Ultra DHEA 100 60 capsule Swanson Dehydroepiandrosteron

Swanson Health Products
87,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

 

Formula exclusivă Ultra DHEA 100 pentru stimularea activității secretoare a glandelor hormonale. Dehidroepiandrosteron Un redutabil susținător în creșterea fertilității si musculaturii sanatoase. 

DHEA - dehidroepiandrosteron Swanson

Prezentare: 60 capsule, 100 

Producător: SWANSON Premium Brand, SUA.

 

Produs natural pentru stimularea activităţii secretoare a glandelor hormonale. Eficient in ceresterea fertilitatii feminine.

DHEA 100 Swanson Health - Efecte dovedite stiintific in combaterea si tratarea infertilitatii feminine de peste 35 ani.

 

.Vezi si celelalte forme disponibile de DHEA cu 50 mg si 100 mg aici

 

Detalii produs:          

DHEA (dehidroepiandrosteron) DHEA, un androgen "slab", în mod natural produs în glandele suprarenale, este un metabolit intermediar al colesterolului și un precursor al mult mai potentului steroid natural, t3stoster0nul. T3stoster0nul este acel hormon care definește caracterele secundare masculine. DHEA participa la conversia estrogenilor.

 

Pentru stari de premenopauza si menopauza se recomanda administrarea impruna cu ALA Alpha Lipoic Acid, 2 capsule pe zi de 300mg.

Femeile care au tuburile falopiene blocate, trompe infundate, tratamentul se asociaza cu enzima proteolitica Best Serrapeptase Forte, 1 capsula inainte de micul dejun si 1 capsula inainte de cina cu 15 minute

 

Despre efectele acestui hormon s-a afirmat că "te face să te simți puternic și plin de energie", iar unii recomandau un aport zilnic de 200-250 , pentru uzul culturiștilor. Beneficiile potențiale ale DHEA pentru culturiști includ anabolismul, recuperarea rapidă, forța mai mare, scădere în greutate, creșterea masei musculare și ameliorarea stării generale de sănătate.

Cea mai mare parte din DHEA aflată în organism se găsește sub o formă sulfatată, adică are o moleculă de sulfat atașată (DHEA- S). Acest proces se produce în ficat. DHEA- S este considerată a fi mai puțin activă în procesele fiziologice. Nivelul de DHEA din sânge poate fi crescut și prin manipularea dietei, însă rezultate foarte bune s-au obținut prin suplimentatrea cu produse sintetice (farmaceutice). Nivelul sangvin de DHEA scade nu numai cu vârsta, dar și în aproape orice afecțiune sistemică, ca de exemplu lupus eritematos diseminat sau poliartrită reumatioidă. În unele cazuri s-au obținut succese clinice prin administrare de DHEA. *În experimente pe animale s-a arătat că DHEA are un rol protectiv împotriva unor forme de cancer și încetinește dezvoltarea unor tumori. *S-a arătat că DHEA inhibă într-un anumit grad o enzimă care este activă în special în proliferarea canceroasă: glucozo-6-fosfatdehidrogenaza. Aceeași enzimă mai este implicată în mod activ în producerea obezitatății și diabetului, fapt care i-a făcut pe cercetatori să intrevadă o rază de speranță în încercarea de vindecare a acestor boli. *Un studiu a raportat rezultatele administrării timp de o lună a 300 mg zilnic, la 22 de bărbați cu vârsta cuprinsă între 55 și 59 de ani. Nivelul insulinei a scăzut cu 27 %, IGF1 cu 89 %, adipozitatea corporală cu 14 %, iar masa musculară a crescut cu 7,8 %. Toți subiecții s-au simțit mai bine după acest tratament, mai plini de viață, iar la unii dintre ei nivelele de LDL și colesterol total au scăzut.

*S-a observat că pacienții în vârstă care luau DHEA au răspuns mult mai bine la vaccinul împotriva gripei. Alții au raportat o mai bună rezistență în fața stresului, atât fizic cât și psihic, iar per total o accentuare a stării de bine generală. Este recunoscut efectul acestui hormon pentru regenerarea celulară și pentru încetinirea proceselor de îmbătrânire. Bolile de inimă sunt asociate în mod particular cu nivelele scăzute de DHEA. Un risc crescut de deces apare atunci când nivelul sanguin de DHEA scade foarte mult.

Contribuie la:

- DHEA  are un rol important în prevenirea îmbătrânirii; nivelurile crescute de DHEA vă pot ajuta să arătați mai tânăr, să vă simțiți mai tânăr și chiar să vă prelungiți viața.

- DHEA stimulează producția naturală de ovocite în vederea procreării

- ajută la îmbunătățirea stării generale de sănătate, readucând pofta de viață și ajutând la scăderea stărilor depresive.

- DHEA are efecte contraregulatorii față de cortizol (hormonul stresului);

- stimulează producerea hormonilor sexuali, restabilind echilibrul hormonal pe căi naturale;

- are un efect  afrodisiac, crește potențialul sexual, elimină stările de slăbiciune sexuală;

- DHEA scade riscul apariției cancerului (cancer de sân, colon, plămâni, ficat)

-protejează organismul împotriva bolilor cardiovasculare; previne trombozele intravasculare;

- modificarea nivelului de insulină și răspunsul la insulină;  

- Scade riscul apariţiei bolilor degenerative;

-  DHEA poate avea efecte semnificative în combaterea obezității (prin reducerea aportului de grasime din organism).

Indicații:  obezitate, boli cardiovasculare, cancer (încetinește dezvoltarea unor tumori), diabet, culturism, depresie, stres, erecții mai puternice.

 

Prezentare:  flacon cu 60 capsule

Ingrediente/ capsulă: DHEA (dehidroepiandrosteron) 100, agent de încărcare: făină de orez, capsula: gelatină.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate,.


Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise. 

Producator: Swanson Health Products, SUA

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review