Extract de Ulei Oregano Salbatic 150 mg 120 Capsule moi Swanson Carvacrol Proprietati Benedicii Pret

Swanson Health Products
[2]
34,50 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Extract Concentrat 10:1 Ulei Oregano Salbatic este cel mai puternic antibiotic si antiviral natural.

Un redutabil susținător al organismului. Antiinfecţioas , Antiviral,  Antibacteriabn, Antiseptic, Antifungic, Antiparazitar.

Prezentare: flacon 120 capsule gelatinoase

Producător: Swanson Health Products, USA

 

Descriere:

Uleiul de oregano, obținut din frunzele plantei de Oregano, s-ar putea să fie unul dintre cele mai puternice antibiotice ale naturii!

Cu siguranță ai auzit de oregano, un condiment specific zonei mediteraneene. Sub formă de ulei, această plantă este un adevarat antibiotic natural, cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

Află care sunt proprietățile uleiului de oregano și de ce ar trebui să îl încerci ca medicament alternativ pentru tratarea anumitor afecțiuni.  Oregano este o plantă care se găsește în Asia și Europa, în mod special în zona mediteraneană, fiind strâns înrudită cu menta. Proprietățile medicinale ale acestei plante au început să fie exploatate încă de pe vremea grecilor antici, care o foloseau pentru a trata diferite infecții și răni și pentru a proteja mâncarea de bacterii. Oregano crește la altitudini mari, în munți, de unde îi pornește și numele, care înseamnă "deliciul munților".

Acest ulei natural şi versatil poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase.

 
 În tratamentul deparazitar se administreaza in combinatie cu doua produse naturiste deparazitare din acest Protocol Deparazitar
 

Proprietăţile antibacteriene, antifungice şi antiinflamatorii fac din uleiul de oregano o alternativă naturală la multe medicamente tradiţionale.

Disponibil și sub formă de picături CLICK AICI!!!

Ce substanțe conține oregano?

Ceea ce se vinde în supermarketuri ca oregano nu este de fapt planta sălbatică, căreia îi sunt atribuite proprietățile medicinale extraordinare. Adevarata plantă sălbatică este de doua tipuri: Thymus capitatus (o varietate care crește în Spania) și Origanum vulgare. Pentru a obține beneficiile maxime de pe urma uleiului de oregano, planta trebuie să facă parte din una dintre aceste două varietăți.

Iata ce substanțe fac din uleiul de oregano un adevarat antibiotic natural:

carvacrol, o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene, fiind extrem de eficientă în prezervarea alimentelor. Studiile arată că carvacrolul luptă împotriva unor cunoscuți dușmani ai sănătății, precum: Candida Albicans, Stafilococul, Klebsiella, E.Coli, Giardia sau Salmonella

timol, o substanță cu proprietăți antifungice și antiseptice. Este și un ingredient activ din apa de gura Listerine. Timolul acționează ca un scut împotriva toxinelor și este capabil să prevină avarierea țesuturilor.

terpene, substanțe lichide care au o aromă de pin și au funcții antibacteriene. 

- acid rozmarinic, un antioxidant mai puternic decât vitamina E. Acesta împiedică efectele nocive ale radicalilor liberi și joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei și a cancerului. S-a demonstrat că această substanță este foarte eficientă și în tratarea astmului alergic și reduce simptomele din timpul unei crize alergice, fiind un antihistaminic recunoscut. - alte substanțe esențiale pentru sănătate, precum: vitamina E, calciu, magneziu, zinc, fier, potasiu, vitaminele A și C și niacina.

*Studiile recente arată că proprietăţile uleiului de oregano se datorează în mare parte principiului activ numit carvacrol care se pare că reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile de sistemul nostru imunitar. Uleiul de oregano este la fel de eficient ca şi un antibiotic alopat sintetizat şi este din ce în ce mai mult în atenţia medicilor pentru că reprezintă a alternativă viabila pentru medicamente mai ales în cazul agenţilor patogeni care au dobândit rezistenţă la antibiotice. 

