Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Natura Noastra

Administratorul site-ului Natura Noastra isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Administratorul Natura Noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Natura Noastra  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Natura Noastra  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

 

Livrare cu Verificare

In Romania livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid SAMEDAY in 24-72 ore de la preluarea coletului de la noi. Coletul este preluat de la noi daca produsul este in stoc.

Disponibilitatea stocului se vede in magazin sau o poti afla printr-un apel telefonic.

Costul transportului coletelor cu valoare pana in 399 ron este de 14,9 ron, iar coletele cu valoare peste 399 ron beneficiaza de Livrare Gratuita. 

Optiunea "Verificare Colet" este Gratuita si Obligatorie inainte de plata, si se face in fata curierului.

Curierul este martor in caz de neconformitate. 

Nu platiti coletul daca produsele nu corespund cu factura din colet.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta reclamatiile ulterioare privind continutul coletului dupa plata coletului catre firma de livrari.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email