Tratament Naturist Eficient Peyronie Serrapeptase Forte Nato-Serra Nattokinase Peironie 3 Luni

Medical District
443,60 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Tratament Naturist Eficient Peyronie cu Enzime Proteolitice Nattokinase 2000 FU și Serrapeptase Forte - 90 zile de tratament

Acest Pachet Beneficiaza de transport gratuit prin curier.

Formula este folosită în ameliorarea afecțiunii Peyronie, această manifestându-se ca fiind o conglomerare de fibrină. Primele rezultate apar dupa primele 1-2 luni de administrare, perioada de administrare difera de la persoana la persoana pentru obtinerea rezultatului dorit si poate dura intre 6 si 18 luni. Se maseaza zona afectata o data pe zi.


Descriere:

Boala Peyronie este o afecțiune a țesutului conjunctiv care implică creșterea plăcilor fibroase în țesutul moale al penisului. În mod specific, se formează țesut cicatricial în tunica albuginea, învelișul gros de țesut care înconjoară cavernosa corporală, provocând durere, curbură anormală, disfuncție erectilă, pierderea circumferinței și scurtarea.

 Boala poate provoca durere, leziuni asemănătoare cordonului (țesut cicatricial cunoscut sub numele de "plăci"). Deși concepția populară despre boala lui Peyronie este aceea că implică întotdeauna curbura penisului, țesutul cicatrizat uneori provoacă diviziuni sau indentări, mai degrabă decât curbură. Aceasta poate provoca, de asemenea, relații sexuale dureroase și / sau dificile, deși nu este clar dacă unii bărbați au raportat un raport satisfăcător sau nesatisfăcător, în ciuda tulburării. Poate afecta bărbații de orice rasă și vârstă. Tulburarea este limitată la penis, deși un număr substanțial de bărbați cu Peyronie prezintă tulburări ale țesutului conjunctiv concomitent în mână și, într-o mai mică măsură, în picioare. Aproximativ 30% dintre bărbații cu boală Peyronie dezvoltă fibroză în alte țesuturi elastice ale corpului, cum ar fi pe mână sau pe picior, inclusiv contracția lui Dupuytren a mâinii. O incidență crescută a bărbaților înrudită genetic sugerează o componentă genetică.

 Această boală poate apărea brusc sau poate evolua în timp. În cazurile grave, din cauza durității plăcii se reduce și flexibilitatea peniană, astfel încât durerea este însoțită de penisul care în timpul erecției are o formă de arc. Este posibil ca în timp durerea să mai scadă, dar curbarea peniană să persiste, producând astfel dificultăți în timpul contactului sexual.

Boala Peyronie se vindecă fără tratament în 20% din cazuri.  Majoritatea bărbaților rămân activi sexual. Cuplurile trebuie consiliate să mențină o viață sexuală activă.

 De-a lungul anilor s-au încercat numeroase tehnici chirurgicale pentru a trata condiția. Numărul și varietatea acestor încercări de tratament stau mărturie lipsei lor de eficacitate. Fără tratament 12% dintre cazuri se remit spontan, 50% se vor agrava, iar restul rămân stabile.

In tratarea maladiei este foarte utilă asocierea substanțelor nattokinase și serrapeptase.

Simptomele bolii Peyronie pot apărea brusc, cele mai frecvente fiind:

- o umflătură sau o îngroșare observată de-a lungul penisului,

- un aspect curbat al penisului care este evident în momentul când penisul este erect,

- tulburări de erecție, durere în timpul erecției,

- incapacitatea de a menține o erecție,

- incapacitatea de a penetra în timpul actului sexual.

Factori de risc pentru dezvoltarea afecțiunii:

- tulburări psihologice,

- vârsta,

- obezitatea,

- disfuncția eretică,

- diabetul zaharat,

- fumatul.

 

 Combinația dintre cele două produse naturiste, s-a dovedit de-a lungul timpului a fi cea mai eficientă soluție în a ajuta la tratarea/ameliorarea bolii peyronie.

 

1. Nattokinase 100 mg

 Este o enzimă care este formată pentru a furniza un amestec de proteaze care au demonstrat că descompun substraturile standard de fibrină într-o manieră similară nattokinazei.

 Nattokinase ajută la reducerea formării de cheaguri de sânge, le dizolvă și catabolizează fibrilii amiloizi, iar cea mai importantă proprietate a acestuia este ca ajută într-o mare măsură la tratarea/ameliorarea inflamației deoarece boala Peyronie debutează cu o inflamație la nivelul penisului.

 Produsul este recomandat în menținerea funcțiilor cardiovasculare normale, ajutând la coagularea normală a sângelui, menținerea tensiunii arteriale, reducerea afecțiunilor neurodegenerative prin reducerea depunerii de fibrină la nivelul cerebral, curățarea excesului de fibrină din întregul organism, precum și îmbunătățirea vederii prin reducerea depunerii cheagurilor de fibrină la nivelul ocular, maladie, viață sexuală sănătoasă.

Prezentare: Nattokinase- flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: 2.000 unitati fibrinolitice, făină de orez, hipromeloză, dextrină, meltodextrină, celuloză microcristalină  (fibră vegetală), gelatină, stearat de magneziu.

Mod de administrare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara cu 15-30 min înainte de mese.

 

2. Serrapeptase Forte

Serratiopeptidaza este enzimă extrasă din intestinul viermelui de mătase, care digeră proteinele depuse în exces, aceasta fiind principala cauză a acestei boli.

*Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subția lichidul care se adună în zonele de inflamație, blocând eliberarea de compuși dureroși și dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii. Atacă şi dizolvă materia moartă din organism, precum celule moarte și curăţă sistemul circulator de elementele care "îngroaşă sângele" sau formează trombi care blochează circulaţia.

 Proprietăți:

- elimină inflamația, edema,trauma

- curăță trompele uterine ajutând la obținerea mai ușor a unei sarcini  

- digeră proteinele,

- elimină treptat chisturile și fibroamele de toate etiologiile

- curață excesul de fibrină din organism.

 

 Prezentare:Serrapeptase Forte-flacon cu 90 capsule

Ingrediente active/3 capsule: Best Serrapeptase Forte (din Seratiopeptidaza cu 240 000 de unitati de serratiopeptidaza reale)...... 120 mg.

Mod de administrare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, dimineața și seara cu 15-30 min înainte de mese.

 

Peyronie este asociată cu calcifierea țesuturilor moi și producerea excesivă de colagen.

Calcifierea țesuturilor moi poate fi cauzată de o deficiență de vitamina k2, deși cea mai mare parte a cercetării a fost în legătură cu arterele. Vitamina k2 este foarte importantă în tratamentul pentru Peyronie, deoarece scade riscul de depunere de calciu la nivelul arterelor și intervine în procesul de fixare a calciului în oase.

 

Formula este folosită în ameliorarea afecțiunii Peyronie, această manifestându-se ca fiind o conglomerare de fibrină, rezultatele apar dupa primele 1-2 luni de administrare, perioada de administrare difera de la persoana la persoana pentru obtinerea rezultatului dorit si poate dura intre 6 si 12 luni. Se maseaza zona afectata.

 


 Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review