Uva Ursi Leaf (Strugurii Ursului), 450 mg, Swanson, 100 capsule

Swanson Health Products
38,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), este cunoscuta datorita proprietatii de sprijin pentru sănătatea rinichilor și a tractului urinar

 

Uva Ursi Leaf sau Frunzele de strugurii ursului au fost folosite cu succes în medicina populară încă din timpuri străvechi. Substanţele chimice pe care planta le conţine o recomandă în fitoterapia bolilor de rinichi, precum şi ca detoxifiant natural.
 

Cu multe secole în ur­mă, medicii eu­ro­­peni considerau că frunzele şi fruc­te­le acestui arbust sunt neîn­tre­cute în tratamentul bolilor de rinichi. Cărţile de medicină din secolul al XIII-lea, semnate de Wales şi Meddyon, precum şi şcoa­la de medicină din Mont­pel­lier, din secolul al XVI-lea, a­pre­ciind calităţile curative ale a­cestei plante, au elaborat pri­me­le reţete de tratament pentru durerile nefrotice, pentru li­ti­aza renală şi pentru mucoz­i­tă­ţile din urină, folosind frun­ze­­le de strugurii-ursului, cu e­vi­­dente proprietăţi antiseptice şi diuretice. Ulterior, medici din Viena, Berlin, Berna, Zü­rich, Paris şi Madrid şi-au în­drep­tat atenţia spre această plan­tă, urmărind tratarea rini­chi­lor bolnavi. 

Strugurii ursului: proprietati si beneficii

 

 • Tratarea infectiilor tractului urinar

Frunzele din strugurii ursului sunt folosite in principal pentru tratarea infectiilor tractului urinar, a bolilor de rinichi, nefritei, pietrelor la rinichi, cistitei cronice, colibacilozei renalei, litiazei renale, edemelor.
 

 • Tratarea bolilor ca hematuria, uretrita…

Tot din aceeasi sfera, planta se mai poate folosi in tratarea bolilor ca hematuria, inflamatii urinare, uretrita, prostatita, hipermenoree, pielita, reducerea acidului uric.

 

 • Are efect slab diuretic sau astringent

Planta strugurii ursului are si un efect slab diuretic sau astringent, care se datoreaza unei substante denumite arbutina, pe care o contine si care actioneaza ca un antiseptic pentru mucoasa tractului urinar. De asemenea, ea este antimicrobiana, astringent si un dezinfectant natural.
 

 • Crește elasticitatea pielii și reduce semnele de îmbătrânire

Strugurii Ursului sunt incredibil de bogati în antioxidanți, care sunt compuși puternici care ajută la neutralizarea moleculelor instabile numite radicali liberi din corpul dumneavoastră. Antioxidanții acestor fructe de padure includ vitamina C, quercetină, flavonoide și antociani. Aceasta vitamină promovează sănătatea imună și formarea adecvată de colagen, care poate crește elasticitatea pielii și reduce semnele de îmbătrânire.
 

 • Diabet, tuse, enterocolite

Alte beneficii importante sanatatii pe care le aduce strugurii ursului sunt în tratamente in­ter­­­ne pentru diabet zaharat, enterocolite, diaree, tuse, dizenterie, si he­­moptizie, precum şi in trata­men­­te externe pentru candidoza, herpes, furunculoza. 

Uva Ursi Leaf Proprietati Terapeutice

 

 • Strugurii ursului are acţiune antiseptică şi dezinfectantă, manifestată în special la nivelul aparatului urinar;
 • Are de asemenea acţiune diuretică şi astringentă asupra tractului digestiv;
 • Strugurii ursului au o acţiune specifică asupra calculilor sau ulceraţiilor renale şi vezicale;
 • Arbutina este principalul constituent căruia i se datorează acţiunea antibacteriană. Inhibă dezvoltarea Citobacter, Enterobacter, Escherichia, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas şi Staphylococcus;
 • Totodată, arbutina la nivel renal se scindează in glucoză şi hidrochinonă, aceasta din urmă având acţiune antimicrobiană;
 • Strugurii ursului se recomandă în tratamentul nefritei, calculilor renali, cistitei, uretritei, pielitei, prostatitei şi ajută la reducerea acumulărilor de acid uric;

 

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați două capsule de două până la trei ori pe zi cu apă.


 

AVERTISMENT:

Nu luați acest produs dacă sunteți însărcinată sau alăptați sau dacă aveți boli renale sau probleme digestive. Nu este recomandat pentru utilizare pe termen lung.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review