NOU

Tongkat Ali TestoJack 100, Stimulent H0rmonal, Now Foods, 60 capsule Longjack Tribulus

Now Foods
108,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere


Testo Jack 100 - o reţetă unică şi natural anabolică, care creşte nivelul de tessttosteron dar şi forţa, volumul şi intensitatea antrenamentelor


Formula exclusivă TestoJack 100 LongJack contribuie la buna funcționare a sistemului reproducător, calității spermei, masei musculare.

Un afrrodisiac redutabil cu efect rapid

 

Descriere:

Eurycoma longifolia (denumită în mod obișnuit tongkat ali sau pasak bumi sau ginseng malaysian) este o plantă înfloritoare din familia Simaroubaceae, originară din Indonezia, Malaezia și, într-o mai mică măsură, din Thailanda, Vietnam, Laos și India. Planta este un arbust subțire de dimensiuni medii care poate ajunge la înălțimea de 10 m și este deseori neramificat. Rădăcina plantei a fost utilizată în medicina populară din regiunea Asia de Sud-Est, iar în zilele noastre este folosită în mod obișnuit ca suplimente, precum și aditivi alimentari și băuturi.

.

Tongkat Ali este un supliment pe bază de plante folosit ca un stimulator de afrrodisiac și t3st0 steron. Nu numai că îmbunătățește sănătatea și performanța sexuală, dar poate fi de asemenea benefic în cazul osteoporozei, diabetului și anxietății masculine.

Planta este folosită în medicina tradițională din Indonezia, Malaezia și Vietnam. În Indonezia și Malaezia, rădăcina plantei este fiartă în apă, iar apa este consumată ca un tonic de sănătate pentru recuperarea post-partum, ca afrodiziac puternic, precum și în ameliorarea febrei, viermilor intestinali, dizenteriei, diareei, indigestiei și icter. În Vietnam, floarea și fructele sunt folosite pentru a trata dizenteria , iar rădăcina este folosită pentru malarie și febră. În Malaezia, o pastă a plantei este aplicată local pentru a diminua durerile de cap și durerile de stomac.

E. longifolia este un afrodisiac, alte beneficii asupra sănătății atribuite acestei plante includ activități antimalariene, antidiabetice, antimicrobiene și antipiretice. 

E. longifolia este comercializată pe scară largă. Rădăcina sa, care este foarte amară, a fost utilizată ca bază pentru suplimente, precum și aditivi alimentari și băuturi. În SUA, extractul este cunoscut ca îmbunătățitor al sănătăției sexuale, ca un stimulator de energie și rezistență, pentru îmbunătățirea circulației sângelui și a reducerii grăsimilor. În piața băuturilor, este un ingredient comun pentru cafea și băuturi comercializate ca băuturi energizante.

Multe studii arată că această rădăcină conține compuși care stimulează libidoul, promovează calitatea spermei și susțin creșterea musculară, toate efectele care sunt atribuite unei creșteri a t3st0steronului. *Acest efect este susținut de un studiu din 2012 de 76 de bărbați, dintre care doar 35% au avut niveluri normale de t3stosteron. După o lună de suplimentare cu Tongkat Ali, numărul bărbaților cu niveluri normale de t3stosteron a crescut semnificativ la 90%. *Un articol publicat în British Journal of Sports Medicine a indicat că Tongkat Ali (TA) conține un grup de compuși numiți quassinoids. Cvasinoidele sunt molecule extrase din plante care au beneficii terapeutice. TA conține câțiva dintre acești compuși dovediți a avea proprietăți afrodiziace și pentru a crește nivelele de t3st0steron.


*Cercetările timpurii sugerează că administrarea Eurycoma longifolia pe cale orală timp de 5 săptămâni contribuie la creșterea masei și a forței musculare la bărbații sănătoși care participă la un program de formare intensă a forței. Suplimentele de t3st0ster0n sunt benefice pentru pierderea de grăsime, creșterea mușchilor, tăria și îmbunătățirea funcției s3xuale.

