NOU

Pachet 3x Best Hialuronic Acid 1900 cu Colagen de Tip II si Condroitina Med`s Best Gonartroza Coxartroza Hernie Disc Hyaluronic Colanol

Medical District
357,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Med's Best Acid Hialuronic 1900 cu Colagen TIP 2 Colanol menține sănătatea oaselor, eficient pentru coxartroză, gonartroză și afecțiuni reumatismale.

Un redutabil susținător aparatului locomotor.

Prezentare: 3 x flacon cu 60 capsule 

Producător: Med's Best, Cambridge Comodities Ltd (UK)

 

Deosebit de Eficient pentru Coxartroza, Gonartroza si Afectiuni Reumatismale

 

Pentru tratament 2 luni click aici!

 

Med’s Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II , Chondroitin Sulphahe and Rosehip Extract  este un inovator Complex Proteic Colagenic 100% NATURAL cu rol  foarte important în:

- susținerea sănătății aparatului locomotor:

-protejarea și  regenerarea articulațiilor și a coloanei vertebrale afectate de înaintarea în vârstă, accidente, suprasolicitare și afecțiuni specifice.

refacerea fluidului sinovial care asigură lubrifierea articulațiilor, menținându-i vâscozitatea,

creșterea mobilității articulare prin reducerea rigidității și durerii articulare,

refacerea țesuturilor conjunctive (articulații, valve cardiace, ochi, vase de sânge),

- refacerea și regenerarea celulară,

- prevenirea degradării premature a țesuturilor,

- hidratarea țesuturilor,

- detoxifierea organismului,

- transportul substanțelor nutritive în corp,

Indicații:

- Afecțiuni ale aparatului locomotor: artroză generalizată, coxartroză, gonartroză, artrită, poliartrită reumatoidă, hernie de disc, discopatie, lombosciatică, periartrita umărului, tendinită, bursită, entorse, luxații, ruptură de ligament, ruptură de menisc, accidente, suprasolicitare, înaintarea în vârstă,

- Afecțiuni ale aparatului cardiovascular: prolapsul valvei mitrale,

- Afecțiunie ale ochiului: dezlipirea retinei. Lipsa acidului Hyaluronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei)

  

Pentru eficienta sporita in regenerarea articulatiilor este recomandat sa se administreze 1 capsula de Vitamina D3 de 5000 u.i. si 1 capsula de mineralul  Boron  dupa micul dejun


 

Descriere și acțiune ingrediente:

1.COLAGENUL DE TIP II(10% ACID HIALURONIC)

Colagenul este proteina principală în organism.Cuvantul colagen este derivat din cuvântul grecesc" Kolla ", care înseamnă" lipici ". În organism ,există mai multe tipuri diferite de colagen găsite , dar accentul principal a fost pus în special pe 3- numite pur și simplu de tip I, II și III. 

Colagenul de Tip II(10% Acid Hialuronic) este o componentă majoră a cartilajului articular. Conținutul de proteină este de aproximativ 50% (mai puțin decât la tipurile I și III de colagen), totalul de mucopolizaharide aproximativ 45-50%, format din condroitină (minim 25%) și acid hialuronic (minim 10%). Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic)  este compus din optsprezece aminoacizi, dar procentul și greutatea moleculară a fiecărui aminoacid este diferit față de cele găsite în tipul I & III. Este scăzut în hidroxiprolinei și nu conține hidroxilizină, ceea ce îl face potrivit pentru proprietățiile țesutului cartilajului.

Colagenul de Tip II(10% Acid Hialuronic) este derivat din colagenul hidrolizat obținut din cartilajul sternului puilor tineri. Este o substanță alimentară sigură și eficientă ,obtinuță în condiții de siguranță printr-un proces de fabricare la temperatură scăzută. Acest proces de fabricație asigură menținerea unei structuri cu greutate moleculară mică, care permite asimilarea maximă și asigură cel mai înalt grad de activitate biologică în interiorul corpului. Aminoacizii cu lanț lung sunt lăsați în stare naturală ceea ce permite recunoașterea precisă a codului genetic de către enzimele corpului. Acest lucru permite o eficiență maximă în menținerea sănătății cartilajului.

