Zhu Ling Mushroom, 400 mg, Swanson, 60 capsule

Swanson Health Products
53,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Zhu Ling promovează echilibrul fluidelor în organism, ținând sub control nivelurile de sodiu și potasiu, ceea ce, la rândul său, poate reduce hipertensiunea arterială și poate preveni bolile de rinichi


Veți găsi ciuperca Zhu Ling în farmacii și case din toată China. A fost o parte apreciată a asistenței medicale tradiționale chineze de secole. Acum Zhu Ling câștigă o acceptare mai largă în întreaga lume ca supliment nutrițional de susținere. Capsulele noastre Full Spectrum® Zhu Ling Mushroom conțin mycelia de Polyporus umbellatus pur, sub formă de pulbere, cultivată cu grijă în condiții controlate.
Beneficiile ciupercilor Zhu Ling

  • Sănătatea ficatului

Ciuperca Zhu Ling are o istorie lungă de utilizare tradițională ca agent de protecție a ficatului. Cercetările au arătat că sunt promițătoare în tratamentul hepatitei B, deși sunt necesare mai multe studii clinice. Într-un studiu special, Zhu Ling combinat cu Trifoiul Roșu a arătat mai multă eficacitate pentru hepatita B decât oricare dintre plantele luate singure. În medicina tradițională chineză, ciuperca Zhu Ling are o lungă istorie de utilizare tradițională pentru beneficiile sale hepatoprotectoare. Este utilizat în mod obișnuit în cazurile de ciroză hepatică și alte forme de afectare a ficatului.

  • Sănătatea rinichilor

Zhu Ling promovează echilibrul fluidelor în organism, ținând sub control nivelurile de sodiu și potasiu, ceea ce, la rândul său, poate reduce hipertensiunea arterială și poate preveni bolile de rinichi. Ca diuretic puternic, Zhu Ling elimină excesul de apă din părți ale corpului, atenuând astfel presiunea asupra rinichilor. De asemenea, a atras interesul științific pentru eficacitatea sa aparentă pentru pietrele la rinichi și nefrită (inflamația rinichilor).

  • Sistem imunitar

La fel ca majoritatea ciupercilor medicinale, Zhu Ling este bogat în polizaharide care stimulează sistemul imunitar. Polizaharidele Zhu Ling îmbunătățesc secreția de interferon și interleukină, componente vitale ale sistemului imunitar care incită la producerea de macrofage consumatoare de germeni.

În plus, polizaharidele cunoscute sub numele de beta-D-glucani sunt compuși puternici care întăresc în mod natural sistemul imunitar prin optimizarea răspunsului acestuia la boli și infecții. Peste 150 de ani de cercetare au descoperit că beta glucanii acționează ca agenți de imunomodulare, ceea ce înseamnă că declanșează o cascadă de evenimente care ajută la reglarea sistemului imunitar și îl fac mai eficient.

 

Utilizare recomandată:

Ca supliment alimentar, luați o capsulă de una sau două ori pe zi cu apă.


 

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Zhu Ling Mushroom (Polyporus umbellatus) (fruiting body)
400 mg
*

*Daily Value not established.

 

ATENȚIE:

Numai pentru adulți. Consultați-vă furnizorul de asistență medicală înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați, luați medicamente pe bază de rețetă sau dacă aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review