NOU

Pachet Best Hialuronic Acid 1900 cu Colagen de tip II si Condroitina si GLM Premium Scoica cu Cochilie Verde Gonartroza Coxartroza Hernie Disc Hyaluronic Dr Dacian H Colanol

Medical District
[3]
238,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Medical District
Disponibil in stoc

Descriere

Dr Dacian Hulber

Formula exclusivă Med's Best GLM Premium ~ Scoica cu Cochilie Verde și Best Acid Hialuronic Colanol contribuie la menținerea articulațiilor și a sistemului locomotor sănătos

Un redutabil  susținător al sistemului osos

Prezentare: 1x Best Acid Hialuronic + 1x Best GLM Premium

Producător: Cambridge Comodities Ltd (UK)

 

Pentru eficienta sporita in regenerarea articulatiilor este recomandat sa se administreze 1 capsula de Vitamina D3 de 5000 u.i. si 1 capsula de mineralul  Boron  dupa micul dejun

 

Pachetul contine tratament pentru 2 luni cu cele 2 produse:

1.Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II , Chondroitin Sulphate and Rosehip Extract de Maces- 1 cutie (60 capsule/ cutie).

Ingrediente active/ 1 capsula:

Complex proteic colagenic .......................................950 mg

Colagen de Tip II (10% acid hialuronic=60 mg )..........600 mg

Sulfat de Condroitina................................................200 mg

Acid Hialuronic….....................................................100 mg

Rosehip Extract 20:1  de Maces ..........50 mg

Prezentare:Flacon cu 60 capsule.

Mod de utilizare:1 capsula pe zi seara.

2.Best G-L-M Premium Green Lipped Mussel (Perna canaliculus) 500 mg- 1 cutie (60 capsule/ cutie)

Miracolul din Noua Zeelanda utilizat pentru Artrita, Articulatii si starea generala de bine.

Ingrediente active /1 capsula:pulbere din scoica cu cochilie verde Green Lipped Mussel (Perna canaliculus)(5% faina de orez brun)………………………….............................................…..500 mg.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule.

Mod de utilizare:1 capsula pe zi dimineata.

Descriere tratament:

Combinatia sinergica dintre Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II , Chondroitin Sulphate and Rosehip Extractun inovator Complex Proteic Colagenic 100% NATURAL si Best G-L-M Premium Green Lipped Mussel (Perna canaliculus) 500 mg are rol  foarte important in sustinerea sanatatii aparatului locomotor prin:

- protejarea si  regenerarea articulatiilor si a coloanei vertebrale afectate de inaintarea in varsta, accidente , suprasolicitare si afectiuni specifice.

 - refacerea fluidului sinovial care asigura lubrifierea articulatiilor, mentinandu-I vascozitatea.

 - cresterea mobilitatii articulare prin reducerea rigiditatii si durerii articulare

 - reducerea inflamatiei 

  - stimularea circulatiei in zona afectata, grabind astfel procesul de vindecare

Indicatii:

- Afectiuni ale aparatului locomotor:artroza generalizata , artroza degenerativa,  coxartroza, gonartroza, artrita, poliartrita reumatoida, hernie de disc,discopatie, lombosciatica, periartrita umarului,  tendinita, bursita, entorse, luxatii, ruptura de ligament, ruptura de menisc, accidente, suprasolicitare, inaintarea in varsta.

 

..

Descriere si actiune produse:

1.COLAGENUL DE TIP II(10% ACID HIALURONIC)

Colagenul este proteina principală în organism.Cuvantul colagen este derivat din cuvântul grecesc" Kolla ", care înseamnă" lipici ". În organism ,există mai multe tipuri diferite de colagen găsite , dar accentul principal a fost pus în special pe 3- numite pur și simplu de tip I, II și III. 

Colagenul de Tip II(10% Acid Hialuronic) este o componentă majoră a cartilajului articular. Conținutul de proteină este de aproximativ 50% (mai puțin decât la tipurile I și III de colagen), totalul de mucopolizaharide aproximativ 45-50%, format din condroitină (minim 25%) și acid hialuronic (minim 10%). Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic)  este compus din optsprezece aminoacizi, dar procentul și greutatea moleculară a fiecărui aminoacid este diferit față de cele găsite în tipul I & III. Este scăzut în hidroxiprolinei și nu conține hidroxilizină, ceea ce îl face potrivit pentru proprietățiile țesutului cartilajului.

