Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820  |  Transport si retururi  |  Despre Noi  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Promotii

  
  
  
  
 Poze Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect

 • Poze Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect
 • Poze Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect
 • Poze Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect
 • Poze Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect
 
 
Pin It


Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce 425 mg 90 caps Anticancer, Antitumoral, Antibacterian, Deparazitar, Metastaze Pret Prospect

SKU: 00000035

Pret vechi: 149 RON Reducere 40%

Pret nou: 89 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Livrare prin Urgent Cargus 24H. Pentru urgentarea livrarii sunati la 0721829659 sau 0751209820

Formula exclusivă Wormwood - Artemisia Annua - Pelinita - Pelin Dulce contribuie la întărirea sistemului imunitar, anticancerigen, antitumoral

Un redutabil susținătoral sistemului imunitar

Prezentare: 90 capsule

Producător: Swanson SUA 


Descriere: 

Administrare: cura se face minim 3 luni, dar de regula tratamentul se face intre 6 si 12 luni.

Disponibil si in forma mult mai concentrata de Extract - Artemisinin 90 capsule. CLICK AICI!!!

(Artemisia annua) Pelin dulce 425 mg/capsula, 90 capsule 

Numeroși oameni de stiință și cercetători s-au ocupat cu studierea efectelor concrete ale Artemisia annua. Astfel, Sigh și colaboratorii săi au stabilit că efectul Artemisia annua asupra tumorilor are un caracter selectiv. Efectul se majorează odată cu creșterea conținutului în fier a celulelor cancerigene. Este cunoscut faptul că celulele canceroase au un grad de absorbție a fierului crescut față de celulele normale. Astfel, acțiunea substanței se răsfrânge selectiv asupra celulelor bolnave. Cercetătorii au utilizat o metodă de amplificare a conținutului de fier al celulelor, utilizând pentru aceasta albumine speciale care leagă fierul.

Cancerul pulmonar apare în primul rând la persoanele care fumează. Din păcate atinge și nefumătorii. Având la baza rezultatele pozitive obținute în diverse forme de cancer prin utlizarea Artemisia annua, s-au elaborat studii cu privire la efectele asupra cancerului pulmonar. Zhou și colaboratorii au făcut cercetări asupra a două linii celulare tuberculoase (ASTC-a si A549) și au găsit că utilizarea Artemisia annua a condus la apoptoza, adică la moartea programată a celulelor bolnave. Este un rezultat deosebit de important, care da speranța de viață acelor persoane care prezintă la tratamentele cu raze (radioterapie).

"O lucrare publicată recent în “Life Science” a implicat studierea unei plante care, poartă numele popular de “pelin dulce”,denumirea ei stiințifică fiind “Artemisia annua”,rezultatele din speranțe bolnavilor de cancer.

“Artemisinina” este o substanță care se găsește în compoziția tuturor variantelor plantei de artemisia.

In momentul în care aceasta se amestecă cu fier (citrat sau fumarat, doza unica între 18 si 25mg), cercetătorii au descoperit că în decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise! Se administrează citratul sau fumaratul de fier doar înainte de Artemisia annua cu 15-30 min.

A fost utilizată pe toate tipurile de cancer.
“Artemisinina” a fost folosită în trecut ca un tratament puternic anti-malarie dar, acest studiu s-a axat în special pe acțiunea ei împotriva cancerului.

Amestecarea cu fier (citrat sau fumarat) pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci când artemisinina a fost utilizată în mod singular, s-a constatat doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase.

 Citrat si Fumarat de fier - Click Aici!!!

Așa că, atunci când pacienților din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care, de multe ori se acumulează în celulele canceroase), artemisinina a fost efectiv capabilă să țintească celulele “rele” și se lase celulele “bune” în siguranță.

Raportul a concluzionat ca:
“In general, rezultatele noastre arată că artemisia annua oprește factorul de transcriere” E2F1 “și intervine în distrugerea celulelor canceroase,ceea ce înseamnă că prezintă o modalitate de transcriere în funcție de care artemisina controlează creșterea celulelor de cancer”.

“Acest lucru arată foarte promițător”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland;acest lucru constituie un progres imens”,a mai adăugat el."

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.

O sugestie de tratament minim antitumoral între 6 și 12 luni:

In timpul terapiei antitumorale ste recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun.


Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

 

Graviola SW 600 mg: 3 capsule/zi:  cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

Mangosteen / Noni SW 500 mg: 3 capsule/zi: cu 20-30 min înainte de mese și la ore fixe

Citrat si Fumarat de Fier SW 18 - 25 mg: 1 capsulă la 2,5-3 ore după cină (în cazul în care nivelul de fier în corp este la limita superioară sau peste limita superioară, atunci se înlocuiește doza de fier cu în amestec din 500 g miere + 200 g pudră turmeric + 200 g pudră ghimbir. Din acest amestec se administrează 1 linguriță cu 15 min înainte de  Peliniță - Wormwood - Artemisia annua)

- Artemisia Annua - Pelinita: între 2 și 5 capsule administrate toate odată, la 15 min după administrarea de Citrat sau Fumarat de Fier sau amestecul de miere cu turmeric și ghimbir.

Fierul și Artemisia Annua se administrează 4 zile consecutiv urmat de 3 zile pauză

Este recomandată în cancer de stadiile 1 până la 4: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, adenom prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), stomac, colon, duoden, vezică, piele, leucemie

Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 și C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfectios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator și de asemenea este indicat în folosirea reducerii febrei.

Este recomandat pentru cancer, eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), artrită, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene, digestie dificilă, gastrită hipo-acida, precum și senzației de greață sau deranjamente stomacale frecvente. Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei. 

Mulți pacienți doresc pe lângă tratamentul de bază să beneficieze și de un tratament alternativ complementar. In acest sens se poate recomanda Artemisia annua. In trecut, tabletele obținute din această plantă erau utilizate la vindecarea malariei. Ulterior, s-a constatat că are o puternică acțiune vindecatoare în cazul tumorilor maligne canceroase. Spre deosebire de citostaticele uzuale, Artemisia annua nu are efecte secundare.

Capsulele sunt recomandate în afecțiuni precum Hepatita și Ciroza având un rol deosebit de important în protecția ficatului.
 
In cazul viermilor intestinali sau Giardia se administrează o capsulă de 3 ori pe zi, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauză și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi poate fi administrat singur sau în combinație cu medicamente de sinteză, a căror acțiune o potențează.

Pentru intoxicații sau otrăviri se face o cură de 2 săptămâni, în care se iau câte o capsulă de 2 ori pe zi. Este un foarte bun depurativ, stimulează și detoxifică ficatul, având efectul de eliminare a toxinelor rămase în organism.

Normalizează circulația cerebrală, combate voma, înlătură tulburările digestive și în special cele biliare, care adesea sunt asociate și stau la baza migrenelor.

Este un foarte bun adjuvant în tratarea infecțiilor de Candidoza vaginală : o capsulă de 3 ori pe zi timp 2 săptămâni, pauză 1 săptămână și reluat tratamentul cu o capsulă de 3 ori pe zi.

Proprietăți

- anticancerigen superior, antibacterian, antihelmintic, antiinfecțios, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac,citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticide, sedative, stimulent digestive, vasodilator, vermifug.

Efect terapeutic:

- distruge celulele canceroase;

-complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneză, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T

- oprește creșterea tumorilor;

- declanșează apoptoza celulelor canceroase;

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigașe cu până la 400%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar 
- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol;

     *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină;

     *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.

- activitate antibacteriană;

- are efect la Herpes Simplex;

- este un excelent antiparazitar.

Este recomandată în cancer de: ficat, creier, sân, ovarian, uter, pancreas, prostată, plămâni, gât (laringe, esofag), colon    

Compoziție pe 1 capsulă

Fiecare doza de 1 capsulă conține (Artemisia annua) 425 mg/capsulă, 90 capsule. 

Citrat si Fumarat de fier - Click Aici!!!

Efectele cele mai bune s-au obținut pe timpul nopții datorită creșterii activității celulelor canceroase în lipsa oxigenului. Deci este recomandată administrarea la 2,5-3 ore după cină.

Ceai de peliniță: pentru o cană de ceai de peliniță se folosește conținutul a două capsule, se toarnă 200 ml apă fierbine și se lasă la infuzat 3-5 minute

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

In terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

1- 2 căni de ceai verde pe zi în care se adaugă jumatate de linguriță de bicarbonat de sodiu și sucul de la jumătate de lămaie. 

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de de scorțișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurițe cu vârf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru ca nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot odată.

La 2- 3 ore dupa micul dejun: Se amesteca 4- 7 lingurite de Pudra de orz Verde cu 200ml apa plata si o lingura de ulei de in.

