Triphala with Amla, Behada & Harada, 500 mg, Swanson, 100 capsule

Swanson Health Products
38,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Triphala este o combinație ayurvedică cunoscută la nivel mondial din trei fructe Amalaki, Haritaki și VibhitakiSwanson Triphala este o modalitate excelentă de a ajuta la curățarea corpului fără a vă slăbi sistemul. Acest extract puternic provine din India și a fost folosit ca formulă ayurvedică tradițională. În condiții de siguranță pentru utilizarea de zi cu zitriphala ajula digestia cu adevărat. Triphala întinereste sistemul digestiv cu ajutorul a trei fructe, cunoscute în mod obișnuit sub numele de amla, behada și harada.
 

Triphala este un supliment natural din plante ce sprijina detoxifierea organismului si curata intreg tractul gastrointestinalimbunatateste digestia si sustine functionalitatea normala a intestinuluiTriphala Swanson este o formula revigoranta si detoxifianta ce curata colonul, previne constipatia si poate ajuta la eliminarea depozitelor de grasime ­si toxine de pe intestine. Triphala abunda in antioxidanti si in vitamina C naturala regleaza nivelul ph-ului din intestine.
 

Triphala Beneficii:

 

 • Ajută la detoxifierea tractului gastrointestinal
 • Îmbunătățește digestia
 • Susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor
 • Contribuie la îndepărtarea depozitelor de grăsime și a toxinelor din intestine
 • Este bogată în vitamina C naturală
 • Bogată în antioxidanți
 • Susține funcțiile ficatului
 • Poate ameliora simptomele sindromului de colon iritabil 

In medicina ayurvedica, Triphala este recomandata si pentru stimularea sistemului imunitar, combaterea balonarii (efect carminativ), tratamentul diabetului, diverse afectiuni ale ochilor, imbunatatirea circulatiei, imbunatatirea functionarii glandelor suprarenale si pentru efectul hepatoprotector.
 

 • Studiile științifice confirmă efectul laxativ natural al Triphala
 • O serie de studii științifice despre Triphala confirmă că formula este potențial eficientă pentru mai multe utilizări clinice, cum ar fi stimularea apetitului, reducerea hiperacidității, rolul antioxidant, antiinflamator, imunomodulator, antibacterian, antimutagenic, adaptogen, hipoglicemiant, antineoplazic, chimioprotector și efectul radioprotector dar și de prevenirea cariilor dentare.
 • Polifenolii din Triphala modulează microbiomul intestinal uman și promovează astfel creșterea Bifidobacteriei benefice și a Lactobacillusului, inhibând în același timp dezvoltarea microbilor intestinali nedoriti.
 • Bioactivitatea Triphala este provocată de microbiota intestinală pentru a genera o varietate de compuși antiinflamatori.

 

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, luați două capsule de două până la trei ori pe zi cu apă.

 

Supplement facts
Serving size: 2 Capsules
Servings per container: 50 servings 
Amount Per Serving %DRI*
Triphala (fruits of Emblica officinalis, Terminalia chebula and Terminalia bellerica) 1 g ***
* % daily reference intake
*** daily reference intake not established 

 

Atentie

Doar pentru adulti. Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați. Consultați furnizorul dvs. de asistență medicală înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs dacă luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review