Colagenul de Tip II(10% Acid Hialuronic) este derivat din colagenul hidrolizat obținut din cartilajul sternului puilor tineri. Este o substanță alimentară sigură și eficientă ,obtinuță în condiții de siguranță printr-un proces de fabricare la temperatură scăzută. Acest proces de fabricație asigură menținerea unei structuri cu greutate moleculară mică, care permite asimilarea maximă și asigură cel mai înalt grad de activitate biologică în interiorul corpului. Aminoacizii cu lanț lung sunt lăsați în stare naturală ceea ce permite recunoașterea precisă a codului genetic de către enzimele corpului. Acest lucru permite o eficiență maximă în menținerea sănătății cartilajului.

Produsul rezultat conține 50-55% colagen de tip II, iar 45-50% carbohidrați naturali (condroitină și acid hialuronic), componentele principale cartilajului articular.

*Cercetătorii au demonstrat că acest Colagen de Tip II (10% Acid Hialuronic) are o rată de absorbție de circa 70 pâna la 90%, față de 8% rata de absorbție a cartilajului ingerat. Răspunsul e că eficiența Colagenului de Tip II (10% Acid Hialuronic) din stern de pui este realizată prin ”toleranța orală”. Toate componentele Colagen de Tip II (10% Acid Hialuronic) sunt agenți condroprotectori deoarece aceștia (pe lângă altele) intensifică producerea de fluid hialuronan.

Datorită procesului de îmbătrânire, capacitatea organismului de a produce Colagen de Tip II încetinește, iar acest lucru înseamnă că nu este suficient pentru a regenera pielea, articulațiile și în alte părți ale corpului. Îmbătrânirea determină, de asemenea, fibrele de colagen care sunt prezente în organism să piardă textura lor elastică și devin mai rigide, mai ales, ca urmare a prejudiciilor cauzate de radicalii liberi care apar atunci când organismul folosește oxigen. Med’s BEST Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II, Chondroitin Sulphate and Rosehip Extract oferă toate substanțele nutritive necesare pentru a promova sănătatea cartilajului articular și pentru a repara orice deteriorare a țesuturilor de colagen. De asemenea, îmbunătățește starea persoanelor care suferă de Coxartroză, Gonartroză și Afecțiuni Reumatismale, împreună cu alinarea durerii și a inflamatiei asociate cu aceste afecțiuni. S-a dovedit că administrarea Colagenului de Tip II (10% Acid Hialuronic) este în mod substanțial mai eficientă decât administrarea separată de suplimente de glucozamină și condroitină.

Colagenul de Tip II (10% Acid Hialuronic) este un  performant și bogat complex hyaluro-colagenic, cu eficiență de aproximativ 93% în Coxartroză și Gonartroză.

Eficienta colagenului este potentata de asocierea cu Vitamina C cu Extract de Macese 1-2 capsule pe zi.

 

Acesta este punctul de plecare pentru sinteza multor macromolecule importante, printre care: glicoproteine, glicolipide și glicozaminoglicani (mucopolizaharide).

Aceste macromolecule alcătuiesc multe dintre țesuturile organismului, inclusiv: membranele de bază, membranele mucoase din tractul digestiv și respirator, lichidul sinovial din articulații.

Un deficit de condroitina poate reduce rata de producere a acestor macromolecule importante, conducând astfel la slăbirea țesutului. În anumite cazuri de traumatism a țesutului, cantitatea de condroitina sintetizată în mod normal de către organism este insuficientă. Țesuturile care conțin aceste macromolecule includ tendoanele și ligamentele, cartilajul, lichidul sinovial, membranele mucoase, mai multe structuri la nivelul ochiului, vaselor de sânge și valvelor cardiace.

Sulfatul de condroitină este una dintre substanțele chimice biologice principale care formează componentele de amortizare din lichidul articulațiilor și a țesuturile înconjurătoare. Sulfatul de condroitina și macromolecule sale asociate ajută ca lichidul sinovial din articulații și vertebre să fie gros și elastic.