Masa de prânz poate consta în: Ciorbă/supă de legume, o mâncare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagră sau fasole neagră sau năut sau hrișcă sau mazăre sau amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogosar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper.

La 2-3 ore după masa de prânz: Se amestecă 4-7 lingurițe de pudră de orz verde cu 200 ml apă plată și o linguriță de ulei de cătină.

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspăt din urmatoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon). 

Este necesar a se renunta complet la fumat, cafea, prajeli, margarina, zahar, otet, mezeluri si la orice produse care contin proteine de origine animala si aditivi alimentari nocivi organismului pentru un tratament eficient.


FULL SPECTRUM WORMWOOD 425 mg - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Utilizare: contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Ingrediente/1 capsulă: pelin dulce (Artemisia Annua)( parti aeriene)  425 mg, capsulă: gelatină, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medicul înainte de utilizare în cazul persoanelor care iau medicamente cu prescripție medicală. Utilizarea pe termen lung trebuie supravegheată și monitorizată de către un medic.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, SUA


 "The Manufacture Date (Mfg Date) printed on the label represents the date the product was produced in compliance with Good Manufacturing Practices (GMP) regulations. In most cases, products are considered stable at full potency for 30 months from the manufacture date.*"

Data înscrisă pe etichetă este data producției conform regulamentului GMP. In majoritatea cazurilor produsele sunt stabile la concentrație maximă timp de 30 luni de la data fabricației.

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

 


Orar 8:00 - 18:30 ~ 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 8-18:30 Sambata si Duminica închis

 


Detalii produs


Categorie: Suplimente Alimentare - Medicinale, Antitumorale, Detoxifiere

Cod produs - SKU: 00000035


Comentarii


 • Daniela / luna trecuta ArataAscunde

  Buna seara.Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san.Ce schema de tratament ar putea urma?

 • / luna trecuta ArataAscunde

  Buna seara!
  Pelinul dulce este o planta care ajuta in toate tipurile de cancer. Extractul de pelin dulce, Artemisininul este un supliment alimentar concentrat care impreuna cu fierul organic si o alimentatie care nu contine proteina animala ajuta la distrugerea celulelor canceroase din organism.
  Multa sanatate!

 • Vasilica / acum 5 luni ArataAscunde

  Pe site-ul producatorului Swanson, la descrierea produsului Wormood - Artemisia Annua, nu scrie nimic despre tratarea cancerului sau a altor boli. Scrie ca este doar pentru stimularea sistemului imunitar.
  Dumneavoastra de unde ati scos ca acest produs vindeca diverse forme de cancer?

 • / acum 5 luni ArataAscunde

  Buna ziua,
  Pelinul dulce este un puternic anticancerigen, a fost demostrat acest lucru in diferite studii facute de diferiti medici si cercetatori straini. Produsul Wormood contine doar pelin dulce ceea ce ii confera acestuia priprietati antitumorale. Sanatate!

 • Veronica / acum 9 luni ArataAscunde

  Tratament pt melanom malign excizat inluna iunie si evidare ganglioni laterocervicali ce schema de tratament pot lua,???

 • / acum 9 luni ArataAscunde

  Buna ziua, pelinul dulce sub denumirea de artemisinin este foarte puternic antitumoral, distruge celulele canceroase din organism daca acestea mai exista si previne apartia acestora. Impreuna cu graviola care ajuta mult crestera imunitatii si intarirea organismului, cele 2 dau rezultate extraordinare persoanelor bolnave de cancer. Mai jos va atasez link-urile produselor mentionate. Sanatate!   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/artemisinin-ca...   http://www.naturanoastra.ro/cumpara/graviola-capsu...

 • Anca / acum 11 luni ArataAscunde

  Buna ziua. Mama are cancer la colon cu metastaze la ficat, a inceput chimioterapia de 3 luni. Se recomanda acest medicament pentru afectiunea ei?si daca da care e doza si pe ce perioada? Se poate face in paralel cu chimioterapia? Multumesc anticipat! Sanatate multa tuturor!

 • / acum 11 luni ArataAscunde

  Buna ziua, se recomanda acest produs si pe perioada chimioterapiei , dar este slab concentart pentru afectiunea doamne. Artemisinin 100 mg extract de pelin dulce este mult mai concentart si este un puternic anticancerigen. Se administreaza cate 4 capsule seara inainte de culcare cate 4 capsule, 4 zile pe saptamana iar urmatoarele 3 zile pauza. Impreuna cu fierul este recomandat sa se administreze deoarece acesta scade ft mult din organism pe perioasa chimioterapiei si graviola care creste seminificativ imunitate. Sanatate multa!

