Wormwood - Artemisia Annua - Pelin Dulce - Pelinita 425 mg 90 capsule

Swanson Health Products
[5]
48,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral

Un redutabil susținătoral sistemului imunitar

Prezentare: 90 capsule

Producător: Swanson SUA 

 Acest produs nu este Artemisinin(extract din Artemisia annua). Artemisinin gasiti aici pe siteDescriere: 

Administrare: cura se face minim 3 luni, dar de regula tratamentul se face intre 6 si 12 luni.

(Artemisia annua) Pelin dulce 425 mg/capsula, 90 capsule 

*Numeroși oameni de stiință și cercetători s-au ocupat cu studierea efectelor concrete ale Artemisia annua. Astfel, Sigh și colaboratorii săi au stabilit că efectul Artemisia annua asupra tumorilor are un caracter selectiv. Efectul se majorează odată cu creșterea conținutului în fier a celulelor cancerigene.

 

In tratamentul deparazitar se administreaza in combinatie cu doua produse naturiste deparazitare din acest Protocol Deparazitar
 
*Este cunoscut faptul că celulele canceroase au un grad de absorbție a fierului crescut față de celulele normale. Astfel, acțiunea substanței se răsfrânge selectiv asupra celulelor bolnave. *Cercetătorii au utilizat o metodă de amplificare a conținutului de fier al celulelor, utilizând pentru aceasta albumine speciale care leagă fierul.

Cancerul pulmonar apare în primul rând la persoanele care fumează. Din păcate atinge și nefumătorii. Având la baza rezultatele pozitive obținute în diverse forme de cancer prin utlizarea Artemisia annua, s-au elaborat studii cu privire la efectele asupra cancerului pulmonar. *Zhou și colaboratorii au făcut cercetări asupra a două linii celulare tuberculoase (ASTC-a si A549) și au găsit că utilizarea Artemisia annua a condus la apoptoza, adică la moartea programată a celulelor bolnave. Este un rezultat deosebit de important, care da speranța de viață acelor persoane care prezintă la tratamentele cu raze (radioterapie).

*"O lucrare publicată recent în “Life Science” a implicat studierea unei plante care, poartă numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiințifică fiind “Artemisia annua”,rezultatele din speranțe bolnavilor de cancer.

*“Artemisinina” este o substanță care se găsește în compoziția tuturor variantelor plantei de artemisia. Artemisinina si Ivermectina au fost descoperite de cercetatoarea chineză Tu Youyou si a primit Premium Nobel pentru aceste doua substante in anul 2015, la 40 ani dupa descoperire.


*In momentul în care aceasta se amestecă cu fier (citrat sau fumarat, doza unica între 18 si 25mg), cercetătorii au descoperit că în decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! Se administrează citratul sau fumaratul de fier doar înainte de Artemisia annua cu 15-30 min.

A fost utilizată pe toate tipurile de cancer.
*“Artemisinina” a fost folosită în trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat în special pe acțiunea ei împotriva cancerului.

*Amestecarea cu fier (citrat sau fumarat) pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci când artemisinina a fost utilizată în mod singular, s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.

 Citrat si Fumarat de fier - Click Aici!!!

*Așa că, atunci când pacienților din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumulează în celulele canceroase), artemisinina a fost efectiv capabilă să țintească celulele “rele” și se lase celulele “bune” în siguranță.

Raportul a concluzionat ca:

*“In general, rezultatele noastre arată că artemisia annua oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase,ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisina controlează creșterea celulelor de cancer”.

*“Acest lucru arată foarte promițător”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland;acest lucru constituie un progres imens”,a mai adăugat el."

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.

O sugestie de tratament minim antitumoral între 6 și 12 luni:

In timpul terapiei antitumorale ste recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun.

Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

 

Graviola: 3 capsule/zi:  cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

- Mangosteen 3 capsule/zi: cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

Citrat si Fumarat de Fier SW 18 - 25 mg: 1 capsulă la 2,5-3 ore după cină (în cazul în care nivelul de fier în corp este la limita superioară sau peste limita superioară, atunci se înlocuiește doza de fier cu în amestec din 500 g miere + 200 g pudră turmeric + 200 g pudră ghimbir. Din acest amestec se administrează 1 linguriță cu 15 min înainte de  Peliniță - Wormwood - Artemisia annua)

- Artemisia Annua - Pelinita: între 2 și 5 capsule administrate toate odată, la 15 min după administrarea de Citrat sau Fumarat de Fier sau amestecul de miere cu turmeric și ghimbir.

Pelinita se administreaza in functie de greutatea corporala:

40-50kg - 3 capsule

50-90kg - 4 capsule

peste 90kg - 5 capsule


 

Fierul și Artemisia Annua se administrează 4 zile consecutiv urmat de 3 zile pauză

 

Este recomandată în cancer de stadiile 1 până la 4: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, adenom prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), stomac, colon, duoden, vezică, piele, leucemie

Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 și C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfectios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator și de asemenea este indicat în folosirea reducerii febrei.

*Este recomandat pentru cancer, adenom prostata si hipofizar, adenom pulmonar, noduli si adenom mamar, etc, eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene, digestie dificilă, gastrită hipo-acida, precum și senzației de greață sau deranjamente stomacale frecvente. Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei. 

*Mulți pacienți doresc pe lângă tratamentul de bază să beneficieze și de un tratament alternativ complementar. In acest sens se poate recomanda Artemisia annua. In trecut, tabletele obținute din această plantă erau utilizate la vindecarea malariei. Ulterior, s-a constatat că are o puternică acțiune vindecatoare în cazul tumorilor maligne canceroase. Spre deosebire de citostaticele uzuale, Artemisia annua nu are efecte secundare.

*Capsulele sunt recomandate în afecțiuni precum Hepatita și Ciroza având un rol deosebit de important în protecția ficatului.
 
*In cazul viermilor intestinali sau Giardia se administrează o capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi poate fi administrat singur sau în combinație cu medicamente de sinteză, a căror acțiune o potențează.

*Pentru intoxicații sau otrăviri se face o cură de 2 săptămâni, în care se iau câte o capsulă de 2 ori pe zi. Este un foarte bun depurativ, stimulează și detoxifică ficatul, având efectul de eliminare a toxinelor rămase în organism.

*Normalizează circulația cerebrală, combate voma, înlătură tulburările digestive și în special cele biliare, care adesea sunt asociate și stau la baza migrenelor.

*Este un foarte bun adjuvant în tratarea infecțiilor de Candidoza vaginală : o capsulă de 3 ori pe zi timp 2 săptămâni, pauză 1 săptămână și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi.

 

Proprietăți

- anticancerigen superior, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac,citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticide, sedative, stimulent digestive, vasodilator, vermifug.

Efect terapeutic:

- distruge celulele canceroase;

-complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneză, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T

- oprește creșterea tumorilor;

- declanșează apoptoza celulelor canceroase;

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu până la 400%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar 
- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;

     *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;

     *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.

- activitate antibacteriană;

- are efect la Herpes Simplex;

- este un excelent antiparazitar.

Este recomandată în cancer de: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), colon.

 

Ceai de peliniță: pentru o cană de ceai de peliniță se folosește conținutul a două capsule, se toarnă 200 ml apă fierbine și se lasă la infuzat 10 minute

 

In terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

500 ml de ceai verde pe zi în care se adaugă jumatate de linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la jumătate de lămaie. 

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de de scorțișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurițe cu vârf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru ca nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot odată.

La 2- 3 ore dupa micul dejun: Se amesteca 4- 7 lingurite de Pudra de orz Verde cu 200ml apa plata si o lingura de ulei de in.

Masa de prânz poate consta în: Ciorbă/supă de legume, o mâncare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagră sau fasole neagră sau năut sau hrișcă sau mazăre sau amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogosar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper.

La 2-3 ore după masa de prânz: Se amestecă 4-7 lingurițe de pudră de orz verde cu 200 ml apă plată și o linguriță de ulei de cătină.

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspăt din urmatoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon). 