Țesuturile din articulații se pot deteriora în cazul în care lichidul sinovial lubrifiant din spațiile articulatiilor devine subțire și apos. Funcția de amortizare normală este pierdută și, prin urmare, oasele și cartilajul se freacă unele de altele în interiorul articulației. Slăbirea burselor din cartilaj (bursa este un sac cu lichid care protejează capetele articulare ale oaselor și se suprapune sau între oase și tendoane, piele. Acești saci sinoviali sunt plini cu o cantitate minimă de lichid pentru a facilita mișcarea în timpul contracției musculare) poate determina deasemenea ca tendoanele să se lovească de marginile dure ale oaselor, crescând riscul ca cartilajul să se deterioreze, cauzând astfel probleme la mobilitate și flexibilitate. Aceste probleme pot să apară, de asemenea, la coloana vertebrală unde vertebrele individuale sunt stivuite una peste cealaltă, separate doar de discul de amortizare. Spațiul dintre vertebre este locul din care mulți nervi părăsesc măduva spinării - crescând astfel importanța fluidului de amortizare. Orice leziune a acestei părți a spatelui poate face ca cartilajul gelatinos să se înmoaie. Când se întâmplă acest lucru apare presiunea pe nervi, cauzând deteriorarea și pierderea funcției nervoase. Sulfatul de condroitina ajută la creșterea grosimii materialului gelatinos, ducând la mărirea suportului pentru articulații și vertebre.

Sulfatul de condroitina, care se găsește în mod natural în concentrații mari în structura articulațiilor, este un remediu eficient împotriva cauzelor și simptomelor osteoartritei. S-a demonstrat că Sulfatul de condroitina protejează împotriva distrugerii articulațiilor și este utilizat în mod selectiv de către țesuturile cartilajului, exercitând un efect de vindecare puternic asupra simptomelor artritei. 

2.SULFATUL DE CONDROITINĂ

Condroitina intră în alcătuirea cartilajului articular. Cartilajul se comportă ca un tampon între oasele ce formează articulațiile.

Sulfații de Condroitină sunt glicozaminoglicani (GAG), care se găsesc în mod natural în organism și sunt importanți în menținerea elasticității și integrității multor tipuri de țesuturi, inclusiv ale țesuturilor conjunctive și ale perețiilor vaselor de sânge.

În cartilaj Sulfatul de Condroitină atrage și reține apa cu sarcini electrice negative, oferindu-i astfel cartilajului elasticitatea și hidratarea necesară. Într-o anumită măsură, sulfatul de condroitină este prezent în toate țesuturile organismului, inclusiv în unele țesuturi conjunctive moi, tendoane și ligamente, precum în piele și în vasele de sânge.

Solicitările repetate ale articulației pot provoca slăbirea și deteriorarea cartilajului, conducând la disconfort și mobilitate redusă.  Oasele pot chiar să ajungă în contact unele cu altele, determinând „frecarea os pe os”. Cartilajul se regenerează singur foarte încet, din cauza rezervei sărace de nutrienți și a faptului că articulațiile au rareori timp să se odihnească.

Sulfatul de condroitină este esențial pentru creșterea și regenerarea cartilajului. Acesta este produs de celulele cartilajului numite "condrocite", dar procesul de producere scade o dată cu înaintarea în vârstă și este, de asemenea, perturbat de stres sau rănire. Fără suficient sulfat de condroitină, integritatea cartilajului scade serios. Sulfatul de condroitină este, de asemenea, necesar pentru a menține sub control enzimele distructive, pentru că acestea să degradeze prematur cartilajul sănătos.

*Studiile au demonstrat că sulfatul de condroitină ca și supliment este foarte bine absorbit și utilizat de către organism pentru a menține și repara cartilajului articular. De asemenea sulfatul de condroitină ca și supliment alimentar are rol în activarea producției naturale a sulfatului de condroitină și a altor proteine necesare pentru a construi cartilaj sănătos nou.

Sulfatul de Condroitină este, de asemenea, o componentă a pereților vaselor de sânge și astfel este important în menținerea sănătății sistemului vascular. În plus, este cunoscut pentru activarea lipoproteinei lipaza în celulele endoteliului capilar, care ajută la metabolizarea lipidelor din sânge.