Substanța denumită carvacol prezentă în uleiul de oregano sălbatic este considerat ca unul dintre cele mai puternice anti virale, anti bacteriene și anti fungice substanțe naturale. Carvacol omoară paraziții de orice natură. *În Mexic, cercetătorii au făcut o comparație între carvacol din oregano cu tinidazol, un medicament prescris pentru tratamentul împotriva giardia (Giardia duodenalis). Rezultatele au arătat că oregano este mai eficient împotriva giardiei decat Tinidazol.

*Cercetătorii britanici au comparat acțiunea uleiului obținut din oregano cu acțiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit că oregano prin conținutul mare de carvacol, acționează mai eficient decât antibioticele, distrugând și bacteriile rezistente la unele antibiotice. Carvacolul acționează la nivelul întregului organism și poate fi utilizat atât pentru uz intern cât și extern. Carvacol inhibă dezvoltarea bacteriilor, răspandirea stafilocolului auriu în special la nivel pulmonar și facial în paralel cu un efect antibactetian, mucolitic și expectorant. Se administrerază contra virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumonie, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus. Este de asemenea util în: infecții urinare și prostatită. Se poate administra de asemena post operatoriu pentru a evita infectarea în special cu Stafilocolul Auriu (care poate fi mortală).

Pentru ce poți folosi uleiul de oregano?

*S-au facut numeroase studii pentru a determina eficiența uleiului de oregano în tratarea unor afecțiuni. Rezultatele au surprins prin spectrul larg de efecte benefice pe care aceasta plantă le are asupra sănătății. Iată câteva dintre bolile împotriva cărora luptă uleiul de oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI PARAZIȚII INTESTINALI

*O cercetare arată că administrarea orală a uleiului de oregano timp de 6 săptămâni a fost eficientă în tratarea paraziților intestinali la oameni. Paisprezece participanți au fost folosiți pentru acest studiu, fiecare având paraziți intestinali. Din acest cazuri, 13 au fost complet tratate, demonstrând proprietățile antiparazitare ale uleiului de oregano.

ULEIUL DE OREGANO SI CANDIDA

*Într-un studiu din 2001 s-a demonstrat faptul că uleiul de oregano distruge Candida. Atunci când șoarecii de laborator au fost infectați cu de 5 ori doza letală de Candida, 80% dintre ei au supraviețuit în urma tratamentului cu oregano.

ULEIUL DE OREGANO ȘI INFECȚIILE RESPIRATORII

*În 2011 a fost realizat un studiu care a testat eficiența mai multor remedii pe bază de ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, cu renume în tratarea infecțiilor respiratorii. Au fost folosiți 60 de voluntari cu infecții ale tractului respirator superior (gât inflamat, BPOC, bronșite în diverse stadii, infecții ale plămanilor, adesea acompaniate de răceli). Pacienții au fost împărțiți în două grupe, primului oferindu-i-se un medicament placebo, iar celui de-al doilea tratamentul real.

*Nici pacienții, nici doctorii și nici asistentele nu au știut cine a primit tratamentul adevărat și cine l-a primit pe cel fals. Analiza statistică realizată apoi a arătat că la numai 20 de minute după ce a fost administrat tratamentul cu ulei de oregano sălbatic și serrapeptase, pacienții au simțit o ameliorare puternică a simptomelor în comparție cu cei care primiseră un tratament placebo. 

*Rezultate foarte bune s-au obținut în tratarea BPOC de grad 1, 2 și 3 și a sinuzitelor acute și cronice cu tratamentul asociat dintre Ulei de Oregano Sălbatic și Serrazimes

ULEIUL DE OREGANO ȘI COLESTEROLUL 

Lasând la o parte infecțiile, ulei de oregano mai are o proprietate care poate fi valoroasă pentru o mare parte din oameni: ajută la scăderea colesterolului. Într-o cercetare realizată în 2008, s-a arătat că pacienții cu un nivel crecut de lipide în sânge care au luat suplimente pe bază de ulei de oregano și-au îmbunătățit cu mult condiția. Nu numai că scăzuze nivelul colesterolului nesănătos, dar crescuse în același timp nivelul colesterolului benefic. În același timp pacienții care au luat suplimentul și-au îmbunîtățit funcția endotelială( legată de sănătatea vaselor de sânge) în comparație cu cei care nu au luat suplimentul.

