NOU

Vitamin B12 Methylcobalamin 2500 mcg 60 tablete B-12 Metilcobalamina Swanson

Swanson Health Products
43,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Formula exclusivă Methylcobalamin High Absorption Vitamin B 12- Vitamina B 12 cu absorbție ridicată - Metilcobalamină, menține sănătatea sistemului nervos si circulator.

Un redutabil susținător al sănătății mintale 

Prezentare: flacon cu 60 tablete sublinguale cu aroma naturala de cirese, 2500mcg

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

Metilcobalamina este cea mai eficienta formă de vitamina B12 din natură, forma coenzimata.

Cele patru tipuri ale acestei vitamine sunt:

  • Adenosylcobalamin (Dibencozide, Cobamamide, Cobinamide) 
  • Hidro...
  • Ciancobalamina 
  • Metilcobalamina

Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase. Vitamina B12 și acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, facilitează reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină până la limite sigure. Pentru a fi utilizată în mod eficient, vitamina B12 trebuie mai întâi să se transforme în metilcobalamină, sub efectul enzimei MTTR.  Pentru multe persoane, această conversie endogenă este insuficientă ca urmare a anormalităților regăsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cât și în cazul afecțiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.  Studiile au demonstrat faptul că vitamina B12, sub formă de metilcobalamină, este activată în mod direct prin absorbție.

Deficiența severă de Vitamina B12 poate conduce la disfuncții neurologice, asemănătoare cu demență sau Alzheimer. Deficiențe moderate conduc la amorțeli la extremități, scăderea memoriei, Anemie, anemie pernicioasa Addison Biermer, Astm, Depresie nervoasă, Scleroză Multiplă, Tinnitus, Neuropatie diabetică și scăderea numărului de spermatozoizi. Există pe piață doua forme de Vitamina B12, și anume Cianocobalamina și Metilcobalamina.

*Studiile clinice au indicat că, pentru sănătatea generală, Cianocobalamina poate fi utilă prin suplimentare, mai ales inclusă în multivitamine sau în B-complex de uz general. În schimb, efectele terapeutice sunt aproape zero când organismul deja bolnav nu mai poate să convertească Cianocobalamina in Metilcobalamina. Metilcobalamina s-a dovedit însă că are are efecte neuro-terapeutice excelente, fiind preluată și utilizată direct și imediat de către organism.

Beneficii:

-are un rol important în buna funcționare a sistemului nervos, ajutând la intreținerea tecii de mielină care protejeaza fibrele nervoase. Deteriorarea milelinei este asociata cu boli grave ale sistemului nervos, precum Scleroza Multipla; -participa la sinteza AND-ului, a fierului, a vitaminei C, a acidului pantotenic (Vitamina B-5), acidului folic (Vitamina B-9); -intervine in procesul de producere a globulelor rosii; -ajuta la metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor; -contribuie la functionarea normala a celulelor nervoase atat din creier, cat si din maduva spinarii; -reduce nivelul de homocisteina in sange. Homocisteina este o substanta cu caracter coagulant (ingroasa sangele), care este un factor de risc in bolile cardiovasculare; -ajuta la protectia celulelor hepatice, prin impiedicarea depunerii grasimilor in ficat (steatoza hepatica).

 

Asociat ca adjuvant in diferite afectiuni cu :

-- Oboseala cronica si surmenare se asociaza cu: Triple Magnesium ComplexAshwagandha, 5HTP, Triple Mushroom Complex,  Vitamina C;

-- Sustinerea sistemului nervos: Vitamina D3L-glutamine, Vitamina C;

-- Boli ale ficatului se asociaza cu: Dandelion Root.

 

Prezentare: flacon cu 60 tablete, 5 mg (2500 mcg)

Ingrediente/tabletă: vitamina B12, metilcobalamină 2500 mcg

 

Alte ingrediente: inducitor natural xilitol, celuloză microcristalină (fibre din plante), croscameloză de sodiu, crospovidină, acid citric, gumă de celuloză, hidroxipropil, metilceluloză, hidroxipropil de celuloză, aromă naturală de cirese, palmitat de calciu, siliciu, culoare din sucuri vegetale( gumă arabică, suc de legume din: (sfeclă, morcov negru, cartof dulce mov, varză roșie, ridiche roșie), maltodextrină, acid citric, extract din frunză de stevie.

Mod de administrare: câte o tabletă pe zi se dizolva sub limba sau conform consultantului de specialitate. Se poate mesteca sau dizolva sublingual.

 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

Atentie! A nu se lăsa la îndemânași vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise. Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUACe spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review