*Studiile au demonstrat eficacitatea suplimentului sulfatului de condroitină în vindecarea țesuturilor conjunctive și a altor țesuturi care au fost rănite sau deteriorate din cauza alimentației neadecvate, a îmbătrânirii sau anumitor medicamente și boli. Sulfatul de Condroitină poate fi, de asemenea, folosit în menținerea sănătății sistemului vascular.

3.ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic este prezent în mod natural în toate organismele vii și este o componentă universală a spațiilor dintre celulele țesuturilor corpului.

Acidul hialuronic a fost descoperit în 1934. Numele său reflectă natura sa transparentă (cuvantul grecesc pentru sticlă este hyalos). Este un compus principal al organismului cu rol în reținerea apei în țesutul conjunctiv, piele și organe. Acesta este o componentă a colagenului și poate fi derivat și concentrat din colagen. Acidul hialuronic este totuși creat și degradat mult mai repede în organism decât majoritatea compușilor. Pe măsura înaintării în vârstă scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul îmbătrânirii este strâns legat de această deficiență a acidului hialuronic.

Acidul hialuronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau în românește Hialuron) este o componentă esențială a țesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza și lubrifia.

Acidul hialuronic se găsește în tot organismul în cantități mari, inclusiv în multe dintre locurile afectate de unele dintre afecțiunile țesutului conjunctiv (articulații, valve cardiace, ochi). În tulburările țesutului conjunctiv sunt deseori întâlnite anomalii ale acidului hialuronic. Aceste anormalii biochimice există la majoritatea indivizilor care suferă de condiții care implica țesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valvă mitrală, osteolartritele și keratoconul. De ani de zile, medicii au folosit o formă injectabilă de acid hialuronic în timpul intervenției chirurgicale pentru tratamentul ochilor și articulațiilor dureroase (în mod normal, lichidul sinovial are o concentrație ridicată de acid hialuronic, dar în anumite boli aceasta scade și apare durerea articulațiilor). În prezent, cercetătorii au dovedit că administrarea pe cale orală a acidului hialuronic este mult mai eficientă pentru menținerea sănătății pielii, ochiilor și articulațiilor. În plus, acidul hialuronic ajută la reversibilitatea întregului sistem degenerativ sau a îmbătrânirii. Acidul hialuronic contribuie la lubrifierea și la menținerea funcției normale, de amortizare, a articulațiilor, absența lui conducând la uzura țesuturilor prin frecare. Cea mai evidentă consecință este lipsa lubrefierii încheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducând la măcinarea oaselor însoțită de dureri articulare.

Peste 80% din persoanele peste vârsta de 50 de ani suferă într-un fel sau altul de artrită.

Acidul Hialuronic este implicat în hidratarea țesuturilor, iar acest lucru ajută atât la transportul substanțelor nutritive în corp, cât și la detoxifierea acestuia. Acidul hialuronic ajută la refacerea și la regenerarea celulară și previne degradarea prematură a țesuturilor. 

Asigurarea unei cantități optime de acid hialuronic determină și menținerea unei cantități optime de colagen în țesuturi, ajutând, de asemenea, la sporirea efectului antiaging. La nivelul articulațiilor, menține elasticitatea și suplețea cartilajelor acționând totodată și ca un "lubrifiant".

Lipsa acidului hialuronic conduce și la alte afecțiuni în afară de artrită și osteoartrită cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Lipsa acidului hialuronic conduce la afecțiuni ale retinei ochiului (detașarea retinei), contracții musculare, rahitism scheletic, glaucom, keratoconus, fibromialgie, acrogeria (ridarea prematură a pielii), sindromul îmbătrânirii premature, hernii, îmbătrânirea cartilajelor. Acidul hialuronic a fost denumit “cheia de la fântâna tinereții” deoarece s-a constatat că persoanle care consumă mari cantități de acid hialuronic au un grad de enduranță a sănătății mai ridicat.