Produsul rezultat conține 50-55% colagen de tip II, iar 45-50% carbohidrați naturali (condroitină și acid hialuronic), componentele principale cartilajului articular.

*Cercetătorii au demonstrat că acest Colagen de Tip II (10% Acid Hialuronic) are o rată de absorbție de circa 70 pâna la 90%, față de 8% rata de absorbție a cartilajului ingerat. Răspunsul e că eficiența Colagenului de Tip II (10% Acid Hialuronic) din stern de pui este realizată prin ”toleranța orală”. Toate componentele Colagen de Tip II (10% Acid Hialuronic) sunt agenți condroprotectori deoarece aceștia (pe lângă altele) intensifică producerea de fluid hialuronan.

Datorită procesului de îmbătrânire, capacitatea organismului de a produce Colagen de Tip II încetinește, iar acest lucru înseamnă că nu este suficient pentru a regenera pielea, articulațiile și în alte părți ale corpului. Îmbătrânirea determină, de asemenea, fibrele de colagen care sunt prezente în organism să piardă textura lor elastică și devin mai rigide, mai ales, ca urmare a prejudiciilor cauzate de radicalii liberi care apar atunci când organismul folosește oxigen. Med’s BEST Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II, Chondroitin Sulphate and Rosehip Extract oferă toate substanțele nutritive necesare pentru a promova sănătatea cartilajului articular și pentru a repara orice deteriorare a țesuturilor de colagen. De asemenea, îmbunătățește starea persoanelor care suferă de Coxartroză, Gonartroză și Afecțiuni Reumatismale, împreună cu alinarea durerii și a inflamatiei asociate cu aceste afecțiuni. S-a dovedit că administrarea Colagenului de Tip II (10% Acid Hialuronic) este în mod substanțial mai eficientă decât administrarea separată de suplimente de glucozamină și condroitină.

Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic) este un  performant și bogat complex hyaluro-colagenic, cu eficiență de aproximativ 93% în Coxartroză și Gonartroză.

Eficienta colagenului este potentata de asocierea cu Vitamina C cu Extract de Macese 1-2 capsule pe zi.

 

Acesta este punctul de plecare pentru sinteza multor macromolecule importante, printre care: glicoproteine, glicolipide și glicozaminoglicani (mucopolizaharide).

Aceste macromolecule alcătuiesc multe dintre țesuturile organismului, inclusiv: membranele de bază, membranele mucoase din tractul digestiv și respirator, lichidul sinovial din articulații.

Un deficit de condroitina poate reduce rata de producere a acestor macromolecule importante, conducând astfel la slăbirea țesutului. În anumite cazuri de traumatism a țesutului, cantitatea de condroitina sintetizată în mod normal de către organism este insuficientă. Țesuturile care conțin aceste macromolecule includ tendoanele și ligamentele, cartilajul, lichidul sinovial, membranele mucoase, mai multe structuri la nivelul ochiului, vaselor de sânge și valvelor cardiace.

Sulfatul de condroitină este una dintre substanțele chimice biologice principale care formează componentele de amortizare din lichidul articulațiilor și a țesuturile înconjurătoare. Sulfatul de condroitina și macromolecule sale asociate ajută ca lichidul sinovial din articulații și vertebre să fie gros și elastic.

Țesuturile din articulații se pot deteriora în cazul în care lichidul sinovial lubrifiant din spațiile articulatiilor devine subțire și apos. Funcția de amortizare normală este pierdută și, prin urmare, oasele și cartilajul se freacă unele de altele în interiorul articulației. Slăbirea burselor din cartilaj (bursa este un sac cu lichid care protejează capetele articulare ale oaselor și se suprapune sau între oase și tendoane, piele. Acești saci sinoviali sunt plini cu o cantitate minimă de lichid pentru a facilita mișcarea în timpul contracției musculare) poate determina deasemenea ca tendoanele să se lovească de marginile dure ale oaselor, crescând riscul ca cartilajul să se deterioreze, cauzând astfel probleme la mobilitate și flexibilitate. Aceste probleme pot să apară, de asemenea, la coloana vertebrală unde vertebrele individuale sunt stivuite una peste cealaltă, separate doar de discul de amortizare. Spațiul dintre vertebre este locul din care mulți nervi părăsesc măduva spinării - crescând astfel importanța fluidului de amortizare. Orice leziune a acestei părți a spatelui poate face ca cartilajul gelatinos să se înmoaie. Când se întâmplă acest lucru apare presiunea pe nervi, cauzând deteriorarea și pierderea funcției nervoase. Sulfatul de condroitină ajută la creșterea grosimii materialului gelatinos, ducând la mărirea suportului pentru articulații și vertebre.

