Orar 10:00 - 18:30 ~ 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Marturii clienti  |  Produse Favorite

  
  
  
  
 Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps

 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps
 • Poze Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps
 
 
Pin It


Fibro Esentiale - Neuro Optimizator Fibromialgie Incontinenta Paralizie Polineuropatie Scleroza Multipla AVC Alzheimer Parkinson SLA 90 Caps

Cod: 00000006

Pret vechi: 179 RON Reducere 29%

Pret nou: 127 RON

Disponibil in stoc

Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producator: Swanson Health Products, SUA


Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea și însănătoșirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).


Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials:

 Afecțiuni ale sistemului nervos: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferica, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeită obliteranta, insuficiență circulatorie vertebro-bazilara. 

Pentru Neuropatia Diabetică se administrează concomitent cu produsul Diavit.

În afecțiunile sistemului nervos, cum este Alzheimer, s-au obținut rezultate foarte bune și rapide la administrarea în combinație cu Niacin 100mg sau 500 mg și  Huperzine A de 50 sau 200 mcg.  Click Aici!!!

 

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în plăci) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Esențial câte 1 capsulă pe zi dimineata cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzața de încălzire la nivelul pielii)

Puteți beneficia de toate aceste produse într-un singur pachet cu Discount și Livrare gratuită prin Cargus Curier. CLICK AICI!!!

  

Tratamentul determină ameliorări încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni). În cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la două investigații consecutive parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere-remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresivă când după o perioadă de recădere-remisie boala progresează în mod constant.

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut.

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar, deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început : slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neîndemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremur, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare.

 

Afecțiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii.


Afecțiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials contribuie la :

-reducerea oboselii și extenuării,

-îmbunătățirea performanței mentale eliminand "ceața" din creier

-funcționarea normală a sistemului nervos,

-stimularea memoriei, sănătatea neuronală şi plasticitatea sinaptică prin creșterea circulației la nivelul capilarelor cerebrale,

-funcționarea normală a sistemului neuromuscular, elimină simptomele fibromialgiei,

-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

-metabolismul energetic normal,

-menținerea sănătății psihice,

-funcționarea normală a inimii,

-menținerea sănătății membranelor mucoase,

-menținerea nivelului normal al globulelor roșii,

-menținerea sănătății pielii, creșterea circulației la nivelul capilarelor (apare senzația de încălzire),

-menținerea vederii normale,

-metabolismul normal al fierului.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. 

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidratilor, grăsimilor și proteinelor în energie și intervine în menținerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct în procesul de sintetizare a grăsimilor și colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol și, conform unor studii recente, joacă un rol relevant în protecția împotriva bolilor Alzheimer, Schizofreniei și a declinului congnitiv care poate să apară odată cu înaintarea în vârstă. La unele persoane apare senzația de încălzire a pielii, senzație care dispare în general în 30-60 minute.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol în transformarea grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților în energie. Vitamina B5 este necesară atât pentru producerea hormonilor de stres, cât și a acetilcolinei, neurotransmițătorul stimulator al memoriei. Toate nootropicele ar trebui administrate împreună cu această vitamină deoarece este necesară în sinteza acetilcolinei.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu il produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerț îngreunează și mai mult asimilarea magneziului necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, prețul pe care îl plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte în mod natural în fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere în 1785, iar în 1787 a primit denumirea de acid malic.


De zeci de ani sa constatat că atomi de aluminium  se adună în creierul uman și este suspect de fenomene binecunoscute care se vâd ca făcând parte din efectele îmbătrânirii, cum ar fi diminuarea memoriei.  Toate medicamentele care au fost încercate nu au reușit să urnească aluminiumul din creier. Acidul Malic a reușit să facă serviciu de catalizator, să provoace schimbarea aluminiumului  cu oxid de  magneziu care nu este nociv sănătății.


Atomii de aluminium au ajuns în corpul uman din vasele de gătit de aluminiu, de la ustensilele casnice ca de exemplu mașini de tocat de aluminium sau ciocane de bătut carnea, din industria alimentară în care se face încă și azi, uz intens de mașini construite din aluminiu. Sa nu uitam nici de ambalajele care și în zilele noastre se fac tot din foi de Al.


Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic. Acidul Malic întărește funcția mitocondriei. Mitocondria este responsabilă de transformarea nutrienților în energie la nivel celular.

Este folosit şi ca supliment alimentar, împreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Este o sursa de grupări metil, alternativa colinei. S-a demonstrat că reversibilizează deficiența nutrițională de colină care mai apoi este sintetizată în acetilcolina necesară creierului (Zapsalis, 1985 #30).

DL-metionina este cea mai stabilă formă de metionină și se substituie echivalent metioninei pure (Zapsalis, 1985 #31).

Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină în protecţia ficatului. Are efect reglator al acidității urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi întâlnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

A fost descoperită în secolul 19 în sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi în alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare în foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele în cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă în celule, înlocuieşte sărurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică. 

Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul  sau ciclohexanul este un compus identificat în urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătăţii au fost puse în valoare abia în ultimele decenii, în urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit în complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră în compoziţia lecitinei ce are un rol important în alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, împiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului în ficat, previne steatoza hepatică, împiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi  sodiu  prin membrane în tot corpul. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este  de un real  folos în afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol în urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sângelui. Eficient în tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numita și vitamina memoriei.Colina este una din puținele substanțe capabile să penetreze așa-numita "barieră sangvina a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variațiile bruște ale dietei zilnice. Este una din puținele vitamine care trec în lichidul cefalorahidian, fiind implicată în metabolismul chimic al creierului. Ea reușește să pătrundă direct în celulele creierului unde produce o substanță ce stimulează memoria.

Colina este un nutrient esenţial, este solubilă în apă, recent numită membru al complexului de vitamine B. Este necesară în dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii membranelor celulelor creierului, pentru a asigura eficiența semnalelor, integritatea și fluiditatea structural neuronală. Colina este folosită alături de acidul acetic la sintetizarea acetilcolinei în neuroni.

Creşterea aportului de colină prin consumul de suplimente alimentare îmbunătăţeste performanţele mentale şi previne declinul cognitiv care apare odată cu înaintarea în vârstă. Nu toate sursele de colină sunt egale în cantitate, aproximativ 50% din colina pe care o mâncăm poate fi afectată de bacteriile din intestine. Multe dintre suplimentele de colină de pe piață au o biodisponibilitate scăzută și doar un mic procent sunt capabile să traverseze bariera sânge creier. 


FIBRO ESSENTIALS  - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: acid malic 417 mg, agent de încărcare: făină  de orez, capsula: gelatină,  DL-metionină  100 mg, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg,trimetilglicină (TMG) (din Beta PowerR  Natural Betaine) 50 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu,  magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg, niacină  25 mg , acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 18 mg , vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 17 mg , vitamina B2(riboflavină) 17 mg, inozitol 17 mg,  colina  (bitartrat de colina ) 15.6 mg, vitamina B12 (ciancobalamină) 17 mcg.

Doza recomandată pentru consumul zilnic asigură 25 mg niacină / 156%/VNR*, 18 mg acid pantotenic / 300%/ VNR*, 17 mg  vitamina B1 / 1545%/VNR*, 17 mg  vitamina B2/1214%/VNR*, 17 mcg vitamina B12/680%/VNR*  (*VNR- Valoare Nutriționalță de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează. A se consulta medicul înainte de administrare în cazul persoanelor care au afecțiuni ale ficatului, rinichilor, un nivel crescut al homocisteinei sau cancer.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. În majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor sunt finale. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site de către utilizatorii site-ului, rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Orar 10:00 - 18:30 ~ 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10-18:30 Sambata si Duminica inchis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare-Medicinale, Sistem Imunitar, Oftalmologice, Diabet, Neurologice, Gastrointestinale

Cod produs (SKU): 00000006


Comentarii


 • Romanu / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna ziua, am fibromialgie si ma simt mult mai bine cu fibroesentiale si vit d 3 10000 i/zi . Am si eu o intrebare am vreodata sansa de a ma vindeca complet de aceeasts af

 • Raspuns magazin / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  fiecare organism este diferit de accea nu va pot da un raspuns sigur.
  Multa sanatate!

 • Raspuns magazin / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  fiecare organism este diferit de accea nu va pot da un raspuns sigur.
  Multa sanatate!

 • Romanu / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna ziua, am fibromialgie si ma simt mult mai bine dupa utilizarea fibroesentiale si vit d3 , am si eu o intrebare am vreodata sansa de a ma vindeca complet de acceasta afectiune ? Dupa cat timp de tratament , va multumesc.

 • Raspuns magazin / saptamana trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  Depinde de fiecare organism in parte. Tratamentul se face minim 3 luni.
  Multa sanatate!

 • Adriana C / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna seara si La multi ani.
  Poate fi administrat si mamei mele in varsta de 71 ani, cu polimiozita tinuta sub control si hernie de disc L4-L5, spondiloza cervicala, scolioza, masa osoasa demineralizata, masa musculara redusa, semipareza picior stang dar si cu steatoza hepatica si LDH crescut. Multumesc.

 • Raspuns magazin / acum 2 saptamani ArataAscunde

  Buna ziua,
  Fibro esential este eficient pentru probleme ale circulatiei, scleroza multipla, AVC, etc. Pentru problemele mentionate puteti administra: http://www.naturanoastra.ro/cumpara/med-s-best-aci... si http://www.naturanoastra.ro/cumpara/discus-composi...
  Multa sanatate!

 • Visan valentin / luna trecuta ArataAscunde

  As dori mailul dvstra sa va întreb cava
  Mulțumesc

 • Raspuns magazin / luna trecuta ArataAscunde

  [email protected]
  O zi buna!

 • Miron Adrian Ion / luna trecuta ArataAscunde

  Am avut accident rutier in anul 2015 si am avut pralazie de plex brahial. Acum sunt mai bine misc mana dar nu am putere , am durei groasnice de la cot in jos e amortita etc...
  Ce-mi puteti recomanda? Va mulțumesc!