În plus față de aceste beneficii demonstrate ale uleiului de oregano, există teoriile (aflate încă în studiu) conform cărora acesta ar fi un remediu împotriva cancerului, inclusiv împotriva celui mamar.

 Proprietăţile terapeutice ale uleiului de oregano:

  • Antiinfecţioase , Antivirale,  Antibacteriene, AntisepticeAntifungice, Antiparazitare: eficient atât intern cât şi extern în cazul infecțiilor cu: Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterică, Staphylococcus aureus, etc. Este de asemenea util ăn: infecții urinare și prostatită.
  • Vasodilatatoare şi încălzitoare --> eficient în cazul răcelilor, nevralgiilor, problemelor legate de circulaţie deficitară, alergie la frig
  • De eliminare a toxinelor şi a mucusului--> eficient în cazul afecţiunilor respiratorii, BPOC, bronşitelor acute, cronice și obstructive, sinuzitelor, rinitelor, astm bronșic, traheobronșita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoză, tuberculoză, alergi de primăvara, fibroza chistică.
  • Antiinflamatoare şi analgezice-->  eficient în cazul nevralgiilor, artritei, reumatismului, durerilor de cap, durerilor menstruale şi altor tipuri de dureri
  • Imunomodulatoare
  • Antidiabetice
  • Hipotensive
  • Anticancerigene--> poate fi folosit ca adjunvant în tratamentul unor tipuri de cancer sau formaţiuni tumorale pentru efectul de încetinire a dezvoltării celulelor canceroase. 
  • Adjuvant in diferite afectiuni impreuna cu :

-- Afectiuni respiratorii se poate asocia cu:  Serrazimes; 

-- Infectii, inflamati se poate asocia cu: Pau D'Arco, Astragalus root;

-- Afectiuni digestive se poate asocia cu : Enzime digestive, Digestitol, Epic Pro, 16 Strain;

-- Sinuzita se poate asocia cu:  Serrazimes;

-- Afectiuni ale sistemului imunitar se poate asocia cu: Graviola, Mangosteen, Yucca.

Ulei de Oregano salbatic -supliment alimentar

Prezentare: flacon 120 capsule gelatinoase

Ingrediente/capsulă: ulei concentrate de  Oregano/Sovarv (Origanum Vulgare) , în baza de ulei extravirgin de măsline (furnizând 150 mg ulei de Oregano)- 167.27 mg; capsulă: gelatin, glicerină, apă purificată.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă între 1-4 ori  pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și bolnavilor de anemie feriprivă (acesta putând reduce absorbţia de fier în organism).

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA

 

 

 

 

