Complex Avansat Fibro Essentials - Neuro Optimizator pentru Sistemul Nervos in Fibromialgie si Scleroza

Swanson Health Products
[3]
73,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Fibro Essentials contribuie la menținerea sănătății funcției neuromusculare fiind de un real folos în terapia fibromialgiei, afecțiunilor neurologice, neuropatiilor și incontinenței.

Un redutabil Optimizator Neuro Muscular.

Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Producător: Swanson Health Products, SUA

MFG Date este data productiei, produsele sunt valabile 24 luni de la data inscrisa pe ambalaj.

 

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials este caracterizat ca fiind un supliment alimentar natural destinat stimulării metabolismului cerebral, refacerea și însănătoșirea sistemului neuromuscular dar şi al funcţiei cognitive, fiind totodată şi un puternic antioxidant. Rolul acestuia este de a menţine excitabilitatea membranei celulare şi echilibrul osmotic (concentraţia de ioni din celule), creşterea cantităţii de glucoză metabolizată în creier, producţia de energie, conţinutul de fosfolipide, stimulează producţia de acetilcolină şi alti neurotransmiţători.

*Acest supliment naturist este utilizat cu succes în oboseala psihică, în combaterea deficitului de memorie, în tulburările de concentrare mentală şi neuropatie diabetică, în fibromialgie şi incontinență, în depresii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, spondiloză cervicală, sechele AVC şi afecţiuni neurodegenerative (maladia Alzheimer, boala Parkinson, SLA).

 

Indicații pentru Neuro Optimizatorul Fibro Essentials:

 Afecțiuni ale sistemului nervos: polineuropatii, spondiloză cervicală, fibromialgie primară şi secundară, neuropatie periferica, scleroză medulară, scleroză multiplă, incontinență urinară și/sau anală, sechele AVC, boala Alzheimer, boala Parkinson, sindromul Raynaud, ajută la oprirea creșterii petelor în Vitiligo, Sclerodermie, spondiloza cervicala, Vertij, Lupus Eritematos Sistemic LES, Boala Charcot-Marie-Tooth, Distonie Neurovegetativă,  afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii, migrene, nevrită, paralizie facială, tulburări de coordonare motorie, convulsii (prevenire), necroză cerebrală, tulburări ale reflexelor, poliartrită reumatoidă, gastrită de reflux, polineuropatie toxică etanolică, hemiplegie, ataxie, nevralgie oftalmică, parestezii, astenie musculară, miastenie, durere de cap, degete reci, amorțeală, trombangeită obliteranta, insuficiență circulatorie vertebro-bazilara. 

Pentru Neuropatia Diabetică se administrează concomitent cu produsul Diavit.

În afecțiunile sistemului nervos, cum este Alzheimer, s-au obținut rezultate foarte bune și rapide la administrarea în combinație cu Niacin 100mg sau 500 mg și  Huperzine A de 50 sau 200 mcg.  Click Aici!!!

 

Schema de Tratament pentru Scleroză Multiplă (în plăci) și Parkinson

Vitamina D3 de 5.000 UI câte 2 capsule în timpul micului dejun

K2 MenaQ7 Menaquinona câte 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3

Fibro Essentials câte 1 capsulă pe zi dimineata cu 20-30 minute înainte de micul dejun (poate apărea senzața de încălzire la nivelul pielii)

 

Tratamentul determină ameliorări încă din primele zile de utilizare, doar în situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâni. 

Aduce în parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea între 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni). În cazul în care se folosește acest set încă din perioada de debut sau compensată, se recomandă efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, și atunci când la două investigații consecutive parametrii sunt în limite normale, atunci organismul este echilibrat stabil.

În formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările în primele 2-3 luni după care începe procesul de vindecare.

Scleroza multiplă (în plăci) este o afecțiune neurologică cronică a creierului, măduvei spinării și a nervilor optici, și se caracterizează prin distrugerea mielinei.

Atunci când teaca de mielină este distrusă, fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este întrerupt.

Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz:

- Recădere-remisie când simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani.

- Secundar progresivă când după o perioadă de recădere-remisie boala progresează în mod constant.

- Primar progresivă când boala are o evoluție progresivă constantă de la debut.

- Recădere progresivă când deși simptomele apar și dispar, deteriorarea nervoasă este continuă.

Simptomele sclerozei multiple sunt la început : slăbiciune musculară (lipsa de coordonare, neîndemânare, târârea picioarelor), tulburări de vedere, furnicături, amorțeli pe toată suprafața corpului, amețeli, incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremur, dificultate la mers, tulburări digestive, probleme emoționale, pierdere de memorie sau de concentrare.

