și analiza rezultatelor mai multor anchete, oamenii de știință au conclus ca pacienții pot beneficia de Stronțiu pentru sănătatea oaselor, printr-un efect în două direcții:

Se pare că Stronțiu interacționează cu celulele responsabile pentru procesul de remodelare osoasă normală. Celulele responsabile pentru formarea oaselor sunt cunoscute ca osteoblaste, și celulele responsabile pentru defalcarea osoasă, sau resorbție, sunt numite osteoclaste. Stronțiu poate stimula replicarea de pre-osteoblaști, care să conducă la o proliferare crescută a osteoblaștilor (celule care construiesc osoase). Acest proces produce o sinteza crescută a matricei osoase. 

În ceea ce privește efectele asupra osteoclastelor (celulele responsabile de resorbția osoasă), cercetările în vitro arată că stronțiul inhibă direct activitatea acestora și previne ruperea osoasă. 

Contraindicații și efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Poate fi administrat și de vegetarieni. 

 

Mod de administrare:

Câte 2 capsule dimineața cu 15 minute înainte de micul dejun, sau în timpul micului dejun.

In tratamentul eficient al osteoporozei intra mai multe suplimente. După masa de prânz se administrează Calciu cel puțin- 400mg, Vitamina D3 - 5000UI, Boron 3-6mg, Magneziu Complex Triplu minim 400mg. Aceste suplimente, le gasiti la noi pe site.

Minerale Chelatate Albion Complex 

Magneziu

Vitamina D3

Calciu

Boron 


Tratamentul se face pe o perioadă de 3-6-12 luni, în funcție de afecțiune.

Compoziție/2 capsule

Stronțiu 680 mg (Elementar) (din citrat de 1944mg de stronțiu)

A nu se depăși doza zilnica recomandată!

Alte ingrediente: celuloză (capsule vegetariene), stearat de magneziu (sursă vegetală) 

Producător: Swanson Health Products, USA

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Iuliana Urda
25 oct.
Achizitie verificata
Am fost foarte sceptica in privinta tratamentelor naturiste, dar ajunsa in culmea disperarii cu un T-Score de 6,9, am inceput sa iau Strontium. Dupa 6 saptamani am facut DEXA, si urcasem 2 puncte. Acum dupa 3 luni, ma simt extraordinar de bine, si pot din nou sa imi iau nepotii in brate
Oameni buni, nu suferiti din cauza acestei boli, exista minuni
Una dintre ele se numeste ,, Natura noastra ''. Multumesc ca existati, multumesc pentru amabilitatea personalului, competenta si interesul dovedit
N
Naturanoastra.ro
27 oct.
"Văzuta-ți dumneavoastră o floare sau un pom, să sară din grădină și să se dea la om?!" N.Stănescu
Ce bine-ar fi să știm, să luăm, să folosim, ce in natura noastra, la tot pasu-ntâlnim.
Pe lânga Stronțium, Calciu, vitaminele K si D, ați avut și aveți, starea de-ncredere.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată si vă dorim multă sănătate...
N
Naturanoastra.ro
27 oct.
Daca omenirea ar apela din principiu, nu din disperare, la natura, plante, dar si la sol si aer, pentru toate durerile ar fi o rezolvare.