*Potrivit unui articol publicat în British Journal of Sports Medicine, în urma unui studiu pilot ce a fost realizat pe 14 bărbați sănătoși, la care li s-a administrat jumatate placebo și jumătate suplimente cu Tongkat Ali. Studiul a fost efectuat pe o perioadă de 5 săptămâni, iar cei care au utilizat TA au prezentat următoarele rezultate comparativ cu grupul placebo:

O creștere semnificativa a nivelului de t3st0st3r0n,

O creștere semnificativă a masei musculare,

O scădere semnificativă a procentului de grăsime corporală,

O creștere semnificativă a rezistenței,

O creștere semnificativă a circumferinței brațului.

 

Indicații:

- creșterea apetitului s3xual,

- contribuie la îmbunătățirea calității spermei,

- creșterea test0ster0nului,

- disfuncție er3ctilă,

- indigestie,

- durere osoasă,

- febră,

- îmbătrânire,

- reducerea anxietății.

 

Testo Jack 100 reprezintă o reţetă revoluţionară unică şi anabolică, ce este un amestec 100% natural. Testo Jack 100 creşte în corpul dvs nivelul de teestosteron liber, rezultând creşterea dramatică a forţei, volumului și a intensităţii antrenamentului dvs. Conţine doar substanţe care sunt eficiente, cu cel mai înalt procent posibil de substanţe active. Adică nu doar Tribulus, dar şi cel mai înalt procent posibil de extract activ: 30% de protodioscină. Găsiţi în el absolut totul necesar pentru a obţine cel mai înalt grad de producere a teestosteronului în corpul dvs.


Fiecare doză conține 7 componente puternice și dovedite clinic, care acționează în sinergie și asigură ca receptorii androgeni să fie stimulaţi şi să producă mai mult teestosteron într-un mod repetat. Creşte intensitatea antrenamentului dvs, încrederea în sine iar antrenamnetul devine din ce în ce mai agresiv. Nivelul de teestosteron liber creşte la fiecare administrare de Testo Jack 100. Beneficiaţi de acest preparat unic pentru a obţine nivelul maxim de teestosteron, fără a consuma steroizi.
TestoJack 100 este un hardcore teestosteron booster cu efecte anabolice puternice și are capacitatea de a crește nivelul de teestosteron la maximCreșterea eficientă a teestosteronului contribuie la o creștere mai rapidă a masei musculare și îmbunătățește performanța fizică și rezistența. Este un supliment alimentar revoluționar care crește teestosteronul și vă va ajuta la obținerea masei musculare dorite.


Now TestoJack 100 este o combinaţie de ingrediente naturale din plante cunoscute pentru a susţine activitatea sexuală sănătoasă a omului şi vitalitatea generală. TestoJack este o formulă botanică orientată pentru ca un bărbat sa o poata folosi pentru a menţine funcţia reproductivă, libidoul şi performanţa sexuală. Adăugarea de American Ginseng,i Panax Ginseng si Muira Puama rotunjesc această formulă, asigurându-i capacitatea de a sprijini nivelurile de energie in eforturile susţinute. Această formulă botanică puternică ajută la promovarea generală a sănătăţii reproductive şi a efortului sexual.
 

Testo jack 100 și beneficiile sale

 
 • Hardcore teestosteron booster
 • Crește nivelul de teestosteron la maxim
 • Susține în mod activ creșterea și regenerarea rapidă a masei musculare
 • Crește performanța fizică
 • Creste placerea sexuala si intensitatea
 •  Creste performanta sexuala
 •  Echilibreaza nivelul de h0ormoni la barbati
 •  Ajuta la arderea grasimilor
 •  Ajuta la cresterea masei musculare
 •  Ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului si a spermatogenezei
 •  Creste energia si tonusul
 • Are efecte antiinflamatorii


Mod de administrare

Luați 2 capsule pe zi cu alimente

A se păstra într-un loc răcoros și uscat după deschidere.

 
Supplement Facts
Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %Daily Value
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCI) 3 mg 176%
Magnesium (from Magnesium Aspartate) 140 mg 33%
Zinc (from Zinc Mono-L-methionine and Zinc Aspartate) 9 mg 82%
Tribulus terrestris Extract (Fruit/Aerial Parts) (min. 45% Saponins) 250 mg
LJ100® (Eurycoma longifolia Extract) (Root) (min. 22% Eurypeptides) 50 mg
†Daily Value not established.

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți porția zilnică recomandată. 

Important: Scrie-ne parerea ta despre acest produs in sectiunea Review-uri! Multumim! :) Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review