 • Elvira / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt melanom malign in zona fetei deasupra arcade stangi care a fost excizat poate lua pedicuta care e schema de tratament , ma interesez pt fratele meu care nu urmeaza chimioterapie nici radioterapie a urmat de 2 luni un tratament naturist cu Colostrum si Micelcaps. Ati maia vut cazuri asemanatoare si au fost rezultate? Multumesc anticipat am sa comand produsele pe care mi le recomandati daca sunt sanse bune pt tratamentul lui

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, este recomandat sa administreze pelin dulce deoarece este un puternic antitumoral, dar acesta este prea slab pentru un melanom malign. Artemisinin este tot pelin dulce care are o concentratie mult mai mare si care este mult mai eficient. Pentru o schema de tratament ne puteti contacta la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820. Sanatate!

 • Nicolae Mihaela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Soțul meu s-a operat acum doi ani cu recidiva anul trecut, de tumori la vezica urina.Puteti sa ne oferiți o schemă de administrare a pelinitei + fier? Va Multumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, peinita se administreaza pt o doza soc aspupra tumorii 4 capsule seara inainte de culcare 4 zile, iar 3 zile pauza, iar fierul in fiecare zi tot seara inainte cu o ora sa administrati pelinita. Sanatate!

 • Nicolae Mihaela / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Va multumesc frumos...as mai avea o singură întrebare.. cat timp trebuie făcut tratamentul..am inteles ca se face tratament între 6-12 luni.Inca o întrebare...d-voastra mi- ati spus de pastile soțul meu a cumpărat pudra( ceai).. acesta cum se administrează? Va multumesc frumos! O seara buna!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile, iar in legatura cu ceaiul de pelin si modul acestuia de administrare va rog sa va interesati de unde l-ati procurat. Noi avem doar capsule si doar modul de administrare a capsulelor il putem recomanda.

 • Carmen / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua! Se pot administra capsulele pentru tumora maligna a uterului (leiomiosarcom) cu metastaze pulmonare? Cate capsule si pentru ce periaoda? Va multumesc!

 • Dana popa / acum 7 luni ArataAscunde

  Buna Carmen!
  Mama mea a avut un sarcom uterin( leiomiosarcom).In doua luni a recidivat la cap ( momentan cu metastaze).De 1 luna suspectam că ar fi coborât spre omoplat,piept.. plămâni.As fi interesata să știu ce alte suplimente am putea să-i administram.Daca ești dispusă am putea vorbi.
  Nr.meu e 0746707127.
  Sănătate multă!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Se poate administra acest tratament impreuna cu schema de tratament afisata pe site la acest produs. Minim 3 luni de zile este termenul de administrare.
  Sanatate!

 • maria buta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, sotul meu face tratament dupa schema din prospect de 4 luni pt leiomiosarcom de gamba operat in august 2017. Rez Hp dupa reincizia din ian 2018 este fara celule tumorale. CT craniu, torace, abdomen, pelvis, RMN la locul inciziei efectuate in dec 2017, nu arata recidive Cat mai trebuie sa faca tratament, sau trebuie pauza di apoi reluat trat. Multumesc.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, continuati cu tratamentul cu cate o capsula pe zi pt intretinere. Pt mai multe detalii ne puteti contacta la unul din numerele: 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820

 • Oana Diaconu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt un baietel 8 ani cu leucemie limfoblastica acuta cu celule T care este preparatul de Artemisia potrivit dintre cele 2 si care e doza pe zi? De asemenea doza de fier cine o stabileste ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua, mai indicat este sa ii administrati wormwood daca are doar 8 ani si in legatura cu fierul, daca acesta apare in analeize ca este scazut in organism puteti sa-i administrati iron fumarate http://www.naturanoastra.ro/cumpara/iron-ferrous-f...
  multa sanatate

 • maria buta / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  sotul meu a fost diadnosticat cu leiomiosarcom g2 gamba dreapta operat. Daca mai e nevoie de ceva pe langa trat din schema. Multumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentul din schema este suficient. multa sanatate!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, tratamentul din schema este suficient. multa sanatate!