Este necesar a se renunta complet la fumat, cafea, prajeli, margarina, zahar, otet, mezeluri si la orice produse care contin proteine de origine animala si aditivi alimentari nocivi organismului pentru un tratament eficient.

 

FULL SPECTRUM WORMWOOD 425 mg - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Utilizare: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente/1 capsulă: pelin dulce (Artemisia Annua)( parti aeriene)  425 mg, capsulă: gelatină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medicul înainte de utilizare în cazul persoanelor care iau medicamente cu prescripție medicală. Utilizarea pe termen lung trebuie supravegheată și monitorizată de către un medic.

 

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
B
Bratosin MANUELA
15 ian.
Va rog frumos ajutați-mă pentru tatăl meu cu leucemie ,90 de ani ce mi puteți recomanda ?? Mulțumesc fffff mult
D
Dan Iordache
26 oct. 2022
Achizitie verificata
Am facut 1 an tratament antitumoral pentru vezica urlnara cu mai multe capsule naturiste si sunt bine.
Pelinita cu Fier seara, Essiac, Mangosteen, Graviola, Beta Glucan, Gheara Matei, Andrographis, doze mari de vitamina D3.
Tratamentele naturiste sunt bune si mai opresc din efectele negative ale chimioterapiei.
Sanatate tuturor!
J
Jeler Andrei
20 oct. 2022
Achizitie verificata
Am luat pentru paraziti intestinali impreuna cu capsule oregano salbatic si am reusit sa scap de paraziti de care nu am scapat cu antibiotice puternice care imi dadeau stare de greata si dureri de stomac.
Recomad pentru deparazitare.
C
Cristian
08 mai 2022
Achizitie verificata
Am început tratamentul cu Wormwood - Artemisia Anua, de 2 săptămâni. Aș dori să știu dacă recomandarea de a lua 4 zile cu trei pauză este obligatorie ? Mulțumesc !
N
Naturanoastra.ro
11 mai 2022
Este obligatorie
E
Elena
01 mai
Dupa cele 3 zile de pauza cum se continua tratamentul? Tot 4 zile si 3 pauza?
N
Naturanoastra.ro
11 mai
Da, la fel.
S
Stanculescu Luminita
16 feb. 2022
Achizitie verificata
Raportul calitate preț este ok
Am încredere în produs
I
Irina
25 aug. 2021
Buna ziua! Imi puteti recomanda ce se poate lua pe langa Wormwood pentru Hepatita B si Poliartrita reumatoida juvenila? Va multumesc!
N
Naturanoastra.ro
30 aug. 2021
Buna ziua
Wormwood, pelinul dulce ajuta intregul organism, iar pentru inflamatie si durerile provocate de poliartrita reumatoida juvenila se pot administra: Boswelia/ Cats claw/Devil s claw/ Boswelia& turmeric asociate cu Vitamina D3.
Multa sanatate!
D
Dumitrescu Hrisanta Corina
02 feb. 2021
Bună ziua. Mi-a plăcut articolul dvs.dar m-ar interesa ptr.cancer ovaŕian în stadiul 4 ce îmi puteți recomanda??
N
Naturanoastra.ro
27 feb. 2021
Buna ziua
Artemisinin, extractul de pelin dulce, administrat împreuna cu citrat de fier va poate ajuta in caz de cancer. Graviola, Mangosteen sunt și ele adjuvante in schema de tratament pentru ca cancer.
Pentru mai multe informații va rugam sa.ne contactați la unul dintre numerele de telefon afișate pe site.
Multă sănătate!
C
Costina
09 iul. 2020
Buna ziua, pentru Hashimoto, tiroidica autoimuna, cu intoleranta la gluten si lactate, ce imi recomandati? Va multumesc
N
Naturanoastra.ro
14 iul. 2020
Buna ziua
Pentru aceasta afectiune poate fi administrat Wormwood impreuna cu vitamina d3 5000ui, vitamina c, mangosteen.
Recomandam sa se administreze astfel:
Wormwood: 1-0-1
vitamina d3: 2 cps in timpul micului dejun
Vitamina C: cu extract de macese 1000 mg: 0- 1- 0
Mangosteen: 1- 0 - 1