4.EXTRACTUL DE MĂCEȘE

Extractul de Măcețe este sursa naturală bogată în vitamina C cu rol foarte important în sinteza Colagenului de Tip II în organism. Capsula conține 50 de mg de extract de măceșe cu concentrație de 20:1.

 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la crustacee, soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul conține ingrediente cu potențial alergenic (crustacee, soia).

 

  1. Best G-L-M Premium Green Lipped Mussel (Perna canaliculus) 500 mg

Scoica cu cochilie verde este originară din Noua Zeelandă.

Scoica cu cochilie verde este consumată de populația nativă a Noii Zeelande, populația Maori, de sute de ani, fiind în același timp considerată o delicatesă.

Populația Maori este o populație foarte sănătoasă datorită consumului acestei scoici cu cochilie verde.

Beneficiile pentru sănătate ale acesteia au atras atenția specialistilor încă din anul 1960.

Best G-L-M Premium conține pulbere de scoică cu cochilie verde care este un extract din scoica cu cochilie verde. *Cercetările au demonstrat că pulberea din scoica cu cochilie verde este o sursa naturală și bogată de acizi grași Omega 3, mucopolizaharide, superoxid dismutaza (SOD), vitamine, proteine și minerale.

Best G-L-M Premium este  o sursă naturală bogată în Mucopolizaharide, Acizi Grași Omega 3 (EPA și DHA), SuperOxid Dismutaza (SOD) vitamine și minerale, fiind un puternic antinflamator natural care ajută și  la protejarea și regenerarea articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Superoxid dismutaza (SOD) care este o enzimă antioxidantă endogenă (produsă de organismul uman) care asigură apărarea organismului împotriva acțiunii radicalilor liberi (O2-, HO si H2O2) care produc leziuni la nivelul ADN-ului și al membranelor celulare.

Mucopolizaharide sunt grupuri de carbohidrați, care formează un rol major în toate țesuturile organismului și sunt, prin urmare, componentele esențiale ale corpului. Rolul lor este bine cunoscut în controlul și lubrifierea articulațiilor corpului.

*S-a arătat că multe boli sunt asociate cu modificări ale conținutului de mucopolizaharide în țesuturile corespunzătoare - aceste modificări intervin în special în artrita reumatoidă, osteoartrită și bursită. Bolile inflamatorii sunt de asemenea caracterizate printr-un exces de radicali liberi, și, prin urmare, scoica cu cochilie verde este de două ori mai eficace în tratamentul acestor stări datorită conținului de superoxid dismutază (SOD) care asigură apărarea organisumului împotriva radicalilor liberi care pot deteriora țesuturile și membranele, și de mucopolizaharide care ajută la reducerea inflamației și durerii articulare, precum și alte simptome ale stărilor inflamatorii.

Best G-L-M Premium este o sursa bogată și naturală de nutrienți, conținând peste 12% EPA/acid eicosapentaenoic și peste 6% DHA/acid docosahexaenoic. 3 capsule de G-LM Premium conțin minim 250 mg de EPA și DHA.

Acizii Omega-3 au nenumarate roluri în organism, toate derivând de la o clasă de substanțe numite eicosanoizi pe care organismul îi fabrică pornind de la EPA. Ei reglează procesele fiziologice fundamentale, cum ar fi diviziunea și creșterea celulară, secrețiile hormonale etc. Eicosanoizii derivați din EPA au efecte antitrombozante și antiinflamatoare (prin scăderea sintezei de produse proinflamatorii: de exemplu, citochinele). Atunci când nu este implicat în formarea eicosanoizilor, DHA este principalul acid gras din compoziția materiei cerebrale, fiind important pentru dezvoltarea creierului și funcționarea acestuia. DHA se găsește în cantitate mare în sinapse, fiind deci implicat și în transmiterea influxurilor nervoase. Totodată, este necesar pentru a produce compuși din familia rezolvinelor, care participă la răspunsul inflamator la nivel cerebral. Rezolvina derivată din DHA este utilă îndeosebi la scăderea inflamației provocată de leziunile ischemice. DHA este în mod special important în formarea și dezvoltarea sistemului nervos și a retinei la făt și copil.