 • ligia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  A comandat deja pelinita(capsule) dar nu cred ca este suficient doar o capsula data seara pentru o persoana cu tumora maligna pe colon.Sa ii dau 3 capsule pe zi?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Respectati schema de tratament afisata pe pagina produsului

 • Fodor Ladislau / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ce recomandati in hepatocarcinom?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  schema din descrierea produsului la care adaugati Glutathione 1 caps pe zi

 • Gabi / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua!Pt cancer de col uterin se pot lua?Cate capsule pe zi si pt ce perioada?Multumesc mult!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  buna ziua,
  se pot administra capsulele din descrierea produsului la care este recomandat sa adaugati extractul de ceai verde
  http://www.naturanoastra.ro/cumpara/green-tea-extr...

 • Ion / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua vreau sa stiu pentru leucemie acută (m4), care este schema cu pelin dulce si fier ,si dacă nu influentează asupra tratamentului , ca am facut deja 10 luni de chimioterapie , si in acest timp a părut hepatita toxica la ficat. Aștept un sfat sau un program cum ar fi mai bn .
  Mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, chema de tratament pe care o puteti administra este afisata la produsul wormwood. sanatate!

 • claudia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  in cancinomul renal are efecte?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs este indicat si pentru carcinom renal care poate fi administrat concomitent cu http://www.naturanoastra.ro/cumpara/saw-palmetto-p...

 • Coltor Alexandra / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Socrul meu are 72 de ani si are metastaza cancer la colon, a facut citostatice, dar din cauza ca are drena nu mai poate face. Se mai poate lua la metastaza acest medicament?
  Multumesc anticipat.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,se poate administra si in cazul metastazelor. Multa sanatate!

 • Cristofan A. / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pentru glioblastom tratamentul este eficient? De la ce firma este mai bună pelinita? Am văzut că există mai multe produse cu același prospect. Mulțumesc

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua.
  Puteti administra cu succes schema de tratament descrisa pe site.
  Artemisininul este extractul din pelinita.

 • Viorica / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Cum n-am găsit citrat sau fumarat de fier, am luat gluconat feros. Efectul este același in cazul cancerului de plămâni si colon? După 2 săptămâni de tratament, nodulul pulmonar disparuse

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, acest produs este indicat in cazul cancerului de orice fel, pe stoc avem si citrat si fumarat de fier.
  Multa sanatate!

 • Stan Constantin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Vreau sa fac o comanda ; mai este valabil pretul de 69 Ron !
  Multumesc, Stan , 0722 258 378

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua, puteti comanda la unul din numerele de telefon 0754858523 ~ 0721829659 ~ 0751209820
  Pretul este de 89 lei pt wormwood

 • Doina Amalia Bubulete / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua , sotul meu a fost diagnosticat cu T3 N1 M1 (peritoneum) poorly differentiated adenocarcinoma of the stomach ; ce imi recomandati ?

 • Teodora / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am inteles ca pentru prevenirea celulelor canceroase se poate lua zilnic o capsula de pelin dulce. Cat Citrat si Fumarat de fier se ia pe zi, tot preventiv, daca pentru rezultate optime trebuiesc consumate ambele?

 • adelina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Pt cancer gastric ,are tot stomacul scos, ce este indicat si daca este ce anume?

 • Nina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am primit produsele ptr tratament de zi si noapte la administrarea pelinului dulce seara se ia 4 zile 3pauza apoi se reia 4_3 asa am priceput de pe site multumesc

 • Corina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Se poate folosi si preventiv, in cazul in care sti ca ai predispozitie pa tumori canceroase? Care este in acest caz schema de intretinere?
  Multumesc mult!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  1 capsula pe zi

 • Maria / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua! As vrea sa stiu daca aveti vreun caz care utilizând aceasta schema de tratament s-a vindecat (spune ca omoara 98% din celule canceroase) sau macar boala a recidivat. Dacă da, prezenta-ți respectivul caz. In situația mea tin acea dietă mai restrictivă decât în descriere și folosesc alt tratament naturist. Dar dacă aș avea certitudinea macar 50% ca această combinație de tratament îmi este favorabilă aș recurge la el. Mulțumesc și aștept răspuns fie el și nefavorabil.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Tratamentul este eficient in general cand este urmat protocolul descris pe site, in care sunt administrate mai multe suplimente antitumorale concomitent.
  Chiar la o saptamana dupa inceperea tratamentului, sunt persoane care ne suna sa ne spuna ca se simt mult mai bine.
  Tratamentul antitumoral este de lunga durata si implica multa vointa din partea bolnavului deoarece pe langa tratamentul naturist se recurge si la o alimentatie 99% vegatariana.   Va dorim mult succes in tratarea afectiunilor dumneavoastra si daca mai aveti intrebari si nelamuriri, ne bucuram sa va raspundem.