Multa sanatate!
C
Catalina
10 feb. 2020
Poate fi administrat in timpul chimioterapiei?
N
Naturanoastra.ro
18 feb. 2020
Buna ziua
Acest supliment ajuta in timpul chimioterapiei la distrugerea mai rapida a celulelor canceroase.
Se poate administra impreuna cu Graviola pentru a fortifia intregul organism sa faca fata procedurilor din timpul chimioterapiei.
Multa sanatate!
a
adrian
30 ian. 2020
Achizitie verificata
o schema dee tratament pentru hepatita B va rog ?
N
Naturanoastra.ro
31 ian. 2020
Buna ziua
Pentru aceasta afecțiune va recomandam Liver Essentials, un puternic detoxifiant hepatic care ajuta la menținerea sănătății ficatului asociat cu Wormwood, pelin dulce, puternic antibacterian și deparazitar și Vitamina D3, ajuta sistemul imunitar și absorbția mai buna a celorlalți nutrienți.
Liver ess : 1- 2 cps/zi de doua ori/ zi
Wormwood:: 2 cps/ zi
vit D3 : 2 cps in timpul micului dejun.
Multă sănătate!
M
Mihaela
23 oct. 2019
Buna ziua, doresc sa administrez acest produs unui pisic cu carcinoma, doresc a va intreba daca este posibil, iar daca da, doresc sa stiu cum. Va multumesc frumos.
N
Naturanoastra.ro
31 dec. 2019
Se poate administra cate 1 capsula de 2 ori pe zi
L
Lili
14 oct. 2019
Se vindeca și herpesul genital,ce schema de tratament?. Mulțumesc
N
Naturanoastra.ro
21 nov. 2019
Pentru herpes nutritionistii recomandam vitamina B3, un oxidoreducator care ajuta intregul organism, administrat impreuna cu Wormwood, un antibacterian puternic.
Multa sanatate!
L
Lili
14 oct. 2019
Doresc sa știu dacă acest tratament vindecă și herpesul vaginal,ce schema de tratament trebuie urmată.Multumrsc
N
Naturanoastra.ro
26 dec. 2019
Buna ziua
Va poate ajuta pentru aceasta afecțiune asociat cu vitamina B3, unul dintre cele mai puternice antimicotice și antibacteriene care ajuta la eliminarea toxinelor din întregul organism.
Multă sănătate!
D
Daniela
06 iun. 2019
Buna seara.Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san.Ce schema de tratament ar putea urma?
N
Naturanoastra.ro
12 iun. 2019
Buna seara!
Pelinul dulce este o planta care ajuta in toate tipurile de cancer. Extractul de pelin dulce, Artemisininul este un supliment alimentar concentrat care impreuna cu fierul organic si o alimentatie care nu contine proteina animala ajuta la distrugerea celulelor canceroase din organism.
Multa sanatate!
V
Vasilica
04 feb. 2019
Pe site-ul producatorului Swanson, la descrierea produsului Wormood - Artemisia Annua, nu scrie nimic despre tratarea cancerului sau a altor boli. Scrie ca este doar pentru stimularea sistemului imunitar.
Dumneavoastra de unde ati scos ca acest produs vindeca diverse forme de cancer?
N
Naturanoastra.ro
07 feb. 2019
Buna ziua,
Pelinul dulce este un puternic anticancerigen, a fost demostrat acest lucru in diferite studii facute de diferiti medici si cercetatori straini. Produsul Wormood contine doar pelin dulce ceea ce ii confera acestuia priprietati antitumorale. Sanatate!
V
Veronica
05 oct. 2018
Achizitie verificata
Tratament pt melanom malign excizat inluna iunie si evidare ganglioni laterocervicali ce schema de tratament pot lua,???
N
Naturanoastra.ro
05 oct. 2018
Buna ziua, pelinul dulce sub denumirea de artemisinin este foarte puternic antitumoral, distruge celulele canceroase din organism daca acestea mai exista si previne apartia acestora. Impreuna cu graviola care ajuta mult crestera imunitatii si intarirea organismului, cele 2 dau rezultate extraordinare persoanelor bolnave de cancer. Mai jos va atasez link-urile produselor mentionate. Sanatate!

