Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui 250 Caps SLA, Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson, Antitumoral, Sistem Imunitar, Imunomodulator, Osteoartrită Prospect Pret

 • Poze Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui 250 Caps SLA, Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson, Antitumoral, Sistem Imunitar, Imunomodulator, Osteoartrită Prospect Pret
 • Poze Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui 250 Caps SLA, Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson, Antitumoral, Sistem Imunitar, Imunomodulator, Osteoartrită Prospect Pret
 
 


Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui 250 Caps SLA, Scleroză Multiplă (în plăci) Parkinson, Antitumoral, Sistem Imunitar, Imunomodulator, Osteoartrită Prospect Pret

SKU: 00000183

Pret vechi: 147 RON Reducere 39%

Pret nou: 89 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820


Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism

Un redutabil susținător al imunității

Prezentare: 250 capsule gelatinoase 

Producător: Swanson Health Products, SUA


Descriere:

Ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase, Osteoporoză, Implanturi Dentare, Coxartroză, tratamente antitumorale.

Stabilizează și reface funcțiile nervilor și a neuronilor în afecțiuni cum sunt Scleroza Multiplă, SLA, Parkinson, etc (doze de la 10.000 UI până la 100.000 UI pe zi și se recomandă asocierea cu Neuro Optimizatorul Fibro Esentiale).

Acum te poți bucura de cea mai bună concentrație de Vitamina D3  sub formă activă - Colecalciferol. 

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar. 

Sistemul imunitar este o altă structură a organismului asupra căreia Vitamina D3 are efecte favorabile. *Cercetările au arătat că aportul adecvat de vitamina D3 poate aduce beneficii însemnate sistemului imunitar. Unul dintre beneficii este, de exemplu, faptul că vitamina D3 participă la procesul de diviziune normală a celulelor și activarea celulelor de tip T.

Este considerată de asemenea deosebit de utilă în combaterea simptomelor osteoporozei.

Pentru Osteoporoză se poate asocia cu Vitamina K2 MenaQ7 și cu Strontium Citrate 340mg  CLICK AICI!!!

Per ansamblu, vitamina D3:

• Contribuie la absorbția de calciu și fosfor a oaselor,

• Sporește nivelul de calciu din sânge,

• Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar,

• Contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor și dinților, ajutând la dezvoltarea și menținerea metabolismului normal al calciului si al fosforului,

• Contribuie la funcționarea corespunzătoare a glandei tiroide și a sistemului nervos,

• Osteoporaza de șold, col femural, genunchi, coloană, umăr, etc.,

• Implanturi dentare (fixarea implantului în maxilar în interval de 2-4 luni) susține, reface și protejează structura oaselor, 

• Recuperare articulară post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor, fracturi osoase care necesită tije de titan,

• Osteoartrită, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrită reumatoidă, discopatii, displazie cervicală, nevralgii,

• Menține integritatea structurală și funcțională a sistemului osteo-articular și densitatea osoasă,

• Influențează pozitiv procesele celulare la nivel osteoarticular, intestinal, muscular, nervos, dermic, imunitar,

• Protector cardiovascular: ajută la reducerea riscului de infarct miocardic și la scăderea hipertensiunii arteriale cauzată de deficitul de vitamina D.


• adjuvant antitumoral:
- stimulează diferențierea și reglează diviziunea celulară normală
- ajută la inhibarea angiogenezei 

- activează celulele de tip T

 
• imunomodulator
• stimulează refacerea țesuturilor și redă elasticitatea pielii
• îmbunătățeste sensibilitatea receptorilor insulinici și echilibrează metabolismul glucidic
• antiinflamator

Asociat ca adjuvant in:

• hipocalcemie
• osteoartrită, osteoporoză, osteomalacie, fracturi osoase
• diabet zaharat de tip I și II
• tratează boli autoimune: Scleroza Multiplă, SLA, Parkinson
• hipoparatiroidism și pseudohipoparatiroidism
• afecțiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris
• hiperpigmentatie cutanată: melanina, substanța care conferă pigmentatia cutanată acționează ca un blocant al ultravioletelor. Cu cât cantitatea de melanină este mai mare, cu atât sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai întârziată.
• boli inflamatorii intestinale
• obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D în organism, fiind preponderent depozitată la nivelul țesutului adipos și mai greu eliberată de la acest nivel.