 • Raspuns magazin / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs Fibro Essentials impreuna cu 2 capsule de Vitamina D3 este benefic pentru afectiunea dumneavoastra.
  Multa sanatate!

 • Pirvulescu / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua. Mama mea a suferit un AVC ischemic pe partea stanga a creierului( se pare ca destul de mare) este cazul sa-i dau? Este inca in spital, are toata partea drwapta hemiplegie,,nu vorbeste( a atacat si centrul vorbirii), daca da va rog sa-mi trimiteti pe e mail si schema de tratament.

 • Raspuns magazin / luna trecuta ArataAscunde

  Buna ziua,
  Acest produs este eficient pentru problemele mamei dumneavoastra in combinatie cu http://www.naturanoastra.ro/cumpara/huperzine-a-re...
  Multa sanatate!

 • Alina / acum 2 luni ArataAscunde

  Am avut un caz grav de constipatie la inceputul tratamentului, am intrerupt, cand am reluat s-a intamplat acelasi lucru. Imi puteti da un sfat cum sa fac sa evit? Mai mult, pe durata tratamentului, durerile s-au ameliorat considerabil, dar cand am intrerupt am crezut ca lesin de durere in tot corpul, vreo trei zile si la o intensitate pe care nu am avut-o niciodata. Asta de ce s-a intamplat?

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  Starea emotionala este direct implicata in simptomatologia fibromialgiei. Va recomandam sa consumati o cantitate mai mare de lichide si consumul de fibre. Vitamina D3 de 5000ui 2 capsule in timpul micului dejun sau imediat dupa cina si 30 min de mers alert seara dupa cina. Multa sanatate!

 • Georgiana / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna seara! Pentru parkinson ce recomandati?

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  Pentru Parkinson se recomanda administratea concomitent de Fibro Essentials 1 capsula de 2 ori pe zi si Vitamina D3 de 5000 ui 4 capsule in timpul micului dejun. Nu consumati lactate in timpul micului dejun.

 • Valeria / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua! Am 40 de ani si am fost diagnosticata in urma cu 4ani cu S.M. Am avut partea stanga a corpului amortita . Am luat o perioada laptisor de matca ,polen, si propolis si timp de 4 luni au dat rezultate , incat nu mai am avut amorteli , dar s-a pastrat oboseala si o foarte mica dificultate la mers. Dupa aceea a intervenit o stagnare si am facut intre timp o entorsa la glezna stanga. Dupa 3 ani am avut un mic puseu (ameteala) si afectarea mobilitatii pe partea stanga. In urma cu 3luni am inceput tratamentul cu Fibroessentiale 1cap.vit.D 2c,vitK 1c.Primele 3sapt. m-am simtit mai bine,dupa care am revenit la starea de dinaintea tratamentului cu Fibroessentiale. Momentan ma deplasez cu dificultate din cauza piciorului stang,incheietura genunchiului functionand in proportie de 70% iar glezna de 20%. Mentionez ca nu am urmat tratament alopat. Va rog spuneti-mi cum sa continui tratamentul. Va multumesc !

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua.
  Va rugam sa ne sunati pentru un consult mai detaliat.

 • Ioana / acum 2 luni ArataAscunde

  spuneti-mi va rog daca pot combina Fibro Essentials cu Neuro Optimizer

 • Raspuns magazin / acum 2 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Produsele pot fi administrate in acelasi timp.

 • Pagina urmatoare
  1 2 3 4 5 6

Produse similare


Highest Potency Vitamin D-3 5000 IU Prezentare : 250 gelule softgel ; Producator : Swanson Premium Brand Ajută la menținerea oaselor puternice și...
89 RON
147 RON
Tratament Neuro Optimizator Scleroza Multipla (in placi) Parkinson Incontinenta Paralizie Polineuropatie Acest tratament contine cate 1 flacon din fiecare produs, Fibro Essentials +...
314 RON
511 RON
Formula exclusivă Huperzine A 200 mcg contribuie la revitalizarea memoriei și a capacității de concentrare, fiind deosebit de util în perioadele de învățare intensă. Un redutabil...
179 RON
252 RON
Formula exclusivă MenaQ7 MK-7 Menachinona-7, cu Ascorbyl Palmitate contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și integritatea oaselor, susține buna funcționare a circulației și...
129 RON
185 RON
Best Serrapeptase Forte 240, 000 - Serrapeptase Doza Farmaceutica Forte Concentratie: 240, 000 Unitati/zi (3 cps) Profita de ocazie si comanda 3 cutii cu livrare gratuita...
137 RON
198 RON
Recommended by Doctor, Best Hyaluronic Acid 1900 cu Collagen Tip2 si Best Serrapeptase Forte pentru 2 Luni In tratamentul afectiunilor articulare administrarea se va...
279 RON
418 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Marturiile clientilor

 

Am facut tratamentul cu Serrapeptase de la voi timp de 3 luni si mi s-au curatat complet sinusurile. Si fratele meu a inceput tratamentul. Va...

Geanina Horia

Vezi mai multe marturii