*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Substanta denumita carvacrol prezenta in uleiul de Oregano salbatic, este considerata una dintre cele mai puternice substante antivirale, antibacteriene si antifungice obtinute pe cale naturala.Carvacol omoara parazitii de orice natura. In Mexic, cercetatorii au comparat carvacrolul din Oregano cu un medicament prescris a trata giardia (Giardia duodenalis) si rezultatele au aratat ca Oregano este cu mult mai eficient. Carvacrol inhiba dezvoltarea bacteriilor, raspandirea stafilocolului auriu in special la nivel pulmonar si facial (acnee) in paralel cu un efect antibactetian, mucolitic si expectorant. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din Oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca Oregano prin continutul de carvacrol, actioneaza mai eficient decat antibioticele, distrugand si bacteriile rezistente la aceste antibiotice.Carvacrolul actioneaza la nivelul intregului organism si poate fi utilizat atat pentru uz intern, cat si extern. Ulei de oregano salbatic poate fi folosit în multiple cazuri, pentru a te apăra de infecţii sau bacterii periculoase, tratament paraziti intestinali, Proprietăţile antibacteriene, antifungice, antitumorale, anticancer şi antiinflamatorii, uleiul de oregano beneficii, Ulei De oregano salbatic cu carvacrol omoara parazitii Giardia duodenalis, bpoc tratament, tratament revolutionar bpocCe spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Ioana
11 dec. 2022
Achizitie verificata
Bună ziua. Extractul de oregano se poate administra deodată cu Niacin și D-manosse fără să interacționeze nedorit? Sau este de preferat să fie luat în alt interval orar?
G
George
23 iun. 2022
Achizitie verificata
Concentratie si pret foarte bune.
Recomand!
A
Ana
04 mai 2021
Bună ziua! Prezint o infecție vaginală de câțiva ani buni.. Am fost diagnosticată cu candidoză insă tratamentele prescrise de doctorii ginecologi cu antibiotice mă ajutau pentru maxim doua luni iar apoi infecția reapărea..
Am nevoie de o îndrumare în ceea ce privește acest ulei de oregano.. Am înțeles că rezultatele sunt mai eficiente împreună cu Pau D’Arco.. Cum ar trebui să le administrez?
N
Naturanoastra.ro
12 mai 2021
Buna ziua
Din uleiul de oregano se administreaza cate 4 cps / zi , iar din Pau D Arco 2 cps/zi dimineata si seara inainte cu 15-30minute de masa.
Multa sanatate!
C
Carp frusina
01 aug. 2020
Am o tuse de tri ani de zile Am fost la pneumolog atunci mi a dat tratament pentru o bronsita De atunci ma tratez la O R L pe fondul unei sinuzita cronice si L aringgo _ traheita cronica Nu tot timpul tusesc , ci ln momentul când se lnfunda o nara si se strânge ln gât o secrete alba gălbuie am impresia ca vine din nas sau mai din piept ? Ma trateaza cu tot felul de picăturile nas dar eu nu mai pot suporta tu dea si totodata ln momentul acela lacrimeaza ochii si am undisconfort ln gât oinflamatie ; durere Am fost si la alergolog si nu mi a gasit nimic
N
Naturanoastra.ro
10 aug. 2020
Buna ziua
Puteti folosi uleiul de oregano salbatic impreuna cu Serrapeptase Forte.
Uleiul de oregano salbatic 2 cps dimineata 2 cps seara
Serrapeptase Forte 1-1-1 / zi
Multa sanatate!
V
Veronica Barbu
14 iul. 2020
Buna ziua!Uleiul de oregano se administreaza inainte de masa sau dupa masa?In cazul in care in trecut am avut toxoplasmoza si acum analizele arata ca am anticorpi, as putea lua acest ulei de oregano?Multumesc.
N
Naturanoastra.ro
14 iul. 2020
Buna ziua
Daca nu aveti probleme cu stomacul este indicat sa se administreze cu 15-30 minute inainte de masa. Daca exista probleme cu stomacul, va recomandam sa-l administrati la o ora dupa masa.
Multa sanantate!
m
mesesan
24 mar. 2020
Buna ziua,
am o afectiune la unghiile de la maini si picioare: onicomicoza cu candida albicans. S-au dovedit eficiente capsulele de oregano si pentru astfel de probleme?
N
Naturanoastra.ro
30 mar. 2020
Buna ziua
