Ubiquinol CoQH-CF (Kaneka) 50 mg, Now Foods, 60 softgels, Co Q10

Now Foods
123,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Ubiquinol CoQH-CF forma bioactiva de coenzima Q10, ce ofera biodisponibilitate crescuta si eficienta in mentinerea functiilor cardiovasculare.


Ubiquinolul este forma redusă și activă de stingere a radicalilor liberi a coenzimei Q10 (CoQ10). CoQ10 se găsește în toate celulele corpului, cu concentrații deosebit de mari în inimă. Este esențial pentru producerea de energie mitocondrială și funcționează ca un puternic, solubil în grăsimi, captator de radicali liberi. Aceste proprietăți fac din Ubiquinol un supliment ideal pentru susținerea producției de energie și a protecției radicalilor liberi în inimă, structuri vasculare, creier și neuroni. NOW® Ubiquinol CoQH-CF™ conține D-Limonene pentru a-și îmbunătăți în mod natural solubilitatea și absorbția intestinală, pentru a crea un produs cu valoare biologică superioară.

Now Foods foloseste coenzima Q10 produsa de compania Kaneka din Japonia, ce furnizeaza coenzima Kaneka Q10®, forma de coenzima Q10 pura si studiata clinic; majoritatea studiilor clinice efectuate in ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au folosit Kaneka Q10®. Este obtinuta prin fermentare din drojdie de bere, nu din bacterii sau tutun. Kaneka Ubiquinol® reprezinta forma activa a coenzimei Q10 Kaneka. Este un ingredient patentat, produs de compania Kaneka dupa standardele de calitate si siguranta in vigoare; in urma cercetarilor, studiilor si testelor, s-a obtinut o forma de ubiquinona stabila in mediu extern (evitandu-se procesul de oxidare). Kaneka Ubiquinol prezinta o absorbtie ridicata, nivelul de Co-Q10 din organism restabilindu-se astfel rapid, mai ales in cazul persoanelor de peste 40 de ani (acestia prezinta un nivel endogen de ubiquinol scazut si o capacitate inferioara de a bio-transforma coenzima Q10 in ubiquinol).


 

Ubiquinol CoQH-CF Beneficii

 • sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea functiei endoteliale (are actiune antioxidanta prin care mentine structura celulelor in fata radicalilor liberi, precum: -O2, -N2)
 • sustinerea producerii energiei celulare in mitocondrii si stocarea acesteia sub forma de ATP (adenozin trifosfat)
 • mentinerea diviziunii celulare normale, oferind suport in sinteza acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic - ADN si acid ribonucleic - ARN), formatiuni ce contin informatii genetice
 • mentinerea nivelului si actiunii coenzimei Q10 in cazul administrarii anumitor terapii alopate
 • sustinerea limitarii manifestarilor asociate procesului normal de imbatranire celulara
 • sustinerea structurii si functiilor cerebrale, prin :
  • mentinerea structurii tecii de mielina (teaca de mielina este structura care protejeaza fibra nervoasa, este implicata in sustinerea specializarii neuronilor si a cresterii neuritilor - dendrite si axoni - prin care neuronii comunica intre ei)
  • suportul capacitatii de memorare si a atentiei; sustine echilibrarea nivelului de energie, ofera suport in procesul de contractilitate neuro-musculara si in reducerea manifestarilor date de cresterea glucozei din sange
 • mentinerea structurii membranei celulare prin sustinerea ratei normale de peroxidare lipidica (sustine actiunea vitaminelor E, C si a glutationului)
 • favorizarea sintezei eritrocitelor (sustine actiunea eritropoietinei asupra maduvei hematogene)
 • sustinerea performantelor sportive si a rezistentei la efort
 • favorizarea reducerii manifestarilor de la nivel gingival
 • sustinerea functiei reproductive masculine prin mentinerea numarului si mobilitatii normale ale spermatozoizilor
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă de două ori pe zi cu alimente.


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
  Amount Per Serving %Daily Value
Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™) (Reduced Form CoQ10) 50 mg *
* Daily Value not established.
 

Atenție:

Numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu mâncați pachet de prospețime. A se păstra în sticlă.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review