 • Șanse ramona / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Băiatul meu are tumoare de trunchi maligna neoperabila de gradul 4,as vrea sa stiu daca ar avea efect si la astfel de tumori aceasta cura de mai sus. El a făcut radioterapie iar tumoarea tot continua sa crească si a făcut si 6 cure citostatice t3m0dal. As vrea sa stiu daca lar ajuta acest tratament descris mai sus.

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  In descrierea produsului puteti vedea cum se foloseste tratamentul. Produsele se administreaza pentru tratament de zi si de noapte. Alimentatia trebuie sa fie asa cum este descrisa in josul paginii.
  Multa sanatate!

 • corina / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua! As vrea si eu sa procur aceste capsule din pelin dulce,sa-l folosim ca tratament împotriva cancerului, numai ca am nevoie ca sa-mi fie livrat în R.Moldova, Chișinău.este posibil?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Da, este posibil.

 • Giurca Emil / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  doresc o comanda pentru 2 cutii de Pelinita , cum procedez ?
  Am incercat cu adaugare in cos si nu merge

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Puteti suna la 0724106687 sau la alt numar de contact de pe site.

 • moshe shimon / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  3 flacoane

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Comanda pentru capsulele de pelin dulce se face pe site sau prin telefon.

 • selcovoi dandu / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua ! Mă interesează daca a făcut cineva tratament pentru hepatita c si ficat cirozat si cu ce rezultate! daca da ma-r mai interesa dacă există o schemă de tratament. Va mulţumesc!

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  In general clientii nostri nu ne spun pentru ce administreaza produsele.
  Schema de tratament o gasiti in descrierea produsului.
  Multa sanatate!

 • Duta Mande / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  cum se administreaza ?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,   Schema de tratament o gasiti in descrierea produsului.
  Multa sanatate!

 • Duta Mande / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  vreau sa stiu cu ce fier se administreaza si cum?

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Forma de fier cu care se administreaza o gasiti in descrierea produsului.   Multa sanatate

 • Tapescu Mihai Marian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Am sa cumpar cu siguranta acest produs. Nu ca si oa conditie, ci doar ca o mare rugaminte, v-as ruga sa-mi spuneti sau sa ma indrumati unde pot gasi si ceai de pelin dulce, Artemisia Annua. Sufar de cancer de cap de pancreas, care imbraca si vena porta si pe cea mezenterica ceea ce inseamna = cu NEOPERABILA, cu diametre axiale de 4x3x2,7cm. Mi-ati fi bde un real folos folosindu-l in asociere cu capsulele. Cu mare drag astept un raspuns de la Dvs, fie el pozitiv, fie negativ.
  Cu stima,
  Ing. Mihai Marian Tapescu
  [email protected]

 • / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Ceai se poate obtine din 100 ml apa fierbinte si continutul a 2 capsule.   Multa sanatate!

 • Claudia / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  doresc sa imi spuneti cum va pot contacta,pebtru a face comanda
  Multumesc


Produse similare


Formula exclusivă Artemisinin din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organism. Prezentare: flacon...
237 RON
386 RON
Formula exclusivă Best Artemisinin Extract Standardizat din Pelin Dulce - Artemisia Annua puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian. Un redutabil susținător al sănătății întregului organis...
249 RON
396 RON
Formula exclusivă Graviola ( Annona Muricata) sau Guyabano menține sănătatea întregului organism, anticancerigen, susținător al sistemului imunitar, reduce efectele negative ale chimioterapiei sau radiot...
105 RON
168 RON
Formula exclusivă Iron Ferrous Fumarate contribuie la menținerea unui nivel optim de fier în organism Continut: 60 capsule de 18 mg Producător: Swanson SUA Fierul con...
69 RON
89 RON
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților în organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare : 250 capsule gelatino...
89 RON
147 RON
Formula exclusivă Graviola capsule 530 mg contribuie la distrugerea celulelor canceroase, metastaze și elimina efectele negative ale radio si chimioterapiei. Un redutabil susținător al sis...
315 RON
504 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Produse noi

  

  

Marturiile clientilor

 

Folosesc Extractul de Asparagus de 3 luni. Sunt foarte multumit de acest supliment alimentar. Eu il folosesc pentru guta. Inainte sa incep sa il iau...

Stoica Lucian

Vezi mai multe marturii