Uleiul de oregano salbatic este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale si va poate ajuta in aceasta afectiune a unghiilor.
Se administreaza cate 3 cps/zi, dimineata, pranz, seara cu aproximativ 30 minute inaite de masa. Se poate asocia cu Pau D'Arco, un puternic antifunctig si antibacterian.
Acesta se poate administra cate 2 cps/zi, dimineata si seara.
Multa sanatate!
N
Niculescu Ion
19 feb. 2020
Pt. infectia cu pseudomonas aeruginosa ce imi recomanda-ti,si cit timp si doza zilnica? Va multumesc anticipat.
N
Naturanoastra.ro
21 feb. 2020
Buna ziua
Extractul de ulei oregano va poate ajuta in ameliorarea acestei imfectii deoarece este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.
Recomandam sa-l asociati cu Vitamina D3 si Pau D'Arco pentru intarirea sistemului imunitar.
Multa sanatate!
P
Petrescu Irina
13 ian. 2020
Achizitie verificata
Pentru BPOC stadiul 4 pt bunicul meu in varsta de 91 de ani cate capsule de ulei de oregano salbatic trebuie administrate pe zi? Mai aveti si alt produs care ar merge foarte bine in combination cu acesta pt aceasta afectiune? Daca da, imo puteti spune care este si cum se administreaza si acela pt aceasta afectiune. Multumesc.
N
Naturanoastra.ro
14 ian. 2020
Buna ziua
Uleiul de oregano se administreaza cate 4 cps/ zi asociat cu Serrapeptase forte 2 cps/zi.
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa apelati la unul dintre numerele afisate pe site.
Va multumim!
L
Lavinia
11 ian. 2020
Buna seara, ce recomandati pentru o keratita punctata de care nu mai scap de mai bine de 6 luni? Ajuta uleiul de oregano pt a elimina virusul din organism? Sub tratament dispare, apoi dupa o perioada reapare! Puteți sa-mi recomandati un tratament si perioada de administrare? Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
13 ian. 2020
Buna ziua
Uleiul de oregano salbatic este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cu efect antiinfectios, antiviral, antibacteriabn, antiseptic, antifungic, antiparazitar asupra intregului organism.
Pentru aceasta afectiune va recomandam Antioxidantul ocular, un complex de luteina, zeaxantina si astaxantina care ajuta la mentinerea in limite normale a sanatatii oculare.
https://www.naturanoastra.ro/cumpara/ultimate-occular-antioxidant-luteina-astaxantina-zeaxantina-7752984 /> Multa sanatate!
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa apelati unul dintre numerele afisate pe site.
G
Geta P.
25 nov. 2019
Buna seara!
Pentru Helicobacter Pylori si gastrita se poate lua uleiul de oregano? Si cum? Sau ce recomandati?
Multumesc frumos!
N
Naturanoastra.ro
03 dec. 2019
Buna ziua
Pentru helicobacter pylori va recomandam pahetul format din Mastic Gum, Colostrum si Sulforaphane( germenii din broccoli).
https://www.naturanoastra.ro/cumpara/source-naturals-tratament-naturist-eficient-helicobacter-pylori-3554150 /> Multa sanatate!
N
Nistorel Alexandru
02 oct. 2019
Pentru Broșura cronica obstrucționată ce-mi recomandati
N
Naturanoastra.ro
21 nov. 2019
Buna ziua
Pentru aceasta afectiune recomandam Uleiul de oregano salbatic administrat impreuna cu Serrapeptase.
Cate 3 cps/ zi din ambele suplimente. Pe langa acestea se mai poate administra 1cps/ zi Bromelain, un antiinflamator puternic.
Multa sanatate!
D
Daniela
03 sept. 2019
Buna ziua,
Tatal meu, are proteus mirabilis, este purtator de sonda urinara, va rog sa-mi spuneti care dintre produse este eficient pentru a scapa de pacatoasa asta de bacterie care ne chinuie tare mult, uleiul sau capsulele? Concentratia este diferita?
Va multumesc anticipat!!
N
Naturanoastra.ro
03 sept. 2019
Buna ziua
Uleiul de oregano salbatic este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale care ajuta organismul in caz de infectii. Sub forma de capsule se administreaza mai usor.
Pentru aceasta afectiune va recomandam produsele noastre D-mannose, Asparagus si Polygemma 7.
Multa sanatate!
G
Gabriela
