NOU

Vitamin B-100 100 mg, 250 capsule Complex Vitamina B Now Foods

Now Foods
195,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Now Foods
Disponibil in stoc

Descriere

Vitamina B-100 250 capsule - un complex care conține 8 vitamine din grupa B, colină, PABA și inositol


Vitamina B-50 de la Now Foods este un complex excepțional de vitamine din grupa B sub formă de capsule vegetale intr-o concentratie de 100mg din fiecare vitamina intr-o singura capsula. Conține vitaminele B1, B2, B3, B6, B7, B12, acid folic și acid pantotenic. Pe lângă cele opt vitamine, capsulele sunt îmbogățite cu colină, PABA (vitamina B10) și inositol. Consumul de Vitamina B-100 întărește imunitatea și funcționarea corectă a organismului.

 

Vitamina B-100 și ingredientele sale importante

 • Vitamina B1 - susține metabolismul pentru producerea de energie și contribuie la funcționarea sistemului nervos, a inimii și a psihicului.
 • Vitamina B2 - contribuie la optimizarea metabolismului, reduce senzația de oboseală și epuizare, menține sănătatea globulelor roșii, membranelor mucoase, pielii și sistemului nervos.
 • Vitamina B3 - susține sănătatea membranelor mucoase, pielii, psihicului și sistemului nervos și contribuie, de asemenea, la reducerea senzației de oboseală și epuizare.
 • Vitamina B6 - contribuie la funcționarea sistemului imunitar, la reglarea activității hormonale, la formarea globulelor roșii, ajută la metabolismul proteinelor și glicogenului, la metabolismul energetic și la funcționarea corectă a sistemului nervos.
 • Vitamina B7 - susține metabolismul macronutrienților și menține sănătatea mucoaselor, părului, pielii și psihicului.
 • Vitamina B12 - contribuie la funcționarea imunității, la reducerea senzației de oboseală și epuizare, la formarea celulelor roșii din sânge, susține funcția psihicului și metabolismul homocisteinei.
 • Acid folic - favorizează producerea de sânge, sinteza aminoacizilor, funcționarea sistemului imunitar, reduce senzația de oboseală și epuizare și contribuie la creșterea țesuturilor germinale în timpul sarcinii.
 • Acid pantotenic - contribuie la metabolism, la sinteza și metabolismul hormonilor steroizivitaminei D și a unor neurotransmițători, ajută la îmbunătățirea performanței psihice și la reducerea senzației de oboseală.

 

Vitamina B-100 și beneficiile sale

 • susține sistemul imunitar
 • contribuie la un metabolism corect
 • ajută la menținerea sănătății membranelor mucoase, pielii și psihicului
 • susține reducerea senzației de oboseală și epuizare
 • contribuie la funcționarea inimii și a sistemului nervos
 • se prezintă sub formă de capsule vegetale
 • este potrivită pentru vegani și vegetarieni

 

Ingrediente

Hipromeloză (capsulă de celuloză), celuloză microcristalină, dioxid de siliciu și stearat de magneziu (sursă vegetală).

 

Mod de administrare

Luați o capsulă pe zi în timpul mesei. 


 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Thiamin (from Thiamin HCI) (Vitamin B-1) 100 mg 8333%
Riboflavin (Vitamin B-2) 100 mg 7692%
Niacin (Vitamin B-3) (as Niacinamide) 100 mg 625%
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCI) 100 mg 5882%
Folate 667 mcg DFE
(400 mcg folic acid)
167%
Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin) 100 mcg 4167%
Biotin 100 mcg 333%
Pantothenic Acid (from Calcium Pantothenate) 100 mg 2000%
Choline (from Choline Bitartrate) 10 mg 2%
Inositol 10 mg
PABA (Para-Aminobenzoic Acid) 10 mg
† Daily Value not established.
 

Alergeni

Nu este produs din grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, moluște sau nuci. Produs într-o unitate GMP care prelucrează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

 

Atenție

Doar pentru persoanele adulte. Consultați medicul dacă sunteți gravidă / alăptați, luați medicamente sau aveți probleme de sănătate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs conține biotină care poate afecta unele rezultate ale testelor de sânge. Acest produs poate suferi o schimbare naturală a culorii. După deschidere, depozitați într-un loc rece și uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review