Sulfatul de co droitină, care se găsește în mod natural în concentrații mari în structura articulațiilor, este un remediu eficient împotriva cauzelor și simptomelor osteoartritei. S-a demonstrat că Sulfatul de condroitinaă protejează împotriva distrugerii articulațiilor și este utilizat în mod selectiv de către țesuturile cartilajului, exercitând un efect de vindecare puternic asupra simptomelor artritei. 

 

2.SULFATUL DE CONDROITINĂ

Condroitina intră în alcătuirea cartilajului articular. Cartilajul se comportă ca un tampon între oasele ce formează articulațiile.

Sulfații de Condroitină sunt glicozaminoglicani (GAG), care se găsesc în mod natural în organism și sunt importanți în menținerea elasticității și integrității multor tipuri de țesuturi, inclusiv ale țesuturilor conjunctive și ale perețiilor vaselor de sânge.

În cartilaj Sulfatul de Condroitină atrage și reține apa cu sarcini electrice negative, oferindu-i astfel cartilajului elasticitatea și hidratarea necesară. Într-o anumită măsură, sulfatul de condroitină este prezent în toate țesuturile organismului, inclusiv în unele țesuturi conjunctive moi, tendoane și ligamente, precum în piele și în vasele de sânge.

Solicitările repetate ale articulației pot provoca slăbirea și deteriorarea cartilajului, conducând la disconfort și mobilitate redusă.  Oasele pot chiar să ajungă în contact unele cu altele, determinând „frecarea os pe os”. Cartilajul se regenerează singur foarte încet, din cauza rezervei sărace de nutrienți și a faptului că articulațiile au rareori timp să se odihnească.

Sulfatul de condroitină este esențial pentru creșterea și regenerarea cartilajului. Acesta este produs de celulele cartilajului numite "condrocite", dar procesul de producere scade o dată cu înaintarea în vârstă și este, de asemenea, perturbat de stres sau rănire. Fără suficient sulfat de condroitină, integritatea cartilajului scade serios. Sulfatul de condroitină este, de asemenea, necesar pentru a menține sub control enzimele distructive, pentru că acestea să degradeze prematur cartilajul sănătos.

*Studiile au demonstrat că sulfatul de condroitină ca și supliment este foarte bine absorbit și utilizat de către organism pentru a menține și repara cartilajului articular. De asemenea sulfatul de condroitină ca și supliment alimentar are rol în activarea producției naturale a sulfatului de condroitină și a altor proteine necesare pentru a construi cartilaj sănătos nou.

Sulfatul de Condroitină este, de asemenea, o componentă a pereților vaselor de sânge și astfel este important în menținerea sănătății sistemului vascular. În plus, este cunoscut pentru activarea lipoproteinei lipaza în celulele endoteliului capilar, care ajută la metabolizarea lipidelor din sânge.

*Studiile au demonstrat eficacitatea suplimentului sulfatului de condroitină în vindecarea țesuturilor conjunctive și a altor țesuturi care au fost rănite sau deteriorate din cauza alimentației neadecvate, a îmbătrânirii sau anumitor medicamente și boli. Sulfatul de Condroitină poate fi, de asemenea, folosit în menținerea sănătății sistemului vascular.

 

3.ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic este prezent în mod natural în toate organismele vii și este o componentă universală a spațiilor dintre celulele țesuturilor corpului.

Acidul hialuronic a fost descoperit în 1934. Numele său reflectă natura sa transparentă (cuvantul grecesc pentru sticlă este hyalos). Este un compus principal al organismului cu rol în reținerea apei în țesutul conjunctiv, piele și organe. Acesta este o componentă a colagenului și poate fi derivat și concentrat din colagen. Acidul hialuronic este totuși creat și degradat mult mai repede în organism decât majoritatea compușilor. Pe măsura înaintării în vârstă scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul îmbătrânirii este strâns legat de această deficiență a acidului hialuronic.

