NOU

Pachet Neuromodulator Sistem Neuromuscular Fibromialgie Scleroza Fibro Essential Vitamina D3 K2 Mena Q7.

Swanson Health Products
229,00 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Fibro Essentials, Vitamina D3 și Vitamina K2 contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiunilor Neurologice, Neuropatiilor și Incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

 

Descriere:

Acest tratament conține 1 flacon Fibro Essentials 90 capsule, 1 Vitamina D3 5000UI 250 softgels si 3 flacoane K2 MenaQ7 100 mcg 90 capsue, tratament suficient pentru 3 luni

 

Combinația dintre aceste 3 produse a fost testată încă din anul 2002 de cercetătorii de la Universitatea Columbia și s-a dovedit a fi eficientă în special în afecțiunile Scleroza Multiplă și Parkinson.

 

Fibro Essentials

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia Sclerozei Multiple, Fibromialgiei, Afecțiunilor Neurologice, Neuropatiilor și Incontinentei. Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea si insanatosirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afectiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (Scleroza Multipla, maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).

 

Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferică, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloză cervicală, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativa,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrita reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmica, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeita obliterantă, Insuficiență circulatorie vertebro-bazilară, icvb, 

 

Ingrediente active/1 capsulă:

- Trimetilglicină (TMG) (din BetaPower® Natural Betaine)... 50 mg 

- DL-metionină.................................................100 mg 

Inozitol.........................................................7 mg          

- Colina  (bitartrat de colina ) vitamin b 7.......15.6 mg  

- Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină)..................17mg (1133% DZR*)

- Vitamina B2(riboflavină)..................................17 mg (1000% DZR*)

- Niacină..........................................................25 mg (125% DZR*)

- Vitamina B12 (ciancobalamină).......................17 mcg (283% DZR*) 

- Acid pantothenic (D-pantote0nat de calciu).........18 mg (180% DZR*)

- Magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu).....42 mg (11%DZR*)

- Acid Malic.....................................................417 mg                                                                            

*Doza zilnica recomandată

Mod de administrare: câte 1 caspulă pe zi sau conforma recomandării consultantului de specialitate.

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 3 luni de administrare.

 

Highest Potency Vitamin D-3  5000 IU

Prezentare: 250 gelule softgel

Producător: Swanson Health Products, SUA

Acum te poți bucura de cea mai bună concentrație de Vitamina D3 sub formă activă - Colecalciferol.

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar. Sistemul imunitar este o alta structura a organismului asupra careia Vitamina D3 are efecte favorabile. Cercetarile au aratat ca aportul adecvat de vitamina D3 poate aduce beneficii insemnate sistemului imunitar. Unul dintre beneficii este, de exemplu, faptul ca vitamina D3 participa la procesul de diviziune normala a celulelor.

 

Asociat ca adjuvant în:
• hipocalcemie,
• osteoartrită, osteoporoză, osteomalacie, fracturi osoase,
• diabet zaharat de tip I și II,
• trateaza boli autoimune: Scleroza Multiplă, SLA, Parkinson,
• hipoparatiroidism și pseudohipoparatiroidism,
• afecțiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris,
• hiperpigmentatie cutanată: melanină, substanță care conferă pigmentația cutanată acționează ca un blocant al ultravioletelor. Cu cât cantitatea de melanină este mai mare, cu atât sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai întârziată,
• boli inflamatorii intestinale,
• obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D în organism, fiind preponderent depozitata la nivelul țesutului adipos și mai greu eliberată de la acest nivel.

Stabilizează și reface funcțiile nervilor și a neuronilor în afecțiuni cum sunt Scleroza Multiplă, Parkinson prin refacerea învelișului de mielină [doze de la 10.000 UI până la 100.000 UI pe zi (în cazuri grave se poate administra 1.000UI/kg corp/zi)]

Mod de administrare: Vitamina D3 câte 2 capsule pe zi în timpul micului dejun. Doza poate fi crescută în funcție de răspunsul la tratament.

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 2 luni de administrare.

 

MenaQ7 MK-7 Menachinona-7

Prezentare: 30 capsule vegetariene cu 100 mcg

Producător: Swanson SUA.

Vitamina K2 Menachinona-7 Naturală  

Biodisponibilitate Ridicată - Mena Q7 (obţinută din Natto/ soia fermentată biotehnologic) 
Filtrat și purificat din cultura bacilului Subtilis Natto - supliment natural esențial pentru buna funcţionare a circulaţiei și reducerea riscului aparitiei trombozei .

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt de reducere a calcifierilor de pe pereţii arteriali şi de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase. Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la artere rigide, inelastice, la oase fragilesi la lipsa irigarii cu sange si oxigen a sangelui si a nervilor.

Recomandări:
Legarea eficientă a calciului cu menţinerea sănătăţii oaselor (osteoporoză),
Reducerea incidenţei afectării densităţii osoase,
Susţinerea sănătăţii vaselor sanguine,
Scăderea riscului de apariţie a afecţiunilor sistemului circulator.

Rolul MenaQ7 din Natto în tratamentul Sclerozei Multiple, Parkinson, și a altor afecțiuni neurologice este acela de a redirecționa moleculele de calciu în oase și dinți în timpul tratamentului cu doze ridicate de Vitamina D3 și evitând apariția efectului numit "Paradoxul Calciului"

Mod de administrare: câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

In Scleroza Multiplă și Parkinson un flacon este suficient pentru 2 luni de administrare.

 

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în placi) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața 

Fibro Esential câte 1 capsulă pe zi dimineața cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzația de încălzire la nivelul pielii)

 

In timpul tratamentului se elimină alimentele bogate în Calciu și nu se administrează suplimente de Calciu!

Tratamentul determină ameliorari încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3- 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, după utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3- 6 luni). In cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la a două investigație consecutivă parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depasite terapeutic temporizeazăp evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

 

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere- remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani,

- Secundar progresivă când după o perioadă de recadere- remisie boala progresează în mod constant,

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut,

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început: slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neândemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremurături, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!
 

 

 *Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Fibro Essentials este un tratament pentru fibromialgie, tratament naturist scleroza multipla, tratament naturist scleroza in placi, tratament naturist neuropatie diabetica, tratament naturist polineuropatie, tratament naturist parkinson, tratament scleroza multipla, tratament fibromialgie, neuropatie diabetica tratament


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review