Tongkat Ali 400 mg 120 capsule T3stojack Longjack Swanson

Swanson Health Products
[4]
97,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Tangkat Ali sau T3stojack Longjack contribuie la buna funcționare a sistemului reproducător, calității spermei, masei musculare.

Un afrrodisiac redutabil cu efect rapid

Prezentare: flacon cu 120 de capsule 400 mg

Producător: Swanson Health Products

 

Descriere:

Eurycoma longifolia (denumită în mod obișnuit tongkat ali sau pasak bumi sau ginseng malaysian) este o plantă înfloritoare din familia Simaroubaceae, originară din Indonezia, Malaezia și, într-o mai mică măsură, din Thailanda, Vietnam, Laos și India. Planta este un arbust subțire de dimensiuni medii care poate ajunge la înălțimea de 10 m și este deseori neramificat. Rădăcina plantei a fost utilizată în medicina populară din regiunea Asia de Sud-Est, iar în zilele noastre este folosită în mod obișnuit ca suplimente, precum și aditivi alimentari și băuturi.

 

In diferite afectiuni se asociaza cu: 

- in cresterea p0tentei si nivelului de t3st0steron se asociaza cu:  Supreme Dhea Complex. , Horny Goat Weed Complex 

Maca Root Extract

.

Tongkat Ali este un supliment pe bază de plante folosit ca un stimulator de afrrodisiac și t3st0 steron. Nu numai că îmbunătățește sănătatea și performanța sexuală, dar poate fi de asemenea benefic în cazul osteoporozei, diabetului și anxietății masculine.

Planta este folosită în medicina tradițională din Indonezia, Malaezia și Vietnam. În Indonezia și Malaezia, rădăcina plantei este fiartă în apă, iar apa este consumată ca un tonic de sănătate pentru recuperarea post-partum, ca afrodiziac puternic, precum și în ameliorarea febrei, viermilor intestinali, dizenteriei, diareei, indigestiei și icter. În Vietnam, floarea și fructele sunt folosite pentru a trata dizenteria , iar rădăcina este folosită pentru malarie și febră. În Malaezia, o pastă a plantei este aplicată local pentru a diminua durerile de cap și durerile de stomac.

E. longifolia este un afrodisiac, alte beneficii asupra sănătății atribuite acestei plante includ activități antimalariene, antidiabetice, antimicrobiene și antipiretice. 

E. longifolia este comercializată pe scară largă. Rădăcina sa, care este foarte amară, a fost utilizată ca bază pentru suplimente, precum și aditivi alimentari și băuturi. În SUA, extractul este cunoscut ca îmbunătățitor al sănătăției sexuale, ca un stimulator de energie și rezistență, pentru îmbunătățirea circulației sângelui și a reducerii grăsimilor. În piața băuturilor, este un ingredient comun pentru cafea și băuturi comercializate ca băuturi energizante.

Multe studii arată că această rădăcină conține compuși care stimulează libidoul, promovează calitatea spermei și susțin creșterea musculară, toate efectele care sunt atribuite unei creșteri a t3st0steronului. *Acest efect este susținut de un studiu din 2012 de 76 de bărbați, dintre care doar 35% au avut niveluri normale de t3stosteron. După o lună de suplimentare cu Tongkat Ali, numărul bărbaților cu niveluri normale de t3stosteron a crescut semnificativ la 90%. *Un articol publicat în British Journal of Sports Medicine a indicat că Tongkat Ali (TA) conține un grup de compuși numiți quassinoids. Cvasinoidele sunt molecule extrase din plante care au beneficii terapeutice. TA conține câțiva dintre acești compuși dovediți a avea proprietăți afrodiziace și pentru a crește nivelele de t3st0steron.


*Cercetările timpurii sugerează că administrarea Eurycoma longifolia pe cale orală timp de 5 săptămâni contribuie la creșterea masei și a forței musculare la bărbații sănătoși care participă la un program de formare intensă a forței. Suplimentele de t3st0ster0n sunt benefice pentru pierderea de grăsime, creșterea mușchilor, tăria și îmbunătățirea funcției s3xuale.

*Potrivit unui articol publicat în British Journal of Sports Medicine, în urma unui studiu pilot ce a fost realizat pe 14 bărbați sănătoși, la care li s-a administrat jumatate placebo și jumătate suplimente cu Tongkat Ali. Studiul a fost efectuat pe o perioadă de 5 săptămâni, iar cei care au utilizat TA au prezentat următoarele rezultate comparativ cu grupul placebo:

O creștere semnificativa a nivelului de t3st0st3r0n,

O creștere semnificativă a masei musculare,

O scădere semnificativă a procentului de grăsime corporală,

O creștere semnificativă a rezistenței,

O creștere semnificativă a circumferinței brațului.

 

Indicații:

- creșterea apetitului s3xual,

- contribuie la îmbunătățirea calității spermei,

- creșterea test0ster0nului,

- disfuncție er3ctilă,

- indigestie,

- durere osoasă,

- febră,

- îmbătrânire,

- reducerea anxietății.

   

Prezentare: flacon 120 cps

Ingrediente/ 1 capsulă: 400 mg rădăcină de  Eurycoma longifolia Jack (T3stojack)

Alte ingrediente: gelatină, stearat de magneziu, ulei de tărâțe de orez.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi seara sau cu o ora inaintre de actul s3xual

 

Atenție! A nu se lasa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul originar, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
V
Vlad Radu
30 nov.
Super
D
Daniel J
20 oct. 2022
Am 56 de ani si am luat pentru stres si potenta aswagandha si tongkat ali. Produsele sunt foarte bune si eficiente.
Recomand barbatilor si femeilor pentru revigorare si antistres.
Multumit!
I
Ionut
15 sept. 2022
Achizitie verificata
Foarte bun pentru sala si pentru performanta secsuala.
Recomand.
d
dan
27 iun. 2022
L-am folosit impreuna cu Horny goat weed complex si rezultatele sunt foarte bune si rapide. Recomand
O
Oni
17 mar.
Este recomandat sa fie folosite impreuna? Adica nu e prea mult?
N
Naturanoastra.ro
23 mar.
Este recomandat. Nu este prea mult.