Schema de Tratament pentru Scleroza Multiplă (în placi) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule pe zi în timpul micului dejun. Vitamina D3 se absoarbe mai bine în organism când este administrată împreună cu grăsimi alimentare, de aceea este recomandată administrarea în timpul micului dejun. Doza poate fi crescută în funcție de răspunsul la tratament.

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Esential câte 1 capsulă pe zi dimineața cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzația de incălzire la nivelul pielii)

Puteți beneficia de toate aceste produse într-un singur pachet cu Discount si Livrare gratuită prin Cargus Curier. CLICK AICI!!!

Tratamentul determină ameliorări încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, după utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni). In cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la două investigații consecutive parametrii sunt în limite normale,  atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroză multiplă (în placi) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, maduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recadere-remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresiva când după o perioadă de recadere-remisie boala progresează în mod constant.

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut.

- Recadere progresivă când simptomele apar și dispar deteriorarea nervoasa este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început : slabiciune musculară (lipsa de coordonare, neindemânare, tararea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorteli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremor, dificultate la mers, tulburari digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare.

Mod de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) gelula softgel pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Fiecare capsulă vegetală asigură:
Vitamina D3 (5000 UI, sub formă de colecalciferol) 10 1250-%VNR

"The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Comentarii


 • Gratiela / acum 4 luni ArataAscunde

  Buna, fiul meu de 24 ani are deficit de vit D (4.8 ng/mL). Poate lua 10000 ui/ zi , adica 2 pastile odata, timp de 3-4 luni??? Medicul i-a recomandat 300000ui injectabil, dar in Romania nu exista asa ceva.
  Multumesc frumos!

 • / acum 3 luni ArataAscunde

  Buna ziua
  Puteti administra cate doua capsule de vitamina D3, 5000ui, in timpul micului dejun. Aceasta ajuta intregul organism, contribuie la absorbtia mult mai rapida a nutrientilor, mentine oasele puternice si sanatoase.
  Multa sanatate!

 • kenzzo / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Cum se administreaza d3 2 odata la o singura masa

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, intre 1 si 2 capsule in timpul micului dejun. Sanatate!

 • Elena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua. Se poate administra și gravidelor? Ce doza? Va mulțumesc mult

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, nu sunt facute teste pe femeile insarcinate cum actioneaza aceste produse, de aceea nu recomandam femeilor insarcinate sau care alapteaza. Sanatate!

 • claudia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.Vreau sa stiu daca HIGHEST POTENCY VITAMIN D3-5000UI este bun pt mama in varsta de 55 ani pt dureri f mari de genunchi.daca da cum se administreaza.Va multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, este ft eficient persoanelor care au trecut de varsta de 50 de ani, iar daca aceasta durerea de genunchi este cauzata de gonartroza, va sfatuim sa administrati si acidul hialuronic http://www.naturanoastra.ro/cumpara/med-s-best-aci...

 • Mariana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ma diagnosticat cu screloza multipla si nu stiu ce tratament pot lua poate ma puteti ajuta

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, avem pachetul eficient pt scleroza multipla si anume http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...
  Multa sanatate!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, avem pachetul eficient pt scleroza multipla si anume http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neur...
  Multa sanatate!


Produse similare


Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontine...
127 RON
179 RON
Formula exclusivă Fibro Essentials, Vitamina D3 și Vitamina K2 contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiun...
314 RON
511 RON
Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral Un redutabil susținătoral sistemului imunitar Prez...
89 RON
149 RON
Formula exclusivă MenaQ7 MK-7 Menachinona-7, cu Ascorbyl Palmitate contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și reduce riscul apariției t...
129 RON
185 RON
Formula exclusivă Graviola ( Annona Muricata) sau Guyabano menține sănătatea întregului organism, anticancerigen, susținător al sistemului imunitar, reduce efectele negative ale chimioterapiei sau radiot...
105 RON
168 RON
Formula exclusivă Artemisinin din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organism. Prezentare: flacon...
237 RON
386 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii