Tratament Naturist Eficient Varicocel Serrapeptase Forte 240.000UI și Complex Pentru Circulație SWANSON Fara Operatie

Medical District
220,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Tratament Naturist Eficient Varicocel Serrapeptase Forte 240.000UI(3 capsule) și Complex Pentru Circulație SWANSON

Tratament Fara Operatie

 

Serrapeptase Forte 240.000UI(3 capsuel) Med`s Best - Super Enzima Proteolitică

Prezentare: 90 capsule 

Producător: Med`s Best 

 

Complex Natural Eficient pentru întregul Sistem Circulator - 

Prezentare: 60 capsule vegane Gastrore-zistente cu eliberare prelungită

Producător: Swanson 

 

Pentru tratament de 3 luni sunt necesare 3 cutii Leg Vein Essentials si 2 cutii Best Serrapeptase

 

Foarte multe încercări de tratare a varicocelului testicular au fost efectuate de medicii din Statele Unite ale Americii, Japonia și Germania, dar aproape întotdeauna fără succes.

Combinația dintre cele două produse naturiste, s-a dovedit de-a lungul timpului a fi cea mai eficientă soluție în tratarea varicocelului. 

Luate fiecare substanță în parte, se poate observa utilitatea și efectul acestora în ceea ce privește circulația venoasă, și restabilirea elasticității vaselor de sânge.

Efectul benefic în cazul varicocelului testicular,*s-a observat întâmplător la începutul anilor '90. Efectul a apărut în cazul bărbaților între 20 și 40 ani care suferind de varice în zona gambelor au folosit ambele poduse simultan. Doar un mic procent dintre aceștia sufereau și de varicocel însă la o evaluare făcută la 6 luni de la începerea tratamentului pentru varicele gambelor, aceștia au afirmat că durerea și inflamația simțite în scrot, și în special în partea stângă a acestuia, au dispărut în proporție de 80% iar în unele cazuri complet. *Vindecarea varicocelelor testiculare cu acest tratament naturist a eliminat intervenția chirurgicală asupra acestora cât și riscul pierderii funcțiilor testiculelor.

 

Efectul benefic a aparut doar în combinația complexului pentru circulație cu doza de 80,000 UI de Serratiopeptidase, administrate simultan de două ori pe zi.Tratamentul este cu eliberare prelungită, ceea ce face ca efectul terapeutic să se exercite pe o perioadă mai lungă de timp și substanțele active să ajungă în duoden neafectate de acizii stomacali. Eliberarea prelungită, este deosebit de utilă deoarece îmbunătățirea elasticității vaselor trebuie susținută constant cu substanțele din complexul pentru circulație și cu serratiopeptidaza. Combinația dintre cele două produse naturiste servește de asemenea și la buna funcționare a testicolelor căt și la prevenirea formării de chisturi sau tumori testiculare.

Serratiopeptidaza (Serratia Peptidase) este o enzimă proteolitică studiată de mult timp și lansată relativ recent pe piață. Serratiopeptidaza este enzima extrasă din intestinul viermelui de mătase. Cu ajutorul ei acesta reușește să dizolve o gaură în cocon pentru a putea ieși afară.

 

Prezentare: Serrapetase Forte 

Serrapeptaza sau serrapeptidaza este o enzimă proteolitică extrasă din intestinul viermelui de mătase. În momentul în care viermele de mătase este pregătit să iasă din cocon, produce o enzimă care dizolvă coconul, pentru a ieși afară. Această enzimă are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge și chisturile din întreg organismul, curăța efectiv arterele și previne accidentele cardiovasculare, în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de micro-cheagurile de sânge. Serapeptaza nu subțiază sângele și deci, nu interferează cu aspirina sau cu medicația alopată pentru subțierea sângelui. 

Serratiopeptidaza digeră proteinele depuse în exces (proteinurie) care conduc la o afecțiune foarte gravă, Amiloidoza (rar descoperită la timp sau diagnosticată corect), reduce rapid durerile inflamatorii de la articulații până la dinți,este foarte utilă ca adjuvant în tratarea adenomului de prostată, rinichi polichistici, ovare polichistice, colesterol ridicat.

*Cercetătorii din India au realizat un studiu pe 20 de pacienți, timp de 6 săptămâni, pentru a observa răspunsul Serrapeptazei la pacienții cu sindrom de tunel carpian. *Cercetătorii au vrut să afle dacă o metodă conservatoare, non-chirurgicală ar fi benefică. 65% din pacienți au arătat îmbunătățiri clinice semnificative. Niciun efect advers nu a fost observat. Doctorii au concluzionat că terapia cu serrapeptaza poate fi un tratament alternativ conservator foarte benefic. 

