Ubiquinol, Kaneka QH-Absorb, 100 mg, Jarrow Formulas, 60 softgels Q10

Jarrow Formulas
210,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Disponibil in stoc

Descriere


Coenzima Q10-Kaneka QH® (Ubiquinol), 100mg - 60 softgels, forma bioactiva de coenzima Q10, ce ofera biodisponibilitate crescuta si eficienta in mentinerea functiilor cardiovasculare.


Jarrow Formulas® foloseste coenzima Q10 produsa de compania Kaneka din Japonia, ce furnizeaza coenzima Kaneka Q10®, forma de coenzima Q10 pura si studiata clinic; majoritatea studiilor clinice efectuate in ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au folosit Kaneka Q10®.

Kaneka Q10® este obtinuta prin fermentare din drojdie de bere, nu din bacterii sau tutun. Kaneka QH® Ubiquinol reprezinta forma activa a coenzimei Q10 Kaneka Q10®. Este un ingredient patentat, produs de compania Kaneka dupa standardele de calitate si siguranta in vigoare; in urma cercetarilor, studiilor si testelor, s-a obtinut o forma de ubiquinona stabila in mediu extern (evitandu-se procesul de oxidare).

Kaneka QH® Ubiquinol prezinta o absorbtie ridicata, nivelul de Co-Q10 din organism restabilindu-se astfel rapid, mai ales in cazul persoanelor de peste 40 de ani (acestia prezinta un nivel endogen de ubiquinol scazut si o capacitate inferioara de a bio-transforma coenzima Q10 in ubiquinol). Toate aceste proprietati ii confera produsului Jarrow Formulas® QH-absorb® o biodisponibilitate crescuta cu pana la 777% (de 6-7 ori mai mare) (conform studiilor derulate de Jarrow Formulas®).
 

Ubiquinol, QH-Absorb Beneficii

 
 • Sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea functiei endoteliale (are actiune antioxidanta prin care mentine structura celulelor in fata radicalilor liberi, precum: -O2, -N2)
 • Sustinerea producerii energiei celulare in mitocondrii si stocarea acesteia sub forma de ATP (adenozin trifosfat)
 • Mentinerea diviziunii celulare normale, oferind suport in sinteza acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic - ADN si acid ribonucleic - ARN), formatiuni ce contin informatii genetice
 • Mentinerea nivelului si actiunii coenzimei Q10 in cazul administrarii anumitor terapii alopate
 • Sustinerea limitarii manifestarilor asociate procesului normal de imbatranire celulara
 • Sustinerea structurii si functiilor cerebrale, prin :
  • mentinerea structurii tecii de mielina (teaca de mielina este structura care protejeaza fibra nervoasa, este implicata in sustinerea specializarii neuronilor si a cresterii neuritilor - dendrite si axoni - prin care neuronii comunica intre ei)
  • suportul capacitatii de memorare si a atentiei; sustine echilibrarea nivelului de energie, ofera suport in procesul de contractilitate neuro-musculara si in reducerea manifestarilor date de cresterea glucozei din sange
 • Mentinerea structurii membranei celulare prin sustinerea ratei normale de peroxidare lipidica (sustine actiunea vitaminelor E, C si a glutationului)
 • Favorizarea sintezei eritrocitelor (sustine actiunea eritropoietinei asupra maduvei hematogene)
 • Sustinerea performantelor sportive si a rezistentei la efort
 • Favorizarea reducerii manifestarilor de la nivel gingival
 • Sustinerea functiei reproductive masculine prin mentinerea numarului si mobilitatii normale ale spermatozoizilor
 

Utilizare recomandată


Luați 1 capsulă moale pe zi, cu o masă sau conform instrucțiunilor de către medicul dumneavoastră calificat.


 
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
  Amount Per Serving %Daily Value
Ubiquinol  200 mg
† Daily Value (DV) not established.
 


Avertizări

Consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă încercați să rămâneți însărcinată, gravidă sau alăptați, cu vârsta sub 18 ani sau dacă aveți o afecțiune medicală; dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review