Two-Per-Day 120 capsule Multivitamin & Mineral, Life Extension

LIFE EXTENSION
144,50 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
LIFE EXTENSION
Disponibil in stoc

Descriere

Two-Per-Day Multivitamin & Mineral - complex va ofera o disponibilitate mult mai mare de vitamine, minerale si nutrienti esentiali, decat formule obisnuiteTwo-Per-Day Multivitamin & Mineral, vă oferă un spectru larg de vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali de care are nevoie corpul. Pentru a sprijini sănătatea și bunăstarea optimă, aveți nevoie de o doză științifică de vitamine și minerale în fiecare zi. Two-Per-Day îndeplinesc sau depășesc doza dietetică recomandată (ADR) pentru aproape fiecare ingredient în care există un ADR. Toate ingredientele active va pot sprijini sanatatea intr-o multitudine de moduri, cu o biodisponibilitate extraordinara.


Ingredientele Active Two-Per-Day

Luteină și zeaxantină pentru sănătatea ochilor - Standardizat atât pentru trans-luteină, cât și pentru trans-zeaxantină, extractul de gălbenele din formula noastră Two-Per-Day promovează sănătatea oculară și ajută la inhibarea stresului oxidativ.

Vitamina D pentru minți și corpuri sănătoase - Știm cu toții vitamina D susține sănătatea oaselor. Dar vitamina D promovează, de asemenea, diviziunea celulară sănătoasă, susține sănătatea sistemului imunitar și multe altele. Multivitaminele noastre Two-Per-Day furnizează 2.000 UI de vitamina D3 la fiecare porție.

Vitamina C pentru sănătate imună, sănătatea arterială și multe altele - Vitamina C este asociată cu sănătatea sistemului imunitar, efect care poate rezulta din capacitatea sa de a elimina radicalii liberi și de a proteja împotriva stresului oxidativ, precum și de stimularea producției și funcției celulelor albe din sânge. În plus, vitamina C este vitală pentru a încuraja formarea de colagen, țesutul conjunctiv găsit în pereții arteriali sănătoși, pielea, oasele și dinții. Formula noastră Two-Per-Day oferă 470 mg de vitamina C pe porție.Vitaminele B ajuta la mentinerea metabolismului tineresc - Corpul tău are nevoie de vitamine B pentru a elibera energia stocată în carbohidrați, grăsimi și proteine - energie pe care o folosesc celulele tale pentru a-și îndeplini funcțiile zilnice. Dar există mai mult de o „vitamină B.” Și pentru că sunt codependente metabolic, vitaminele B lucrează împreună pentru a menține sănătatea generală. De aceea, formula noastră conține forme ușor metabolizate de vitamina B1, riboflavină (B2), vitamina B12, vitamina B6 și multe altele.

Folate bioactiv 5-MTHF
 - Formula noastră pentru două zile conține 5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF), o formă de folat care este de până la șapte ori mai biodisponibilă decât acidul folic. Acest lucru este deosebit de important pentru cei cu anumite variante de enzime moștenite care fac metabolismul folatului mai puțin eficient, deoarece 5-MTHF este deja într-o formă activă din punct de vedere metabolic.

Tocoferoli de vitamina E mixtă - Există patru forme de vitamina tocoferol E. Two-Per-Day oferă toate cele patru. Pentru biomarkerii stresului oxidativ și care promovează un răspuns inflamator sănătos, dovezile arată că combinarea alfa- și gamma-tocoferolilor este mai bună decât administrarea oricărui nutrient în monoterapie. Formula noastră oferă mai mult de 80 mg de tocoferoli alfa, beta, delta și gamma combinati.

Bioactive Quercetin Phytosome - Multivitaminele noastre Two-Per-Day conțin 5 mg de quercetin care a fost integrat într-un fitosom. Un fitosom este o sferă fosfolipidă care conține un compus botanic, ajutând la absorbția acestuia și făcându-l mai biodisponibil, astfel încât această quercetină este de până la 50 de ori mai biodisponibilă decât quercetina standard. Quercetina susține sănătatea celulară, sănătatea endotelială, funcția imunitară sănătoasă și multe altele.

Minerale puternice, antioxidanți și extracte - Un multivitamin nu este complet fără mineralele și alți nutrienți esențiali pentru o viață sănătoasă. Formula noastră Two-Per-Day oferă de 10 ori mai multă biotină și de două ori mai mult zinc. Formula noastră furnizează, de asemenea, 100 mg de magneziu și 150 mcg de iod, precum și urme de minerale precum mangan și bor.

Acid Alfa Lipoic - Acidul alfa-lipoic este un suport puternic împotriva stresului oxidativ care promovează sănătatea metabolică și a nervilor și ajută la protejarea vitaminei C și a glutationului împotriva deteriorării radicalilor liberi.