http://www.naturanoastra.ro/cumpara/artemisinin-capsule-100-mg-extract-de-pelinita-pelin-dulce-artemisia-7752833 />
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/graviola-capsule-600-mg-tratament-sua-natural-antitumoral-cresterea-6725693
A
Anca
22 aug. 2018
Buna ziua. Mama are cancer la colon cu metastaze la ficat, a inceput chimioterapia de 3 luni. Se recomanda acest medicament pentru afectiunea ei?si daca da care e doza si pe ce perioada? Se poate face in paralel cu chimioterapia? Multumesc anticipat! Sanatate multa tuturor!
N
Naturanoastra.ro
24 aug. 2018
Buna ziua, se recomanda acest produs si pe perioada chimioterapiei , dar este slab concentart pentru afectiunea doamne. Artemisinin 100 mg extract de pelin dulce este mult mai concentart si este un puternic anticancerigen. Se administreaza cate 4 capsule seara inainte de culcare cate 4 capsule, 4 zile pe saptamana iar urmatoarele 3 zile pauza. Impreuna cu fierul este recomandat sa se administreze deoarece acesta scade ft mult din organism pe perioasa chimioterapiei si graviola care creste seminificativ imunitate. Sanatate multa!
I
Ioana
10 dec. 2022
Buna ziua. Comercializați Artemisin 100 mg? Nu găsesc pe site.
E
Elvira
08 mai 2018
Pt melanom malign in zona fetei deasupra arcade stangi care a fost excizat poate lua pedicuta care e schema de tratament , ma interesez pt fratele meu care nu urmeaza chimioterapie nici radioterapie a urmat de 2 luni un tratament naturist cu Colostrum si Micelcaps. Ati maia vut cazuri asemanatoare si au fost rezultate? Multumesc anticipat am sa comand produsele pe care mi le recomandati daca sunt sanse bune pt tratamentul lui
N
Naturanoastra.ro
09 mai 2018
Buna ziua, este recomandat sa administreze pelin dulce deoarece este un puternic antitumoral, dar acesta este prea slab pentru un melanom malign. Artemisinin este tot pelin dulce care are o concentratie mult mai mare si care este mult mai eficient. Pentru o schema de tratament ne puteti contacta la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820. Sanatate!
N
Nicolae Mihaela
16 apr. 2018
Buna ziua! Soțul meu s-a operat acum doi ani cu recidiva anul trecut, de tumori la vezica urina.Puteti sa ne oferiți o schemă de administrare a pelinitei + fier? Va Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
16 apr. 2018
Buna ziua, peinita se administreaza pt o doza soc aspupra tumorii 4 capsule seara inainte de culcare 4 zile, iar 3 zile pauza, iar fierul in fiecare zi tot seara inainte cu o ora sa administrati pelinita. Sanatate!
N
Nicolae Mihaela
19 apr. 2018
Va multumesc frumos...as mai avea o singură întrebare.. cat timp trebuie făcut tratamentul..am inteles ca se face tratament între 6-12 luni.Inca o întrebare...d-voastra mi- ati spus de pastile soțul meu a cumpărat pudra( ceai).. acesta cum se administrează? Va multumesc frumos! O seara buna!
N
Naturanoastra.ro
23 apr. 2018
Buna ziua, tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile, iar in legatura cu ceaiul de pelin si modul acestuia de administrare va rog sa va interesati de unde l-ati procurat. Noi avem doar capsule si doar modul de administrare a capsulelor il putem recomanda.
C
Carmen
22 mar. 2018
Buna ziua! Se pot administra capsulele pentru tumora maligna a uterului (leiomiosarcom) cu metastaze pulmonare? Cate capsule si pentru ce periaoda? Va multumesc!
N
Naturanoastra.ro
29 mar. 2018
Buna ziua,
Se poate administra acest tratament impreuna cu schema de tratament afisata pe site la acest produs. Minim 3 luni de zile este termenul de administrare.
Sanatate!