St. John's Wort - Sunatoare 375 mg 60 capsule Swanson

Swanson Health Products
18,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere


Formula exclusivă St. John”s Wort - Sunătoare - menține starea de spirit și sănătatea emoțională.

Un redutabil susținător al bunăstării emoționale. 

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: Swanson Health Products, USA


Descriere:

Sunătoarea este o plantă erbacee răspândită pe păşuni, prin grădini sau la marginea drumurilor, întâlnindu-se din zona de câmpie până la cea subalpină, dar mai ales în zona deluroasă.

Sunatoarea are beneficii uimitoare pentru sănătate, fiind recunoscută ca una dintre cele mai bune plante medicinale. Astfel, din cele mai vechi timpuri, această plantă a fost întrebuințată de oameni fiind renumită pentru acțiunea sa antiinflamatorie, analgezică, astringentă și cicatrizantă.

 

Sunătoarea- Compoziţie

Sunătoarea conţine uleiuri volatile, flavonoide, hiperină, acizi organici (cafeic, clorogenic), taninuri, derivaţi antracenici (hipericina, pseudohipericina), rezine, colină, betacaroten, fitoncide.

Sunătoarea- Acţiune

Datorită prezenţei acidului clorogenic, hipericinei şi pseudohipericinei sunătoarea are acţiune antiseptică, antiinflamatorie, decongestivă, dezinfectantă, astringentă, antidiareică, cicatrizantă.

Datorită substanţelor amare are acţiune colagogă, stimulentă a digestiei, scade aciditatea gastrică, flavonozidele au acţiune vasodilatatoare, hipotensivă, ajută la eliminarea surplusului de apă din organism, iar datorită uleiurilor volatile şi a colinei are acţiune calmantă şi  sedativă asupra sistemului nervos.

Sunătoarea- Indicaţii teraputice

Sunătoarea este recomandată în afecţiuni digestive (gastrite hiperacide, ulcer gatro-duodenal, enterocolite, dischinezii biliare, hepatite), retenţie hidrică (edeme, ascită),hipertensiune arterială de cauză nervoasă, distonii neurovegetative, agitaţie psihomotorie, atacuri de panică, stări depresive, irascibilitate, insomnie, tulburări nervoase de menopauză.

 

In diferite afectiuni se poate asocia cu: 

--Afectiuni digestive, gastrite hiperacide, enterocolite se asociaza cu:  Digestitol;

-- Retentie de apa se asociaza cu: Asparagus 

-- Atacuri de panica, irascibilitate, insomnie, tulburari nervoase se asociaza cu: 5HTP,  Ashwagandha, Melatonina

-- Stafilococ se asociaza cu: Pau D`arco, Niacinamide 

 

St. John’s Wort 375 mg -- supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Ingrediente/capsulă: pulbere din părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum ) 375 mg, agent de încărcare: celuloză microcristalină,capsula: gelatină.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, între mese  sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. Dacă luaţi medicamente pe bază de prescripţie medicală, inclusiv pilule anticoncepţionale, consultaţi un profesionist din domeniul sanitar înainte de a utiliza produsul. Acest produs poate cauza fotosensibilitatea pielii şi a ochilor. Evitaţi expunerea îndelungată la lumina soarelui sau la cea din salonul de bronzare. Întrerupeţi utilizarea dacă apare înroşirea sau inflamarea pielii.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator:Swanson Health Products, SUA
 

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review