Vitamina C cu Extract de Macese 1000 mg 90 capsule

Swanson Health Products
33,90 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

  Formula exclusivă Vitamina C cu Extract de Măceșe contribie la funcționarea normală a sistemului imunitar, reduce stresul oxidativ.

  Un redutabil antioxidant și susținător al sistemului imunitar.

  Prezentare: flacon cu 90 capsule 1000mg

  Producător: Swanson Heatlh Products, USA

   

  Vitamina C este un antioxidant care ne protejează corpul de radicalii liberi ce cauzează stresul oxidativ. Acest gen de stres duce la afecțiuni severe precum arteoscleroza, care provoacă boli de inimă și accident vascular cerebral. Mai mult, stresul oxidativ e asociat cu foarte multe tipuri de cancer. Vitamina C ajută și la regenerarea rezervei corpului de vitamina E, un alt antioxidant puternic. Antioxidanții sunt soldații organismului, cei ce protejează celulele de la degradare, inclusiv celulele epiteliale, ce apără pielea de soare. De aceea, tratamentele pentru petele solare includ de obicei vitamina C din plin.

  Un aport adecvat de vitamina C regularizează presiunea sângelui și micșorează șansele de a deveni hipertensivi, dar reduce și riscul altor boli cardiovasculare. Această vitamină e responsabilă și pentru dilatarea vaselor de sânge, dilatare ce previne insuficiența și angina pectorală, o afecțiune care apare atunci când inima nu e irigată adecvat cu sânge, și se manifestă prin dureri severe la nivelul pieptului.

  Vitamina C scade toxicitatea plumbului în mod semnificativ, acest lucru fiind util în special copiilor care locuiesc în zonele urbane. Toxicitatea plumbului afectează grav dezvoltarea și comportamentele oamenilor. De exemplu, poate duce la dizabilități de învățare și la un nivel de inteligență scăzut. La adulți, toxicitatea plumbului poate determina creșterea tensiunii arteriale și leziuni renale.

  Ochiul uman are nevoie de vitamina C pentru a putea funcționa, nu doar de vitamina A. Iar o deficiență poate duce la cataractă, o afecțiune ce încețoșează lentila ochiului. Un aport generos de vitamina C luptă cu cataracta și mărește fluxul sanguin către zona ochilor.

  Extractul de măceșe:

  Rãspândit prin câmpii, pe dealuri şi la munte, mãceşul este unul dintre cei mai cunoscuţi arbuşti medicinali de pe la noi. Creşte înalt, de 1-3 m, acoperit cu ghimpi, cu tulpini alungite, grupate în tufã. Trandafirul sãlbatic are flori roz sau albe, mari, care cresc fie solitare, fie grupate câte douã sau trei.

  Măceşele se culeg din iunie până în septembrie, apoi se usucă şi se zdrobesc sau se macină pulbere.

  Măceşele zdrobite sau măcinate se folosesc la prepararea infuziilor, decocturilor, tincturilor sau a extractelor uscate.

  Principalul element valoros al mãceşelor este acidul ascorbic,adicã vitamina C. Mãceşele mai conţin – dupã cum trãdeazã şi culoarea lor roşie – cantitãţi importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei A. Lista vitaminelor conţinute în mãceşe continuã cu vitaminele B1, B2, PP şi K. Paleta de ingrediente bioactive din mãceşe este completatã de substanţe glucidice, pectine, taninuri, acizi organici, terpenoide, glicozide ale beta-sitosterolului şi altele.

  Datoritã conţinutului mare de vitamine, mãceşul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C condiţioneazã buna funcţionare a tuturor celulelor, ea jucând un rol esenţial în procesele metabolice fundamentale, şi anume în reacţiile de oxido-reducere şi în respiraţia celularã.

  De asemenea, mãceşele cresc rezistenţa capilarelor sanguine, care devin astfel mai puþin fragile. În plus, unii autori îi menţioneazã proprietãţile astringente, antidiareice, diuretice, precum şi faptul cã stimuleazã pofta de mâncare şi digestia.

   

  Vitamina C ajută la: funcționarea normală a sistemului imunitar asigurând rezistența organismului la diferite boli și infecții, încetinește procesul de îmbătrânire, previne apariția astmului și a alergiilor, accelerează vindecarea rănilor, regenerarea țesuturilor și participă la sinteza fibrelor de colagen. Protejează organismul împotriva substanțelor cancerigene. Oferă protecție antioxidantă.  Cresterea imunitatii este potentata de asocierea cu Vitamina D3 1000 ui 1 capsula de 3 ori pe zi.(250 capsule per flacon)

   

  In diferite afectiuni Vitamina C se poate asocia cu: 

  --  Afectiuni cardiace se poate asocia cu COQ10 in diferite concentratii; 

  --  Alopecie, unghii fragile, piele iritata-deshidratata se poate asocoa cu: Vitamina E

  -- Afectiuni tumorale:  Mangosteen, Graviola, Astragalus Root, Wormwood

   

  Prezentare: flacon cu 90 capsule.

  Vitamina C 1000 mg

  Extract de Macese 4:1 15 mg

   

  Recomandare: 

  Întreținere câte 1 capsula pe zi  sau conform recomandării consultantului de specialitate..

   

  Contraindicații: A nu se administra persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

  Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

  Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

  Producator: Swanson Health Products, SUA

   


   

   

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review