Super Enzymes (Enzime Digestive cu Spectru Larg), Now Foods, 90 capsule

Now Foods
83,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Super Enzymes - un complex enzime digestive care promovează digestia sănătoasă și absorbția nutrienților din alimentație

 

Super Enzymes este un complex de enzime digestive care nu numai că sunt responsabile pentru starea tractului gastro-intestinal ci și pentru numărul de reacții din organism. Enzimele digestive sunt substanțe biologic active produse de glandele gastrointestinale. Ele joacă un rol important în procesul chimic al digestiei - descompun moleculele alimentare (proteine, carbohidrați și grăsimi) în unități suficient de mici (aminoacizi, glucoză și acizi grași) pe care organismul le poate absorbi.

 

Super Enzymes este un amestec de 5 tipuri de enzime - amilază, proetază, lactază, lipază și celulază, care promovează digestia sănătoasă, absorbția nutrienților (proteine, carbohidrați și grăsimi) și ajută organismul să absoarbă mineralele necesare. Super Enzymes este un supliment bogat in enzime de Papaya, menta si clorofila.

Acest supliment ajuta la o digestie mai buna si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar neadecvat. Papaya actioneaza ca un supliment ideal pentru perioadele de dupa mese, imbunatatind semnificativ digestia si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonari, respiratie urat mirositoare, jena gastrica, etc.) Suplimentul mai contine acid stearic si stearat de magneziu derivate din uleiul de palmier. 

 

Super Enzymes și componentele sale eficiente

 

- Amilaza este o enzimă formată de pancreas și glandele salivare, care scindează amidonul pentru zaharuri mai simple.

- Proteaza sau enzimele proteolitice ajută digerarea proteinelor la aminoacizi și asigură absorbția și utilizarea lor în organism. Deficiența lor limitează descompunerea proteinelor, care ulterior suferă procesul de dezintegrare în colon, provocând probleme digestive (flatulență, diaree). Enzimele includ pancreatina, papaina, tripsina, chymotripsina și bromelaina.

- Lactaza este o enzimă care descompune lactoza (zahăr din lapte) în glucoză și galactoză. Se recomandă persoanelor care prezintă intoleranță la lactoză, care nu pot digera lactoza, ceea ce duce la balonare, dureri abdominale și diaree.

- Celuloza este o enzimă importantă pentru digestia alimentelor bogate în fibre. Descompune fibrele vegetale în glucoză (zahăr simplu). Aceasta susține tratamentul problemelor digestive (cum ar fi un sindrom de abuz), în organism nu se formează aceasta enzima și din această cauză trebuie consumat din alimentație. 

- Lipaza este o enzimă lipolitică care descompune grăsimile în glicerol și acizii grași liberi. Pătrund prin peretele intestinal în sânge și ficat, unde apoi se descompun. Lipaza controlează cantitatea de grăsimi sintetizate din organism și reduce depozitele de grăsimi. Lipsa acestei enzime este asociată cu colesterolul ridicat și glicemie ridicata.

Lipazele, amilazele și proteazele contribuie la o digestie mai bună a alimentelor ingerate și la suplimentarea enzimelor digestive.

    


 

Super Enzymes și beneficiile sale

 
 • Complex de 5 enzime digestive diferite (amilază, proetază, lactază, lipază, celulază)
 • Conține 134 mg de enzime per capsulă
 • Susține digestia globală a consumului de alimente
 • Promovează digestia laptelui și a lactozei
 • Promovează digestia proteinelor
 • Promovează digestia grăsimilor
 • Promovează digestia amidonului
 • Promovează digestia alimentelor bogate în fibre
 • Susține organismul sa absoarba substanțele nutritive din alimentație
 • Indepărtează simptomele neplăcute ale diferitelor intoleranțe alimentare
 • Combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat;

 

Now Super Enzymes contine un amestec de enzime care sprijina sanatatea functiilor digestive. Acest produs este unul vegetal, cu extracte de ananas. Enzimele digestive ajuta la absorbtia nutrientilor in organism si asista la descompunerea particulelor de mancare ingerate. Acest proces transforma hrana in sursa de energie, sprijinind crearea de celule si tesuturi noi. De asemenea, protejeaza sangele de toxine. Cele 3 categorii principale de enzime digestive sunt: amilaza, proteaza si lipaza.
 Mod de administrare

Portia este de 1 capsula. Se administreaza cate 1 capsula la fiecare masa principala. 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tableta
  Amount Per Serving: % Daily Value
Betaine HCI 200 mg *
Ox Bile Extract (min. 45% Total Cholic Acids) 100 mg *
Papaya Fruit Powder 45 mg *
Pancreatin 11X
Supplying: 
Amylase 37,000 USP Units
Protease 37,000 USP Units
Lipase 2,960 USP Units
134 mg *
Bromelain (from Pineapple) (120 GDU) 40 mg *
Acid Stable Protease (Aspergillopepsin) (50 SAPU) 10 mg *
Papain (from Papaya) (100,000 FCC PU) 2 mg *
Cellulase (10 CU) 0.1 mg *
* Daily Value not established.

Important: Scrie-ne parerea ta despre acest produs in sectiunea Review-uri! Multumim! :) 

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review