Acidul hialuronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau în românește Hialuron) este o componentă esențială a țesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza și lubrifia.

Acidul hialuronic se găsește în tot organismul în cantități mari, inclusiv în multe dintre locurile afectate de unele dintre afecțiunile țesutului conjunctiv (articulații, valve cardiace, ochi). În tulburările țesutului conjunctiv sunt deseori întâlnite anomalii ale acidului hialuronic. Aceste anormalii biochimice există la majoritatea indivizilor care suferă de condiții care implica țesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valvă mitrală, osteolartritele și keratoconul. De ani de zile, medicii au folosit o formă injectabilă de acid hialuronic în timpul intervenției chirurgicale pentru tratamentul ochilor și articulațiilor dureroase (în mod normal, lichidul sinovial are o concentrație ridicată de acid hialuronic, dar în anumite boli aceasta scade și apare durerea articulațiilor). *În prezent, cercetătorii au dovedit că administrarea pe cale orală a acidului hialuronic este mult mai eficientă pentru menținerea sănătății pielii, ochiilor și articulațiilor. În plus, acidul hialuronic ajută la reversibilitatea întregului sistem degenerativ sau a îmbătrânirii. Acidul hialuronic contribuie la lubrifierea și la menținerea funcției normale, de amortizare, a articulațiilor, absența lui conducând la uzura țesuturilor prin frecare. Cea mai evidentă consecință este lipsa lubrefierii încheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducând la măcinarea oaselor însoțită de dureri articulare.

Peste 80% din persoanele peste vârsta de 50 de ani suferă într-un fel sau altul de artrită.

Acidul Hialuronic este implicat în hidratarea țesuturilor, iar acest lucru ajută atât la transportul substanțelor nutritive în corp, cât și la detoxifierea acestuia. Acidul hialuronic ajută la refacerea și la regenerarea celulară și previne degradarea prematură a țesuturilor. 

Asigurarea unei cantități optime de acid hialuronic determină și menținerea unei cantități optime de colagen în țesuturi, ajutând, de asemenea, la sporirea efectului antiaging. La nivelul articulațiilor, menține elasticitatea și suplețea cartilajelor acționând totodată și ca un "lubrifiant".

Lipsa acidului hialuronic conduce și la alte afecțiuni în afară de artrită și osteoartrită cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Lipsa acidului hialuronic conduce la afecțiuni ale retinei ochiului (detașarea retinei), contracții musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea prematură a pielii), sindromul îmbătrânirii premature, hernii, îmbătrânirea cartilajelor. Acidul hialuronic a fost denumit “cheia de la fântâna tinereții” deoarece s-a constatat că persoanle care consumă mari cantități de acid hialuronic au un grad de enduranță a sănătății mai ridicat.

 

4.EXTRACTUL DE MĂCEȘE

Extractul de Măcețe este sursa naturală bogată în vitamina C cu rol foarte important în sinteza Colagenului de Tip II în organism. Capsula conține 50 de mg de extract de măceșe cu concentrație de 20:1.

 

Prezentare: Flacon cu 60 capsule, tratament pentru 2 luni.

Ingrediente/ 1 capsulă:

Complex proteic colagenic ....................................950 mg

Colagen de Tip II (10% acid hialuronic=60 mg )........600 mg

Sulfat de Condroitina(din cefalopode marine)...........200 mg

Acid Hialuronic….......................................................100 mg

Extract 20:1 din fructe de Măceș (Rosa canina)........50 mg 

 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la crustacee, soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente. 

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Lot nr: vezi pe ambalaj.

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.

Produsul conține ingrediente cu potențial alergenic (crustacee, soia).

Producător: Cambridge Commodities Ltd (UK)

Importator: SC Medical District SRL

 

Administrarea se face pe o perioadă de minim 3 luni dar în general administrarea se poate face între 6 și 12 luni, în funcție de caz.

 

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Med’s Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II , Chondroitin Sulphahe and Rosehip Extract  este un inovator Complex Proteic Colagenic 100%NATURAL cu rol  foarte important în susținerea sănpătății aparatului locomotor. Celadrin MSM chondroitin

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review