02 sept. 2019
Achizitie verificata
Pentru infecția urinară cauzată de e.coli, câte capsule pe zi și cât timp ar trebui sa iau? Îmi recomandați și alte produse pentru aceasta afecțiune? Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
03 sept. 2019
Buna ziua
Pentru infectii urinare cu E-Coli va recomandam produsele noastre: D-mannose, Asparagus si Polygemma 7.
Uleiul de oregano salbatic este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale si actioneaza asupra bacteriilor din intregul organism. Sunt recomandate 2 capsule pe zi.
Multa sanatate!
F
Florea Adriana
05 aug. 2019
Buna ziua,tatăl meu are 83 de ani și de 2 luni tușește și expectorează mai nou când respira șuieră și scoate sunete ciudate.Mentionez că am efectuat toate analizele pt a exclude ce este mai rau.Credeti că Uleiul de oregano salbatic capsule este indicat?Va mulțumesc anticipat
N
Naturanoastra.ro
28 aug. 2019
Buna ziua,
Uleiul de oregano salbatic este cel mai puternic antibiotic natural si ajuta la curatarea cailor respiratorii, ajuta la expectorarea mucusului si a puroiului. Mai puteti sa ii administrati impreuna cu uleiul de oregano si Serrazimes care ajuta la aliminarea materiei moarte din organism. Pentru mai multe detalii ne puteti conctacta la unul din numerele 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 si va ajutam cu mare drag.
Multa sanatate!
G
Gianina
06 mar. 2019
Buna ziua
Pt veruci vaginali,și imunitate scăzută Vs rog sa îmi Spune-ți câte comprimate pe zi și cat timp
Mulțumesc
N
Naturanoastra.ro
07 mar. 2019
Buna ziua, 4 capsule pe zi administrati, se pot aplica si picaturi pe veruci direct. Tratamentul se face minim 3 luni. Sanatate!
M
Minodora
06 feb. 2019
Achizitie verificata
Am fostoperata De muningiom cerebral in 2015. Scum IAU vit bl7 , noni, bit C . AU inceput as creasca noi tumori in cap in zone neoperabile .AU intre 6 si 15 mm. As dori sa va intreb CE testament as IAU pentru ca tumorile as nu mai creasca.
N
Naturanoastra.ro
07 feb. 2019
Buna ziua, tratamentul cel mai eficinet, care a dat cele mai bune rezultate este cel cu Artemisinin (pelinul dulce) care este un puternic antitumoral impreuna cu fierul si schema de tratament care este prezentata pe site-ul nostru la acest produs. Pt mai multe informatii va putem sfatui la unul din numerele: 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820
Sanatate!
T
Tabita
22 ian. 2019
Buna ziua ,
se poate lua in acelasi timp si PAU D ARCO?
N
Naturanoastra.ro
28 ian. 2019
Buna ziua, aceste produse merg foarte bine impreuna. Le puteti administra linistita. Sanatate!
F
Florin
05 dec. 2018
Mama tocmai a terminat prima chemioterapie acum câteva zile. Este într-o perioada în care sistemul imunitar este slăbit și trebuie să evite aglomeratii, infecții, etc. Produsul dumneavoastră este recomandat pentru a fi luat preventiv in situația asta? Mulțumesc
N
Naturanoastra.ro
06 dec. 2018
Buna ziua, cel mai indicat pentru problemele de sanatate ale mamei d-voastra este artemisininul impreuna cu graviola si vitamina d3. Artemisininul este un puternic antitumoral, iar graviola si vitamina d3 sustin si imbunatatesc semnificativ sistemul imunitar astfel incat organismul sa poata lupta in continuare cu boala. Rezultatele sunt pe masura, tumorile au scazut si cu 80%, iar graviola reduce si efectele adverse ale chimio si rasdioterapiei. Sanatate!
F
Florin
06 dec. 2018
Mulțumesc mult pentru răspuns.
D
DUTCOVICI BEATRICE
03 dec. 2018
A folosit cineva capsulele? sunt eficiente?
N
Naturanoastra.ro
05 dec. 2018
Buna ziua, capsulele de oregano sunt foarte comandate pt diferite afectiuni, iar rezultatele sunt pe masura. Pentru ce afectiune doriti sa le administrati?
L
Lacatus Nicolae
11 nov. 2018
Cat dureaza un tratament pt candida si stafilococ auriu
N
Naturanoastra.ro
12 nov. 2018
Buna ziua,
Tratamentul se administreaza minim 3 luni de zile, desi rezultatele se observa dupa cateva saptamani. Sanatate!