Dintre acizii grași omega 3, trei au fost dovediți stiințific că au o contribuție importantă în menținerea unei stări generale de sănătate în toate etapele de viață. Ei sunt EPA ( Acidul Eicosapentanoic ), DHA (Acidul Docosahexanoic ) și ALA (Acidul alfa-Linoleic).

*Sunt multe dovezi științifice care au dovedit că EPA și DHA sunt cei de care organismul dumneavoastră beneficiază cel mai mult. Aceasta deoarece EPA și DHA joacă roluri critice în susținerea sănătății cordului, creierului, și a întregului organism.

Împreună, EPA și DHA sunt considerați mai importanți în menținerea sănătății organismului decât ALA.

În organism ALA se poate transforma în EPA și DHA, dar numai în cantități mici și într-un mod ineficient. Este foarte improbabil că puteți consuma suficient ALA pentru a putea obține cantitatea de EPA și DHA de care organismul are nevoie pentru o stare optimă de sănătate.

De aceea , EPA și DHA sunt “esențiali “, deoarece sunt importanți pentru sănătatea ta, dar organismul nu poate să producă acești acizi într-un mod eficient.

Acizii grași omega-3 sunt considerați acizi esențiali, necesari pentru sănătatea umană, dar pe care organismul nu poate să-i producă în mod natural.

*Cercetările au demonstrat că acizii grași omega-3 ajută la diminuarea inflamației.

*Multe dintre studiile clinice care au examinat efectul EPA și DHA în cazul artritei, s-au concentrat asupra efectelor acestora asupra poliartritei reumatoide. S-a constatat că acestea ameliorează simptomele bolii, reduc în mod semnificativ durerile articulare și rigiditatea de dimineața, cu îmbunătățirea mobilității articulare. Aceste efecte pozitive se datorează efectului antiinflamator. Acești acizi au o acțiune antiinflamatoare, din ce în ce mai folosită în afecțiunile reumatismale cronice. Ameliorarea durerii articulare în urma folosirii acizilor grași este comparabilă cu cea pusă pe seama medicamentelor antiinflamatoare, fără a exista însă efectele adverse serioase ale acestora. Studiile au confirmat că acizi grași omega-3 sunt utili în cazul bolnavilor de osteoartrită.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor alergice la moluște sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Atenție!  A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul conține ingrediente cu potențial alergenic(moluște).

*Prețurile produselor conțin TVA. Toate produsele comercializate pe naturanoastra.ro sunt suplimente alimentare și nu au nevoie de rețetă de la medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru comentariile publicate pe site. Rezultatele nu sunt garantate și pot varia de la o persoană la alta în funcție de metabolism, starea generală de sănătate, sex, vârstă,etc. Imaginile afișate pe site-ul web sunt cu titlu de prezentare.

Tratamentul Natural Eficient Coxartroză, Gonartroză, Afecțiuni Reumatismale contine: Best  Hyaluronic Acid 1900 with Collagen Type II, Chondroitin Sulphate and Rosehip Extract de Maces și Best G-L-M Premium Green Lipped Mussel (Perna canaliculus) 500 mg.

Dr Dacian Hulber

TRIPERNOL

Dr Dacian Hulber

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Cristina H
19 apr.
Achizitie verificata
Am inceput sa iau Scoica cu Cochilie Verde -GLM Premium acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima luna durerile m-au lasat. Sunt foarte multumita de rezultate, starea mea generala s-a imbunatatit, ma misc mult mai usor acum, nici genunchii nu ma mai dor. Voi lua si in continuare si recomand
C
Cristiana Tabara
13 sept. 2022
Achizitie verificata
Le iau pentru gonartroza si pentru tensiune si sunt foarte multumita de rezultate dupa 2 luni de tratament.
Fac tratament 6 luni.
Multa sanatate!
G
Geanina Smardan
19 ian. 2022
Achizitie verificata
Am luat tratamentul pentru gonartroza la ambii genunchi. Am incercat tot felul de tratamente de 5 ani pana acum, dar niciunu nu a dat rezultate atat de repede si de bune ca tratamentul asta.
Folosesc combinatia asta de 4 luni dar rezultatele au aparut din prima luna.
O sa fac cura completa de 6 luni si apoi revin cu rezultatele.
Recomand!