Vitamin K2, MK-7, 90 mcg, 90 softgels Jarrow Formulas

Jarrow Formulas
124,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Jarrow Formulas
Stoc limitat

Descriere

MK-7 (Menachinona-7) contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și reduce riscul apariției trombozei.

 

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, cea mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona). Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt de reducere a calcifierilor de pe pereţii arteriali şi de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase. Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la artere rigide, inelastice şi la oase fragile.
 

MK-7 Jarrow filtrat și purificat din cultura bacilului Subtilis Natto este un supliment natural esențial pentru buna funcţionare a circulaţiei și reducerea riscului apariției trombozei. Susţine sănătatea vaselor sanguine şi integritatea oaselor, fiind un produs natural original obţinut din Natto/ soia fermentată biotehnologic.

Bolile cardiovasculare şi osteoporoza sunt principale cauze ale mortalităţi şi ale dizabilităţii în întreaga lume, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.  Persoanele care suferă, atât de boli cardivasculare cât şi de osteoporoză, prezintă o lipsă de calciu.  Calciul a fost găsit depozitat pe pereţii vaselor de sânge – rezultând artere rigide şi fragile – fiind insuficient în oase şi afectând astfel rezistenţa şi densitatea lor. Prin urmare, nu este suficient a se consuma cantitatea necesară de calciu - fiind nevoie şi de o distribuire şi utilizare corespunzătoare a mineralului în corp. 

O cantitate mică de calciu poate duce la oase friabile, iar o cantitate mai mare îmbunătăţeşte sănătatea oaselor, dar duce la calcifierea arterelor, rezultând o proastă circulaţie a sângelui, cu creşterea riscului de evenimente cardiovasculare. Acest efect este cunoscut sub numele de “Paradoxul Calciului”. Conform ultimelor studii, calcificarea arterelor şi lipsa calciului din oase poate fi un rezultat al insuficienţei de vitamina K2 în urma unui regim alimentar neadecvat.Vitamin K2, MK-7 Beneficii:

  • Asigură densitatea osoasă optimă și menține sănătatea oaselor
  • Fortifică sistemul imunitar
  • Mentinerea elasticitatii vaselor de sange
  • Sustinerea reducerii riscului de afectare cardiovasculara prin blocarea acumularii calciului pe peretii vaselor de sange
  • Activează capacitatea naturală de apărare a organismului
  • Menține concentrația normală de Calciu în sânge
  • Asigură absorbția completă a Calciului și a Fosforului în organism
  • Asigură flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor
 

Utilizare recomandată

Luați 1 capsulă moale pe zi sau conform recomandărilor profesioniștilor dumneavoastră calificați.


 

Avertizări

Dacă aveți o afecțiune, sunteți însărcinată, alăptați, încercați să rămâneți însărcinată, cu vârsta sub 18 ani sau luați medicamente (în special anticoagulante [de exemplu, warfarină/Coumadin]), consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Disclaimer: Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat. 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review