 

Prezentare Complex Natural Eficient pentru întregul Sistem Circulator

Capsulele sunt cu eliberare prelungita DRcaps conțin mătura măcelarului, afine și păducel pentru a ajuta la susținerea unei circulații sănătoase, în timp ce castanul sălbatic și gotu kola susțin sănătatea venelor și a capilarelor prin refacerea elasticității și curățarea acestora. Semințele de struguri protejează colagenul necesar pentru artere sănătoase, iar hesperidina este un bioflavonoid care mărește rezistența vaselor de sânge în combinație cu Vitamina C.

Complexul susț­ine funcționarea optimă a venelor, capilarelor și vaselor limfatice. Datorită complexului vegetal bioactiv pe care îl con­ține, este eficient în restabilirea și men­ținerea tonusului pere­tilor vasculari fiind de un real folos pentru ulcerul varicos și varicocelul testicular. Redă func­ționalitatea și elasticitatea venelor. Este venotonic și vasculoprotector, crește tonicitatea venoasă, rezistent­ă structurilor vasculare, scade hiperpermeabilitatea capilară. Compoziț­ia produsului este îmbogăț­ită cu vitamina C, care alături de hesperidina, îi poten­țează activitatea, ceea ce are ca efect consolidarea pere­ților vaselor de sânge. 

 

Complexul este recomandat în:

-insuficiență circulatorie periferică, varicocel testicular, sindrom varicos, stenoze, tromboze și tromboflebite, toate stadiile bolii varicoase și tulburărilor circulației sanguine venoase, insuficiență venoasă cronică, anevrism de aortă, ulcer varicos, tromboflebită și periflebită superficială, sindromul posttrombotic, tratamentul post-chirurgical venos, edeme și hematoame posttraumatice.

Ingrediente active/1 capsulă:

- Extract standardizat de castan salbatic (Aesculus hippocastanum )(22% escine)(semințe).....200 mg

- Extract de mătura măcelarului (Ruscus aculeatus)(10% saponine calculate ca ruscogenina) (rădăcină).....75 mg

- Extract de Gotu Kola (Centella asiatica) (10% asiaticosides) (părți  aeriene).....50 mg

- Hesperidina (40% bioflavonoide)......50 mg

- Extract de Afin (Vaccinium myrtillus) (fructe) (standardizat la 25% antocianidine).....10 mg

- Extract din semințe de struguri(90% -95% Proantocianide).....10 mg

- Extract păducel (părțile aeriene)(2% vitexin- 2’ rhamnosides)......10 mg

 - Vitamina C (acid ascorbic)....60 mg

 

Mod de administrare a Tratamentului Natural pentru Varicocel Testicular

Tratamentul se administrează, de regulă, pe o perioadă de 3-6 luni, în unele cazuri mai severe tratamentul se poate administra în continuare până la dispariția completă a varicocelului testicular.

 Se recomandă a se administra câte 1 capsula din ambele produse de două ori pe zi cu minim 20-30 minute înainte de micul dejun și cină.

  Pentru tratament de 3 luni sunt necesare 3 cutii Leg Vein Essentials si 2 cutii Best Serrapeptase

 

Atenționări: 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

A nu se depăși doza zilnică recomandată! 

Capsulele DRcaps s-au dovedit a fi protectoare în ceea ce privește ingredientele nutriționale din suplimente. Aceste capsule vizează eliberarea pe o perioadă de timp îndelungată, fiind concepute pentru a proteja ingredientele de degradarea lor în stomac. Rezistența capsulelor la acidul din stomac protejează eficient substanțele nutritive. 

Există teste care demonstrează că DRcaps eliberează bacteriile benefice organismului, respectiv, probioticele, între 75 și 100 de minute după ce au fost ingerate, comparativ cu capsulele standard care le eliberează în 10 până la 30 minute. Acest lucru înseamnă că DRcaps poate elibera direct bacteriile benefice organismului în intestin, după ce au fost  protejate pe parcursul întregii perioade de tranzit stomacal. Rezultatele testelor au confirmat faptul că DRcaps oferă o activitate probiotică mai ridicată în stomac, comparativ cu capsulele standard. DRcaps sunt inodore, fără gust, certificate ca fiind vegane, vegetariene, non-GMO, Hala și Kosher. Capsulele DR caps nu interferează cu digestia și absorbția ingredientelor active conținute.

Condiții de păstrare :  A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review