Seleniu - Seleniul susține sănătatea inimii și a creierului, promovează un răspuns inflamator și imunitar sănătos și ajută la stingerea activității radicalilor liberi. Formula noastră pentru două zile are trei forme de seleniu (200 mcg total): SelenoExcell®, Se-metil L-selenocisteină și selenit de sodiu.

Apigenina - Acest puternic bioflavonoid botanic se găsește în multe fructe și legume. Apigenina ajută la stimularea apărării celulare naturale a organismului.

Crominex® 3+ crom biologic activ - Cromul ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge deja sănătos. Crominex® 3+ este o formă de crom foarte stabilă și activă biologic, optimizată cu extract de coacăz indian Capros® amla pentru a promova sănătatea endotelială și Shilajit PrimaVie® pentru susținerea energiei celulare.

Toată lumea ar trebui să profite la maximum de multivitaminele lor. Nu există o modalitate mai simplă de a vă asigura că organismul dvs. primește vitaminele, mineralele și nutrienții esențiali de care aveți nevoie pentru a vă sprijini sănătatea. Dar nu toate multivitaminele sunt create egal - deci alegeți-ne cele mai bune: tablete Life Extension Two-Per-Day.
 

Mod de administrare

Luați două (2) comprimate zilnic în doze divizate cu mesele sau după recomandarea unui medic. 

Two-Per-Day Tablete

 
Supplement Facts
Serving Size: 2 Tablets
Servings Per Container: 60
  Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin A (as beta-carotene, acetate) (5,000 IU) 1500 mcg^ 167%
Vitamin C (as ascorbic acid, calcium and niacinamide ascorbates) 470 mg 522%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) (2,000 IU) 50 mcg 250%
Vitamin E (as D-alpha tocopheryl succinate, D-alpha tocopherol) 67 mg 447%
Thiamine (vitamin B1) (as thiamine HCI) 75 mg 6250%
Riboflavin (vitamin B2) (as riboflavin, riboflavin 5'-phosphate) 50 mg 3846%
Niacin (as niacinamide, niacinamide ascorbate) 50 mg• 313%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI, pyridoxal 5'-phosphate) 75 mg 4412%
Folate (as L-5-methyltetrahydrofolate calcium salt) 680 mcg° 170%
Vitamin B12 (as methylcobalamin) 300 mcg 12500%
Biotin 300 mcg 1000%
Pantothenic acid (as D-calcium pantothenate) 50 mg 1000%
Iodine (as potassium iodide) 150 mcg 100%
Magnesium (as magnesium oxide) 100 mg 24%
Zinc (as zinc citrate, L-OptiZinc® zinc mono-L-methionine sulfate) 25 mg 227%
Selenium [as sodium selenite, SelenoExcell® high selenium yeast, Se-methyl L-selenocysteine] 200 mcg 364%
Manganese (as manganese citrate, gluconate) 2 mg 87%
Chromium [as Crominex® 3+ chromium stabilized with Capros® amla extract (fruit), PrimaVie® Shilajit] 200 mcg 571%
Molybdenum (as molybdenum amino acid chelate) 100 mcg 222%
Inositol 50 mg **
Alpha lipoic acid 25 mg **
Natural mixed tocopherols (providing gamma, delta, alpha, beta) 20 mg **
Bio-Quercetin phytosome (providing 5 mg quercetin [from Japanese sophora concentrate (flower bud)], phosphatidylcholine complex [from sunflower]) 15 mg **
Marigold extract (Tagetes erecta)(flower)
[std. to 5 mg trans-lutein, 155 mcg trans-zeaxanthin]
11.12 mg **
Apigenin 5 mg **
Boron (as boron amino acid chelate) 3 mg **
Lycopene [from LycoBeads® natural tomato extract (fruit)] 1 mg **
**Daily Value not established.
^RAE (retinol activity equivalent). °DFE (dietary folate equivalent). •NE (niacin equivalent).

Atentie

Persoanele care consumă mai mult de 50 mcg (2.000 UI) / zi de vitamina D (din dietă și suplimente) ar trebui să obțină periodic o măsurare serică a 25-hidroxi a vitaminei D. Suplimentarea cu vitamina D nu este recomandată persoanelor cu niveluri ridicate de calciu din sânge.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Nu depășiți doza recomandată.
Nu cumpărați dacă sigiliul exterior este rupt sau deteriorat.
Atunci când utilizați suplimente nutritive, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră dacă urmați un tratament pentru o afecțiune sau dacă sunteți gravidă sau alăptați.
A se păstra bine închis într-un loc răcoros și uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review