 

Afecțiuni musculare: mialgie, torticollis, astenie musculară, entorse, displazii.

Pentru incontinenta anala sau urinara se administreaza impreuna cu 10.000 UI D3, adica 2 capsule luate la micul dejun. Fibro Essentials se administreaza cate o capsula dimineata si seara dupa mese. Efectuati ca cateva ori pe saptamana exercitiile Kegel timp de 5 minute .

Exercitiile Kegel se fac astfel: in stare de relaxare totata a trunchiului, eventual intinsi pe spate cu picioarele ridicate si indoite cu o perna sub genunchi, incercati sa va incordati muschii planseului pelvin (perineul) ca si cand ati vrea sa intarziati mersul la toaleta atat pentru mictiune cat si pentru defecatie. Aceste exercitii se fac timp de 5 secunde, cu relaxari de aproximativ 20 de secunde timp de 5 minute consecutive. Va recomandam sa folositi un cronometru.. Acestea au rolul de a spori rezistenta si elasticitatea perineului . Puteti face aceste exercitii 3-5 zile pe saptamana.

  

Afecțiuni osteo-articulare: artrită, artroză, carii osoase, necroză osoasă, decalcifiere osoasă, fracturi, lumbago, reumatism articular.

Neuro Optimizatorul Fibro Essentials contribuie la :

-reducerea oboselii și extenuării,

-îmbunătățirea performanței mentale eliminand "ceața" din creier

-funcționarea normală a sistemului nervos,

-stimularea memoriei, sănătatea neuronală şi plasticitatea sinaptică prin creșterea circulației la nivelul capilarelor cerebrale,

-funcționarea normală a sistemului neuromuscular, elimină simptomele fibromialgiei,

-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

-metabolismul energetic normal,

-menținerea sănătății psihice,

-funcționarea normală a inimii,

-menținerea sănătății membranelor mucoase,

-menținerea nivelului normal al globulelor roșii,

-menținerea sănătății pielii, creșterea circulației la nivelul capilarelor (apare senzația de încălzire),

-menținerea vederii normale,

-metabolismul normal al fierului.

Vitamina B1 (tiamina) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de rău de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. 

Vitamina B2 (riboflavina) ajută la transformarea carbohidratilor, grăsimilor și proteinelor în energie și intervine în menținerea vederii normale

Vitamina B3 (niacina) are efect direct în procesul de sintetizare a grăsimilor și colesterolului. Ajută la scăderea nivelului de colesterol și, conform unor studii recente, joacă un rol relevant în protecția împotriva bolilor Alzheimer, Schizofreniei și a declinului congnitiv care poate să apară odată cu înaintarea în vârstă. La unele persoane apare senzația de încălzire a pielii, senzație care dispare în general în 30-60 minute.

Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal

Vitamina B5 (acidul pantoneic) are rol în transformarea grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților în energie. Vitamina B5 este necesară atât pentru producerea hormonilor de stres, cât și a acetilcolinei, neurotransmițătorul stimulator al memoriei. Toate nootropicele ar trebui administrate împreună cu această vitamină deoarece este necesară în sinteza acetilcolinei.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular.

Organismul nu il produce singur și, în plus, stocarea Magneziului nu este posibilă decât în cantități reduse. Gradul ridicat de prelucrare a produselor alimentare disponibile în comerț îngreunează și mai mult asimilarea magneziului necesar funcționării optime a organismului. Nu în ultimul rând, la prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare, în timp ce utilizarea în mod repetat a laxativelor și consumul regulat de alcool duc la eliminarea din organism a unei cantității de magneziu vitale pentru organism. Pe scurt, prețul pe care îl plătim pentru deficitul de magneziu este propriul nostru metabolism energetic.

Simptomele lipsei de magneziu sunt: crampele musculare, insomnia, stările anxioase, irascibilitatea, atacurile de panică sau chiar depresia.

Acidul malic este un compus organic ce se găseşte în mod natural în fructe ca mere, struguri, ananas, fructe de pădure etc.

A fost izolat pentru prima dată din suc de mere în 1785, iar în 1787 a primit denumirea de acid malic.

 

*De zeci de ani sa constatat că atomi de aluminium  se adună în creierul uman și este suspect de fenomene binecunoscute care se vâd ca făcând parte din efectele îmbătrânirii, cum ar fi diminuarea memoriei.  Toate medicamentele care au fost încercate nu au reușit să urnească aluminiumul din creier. Acidul Malic a reușit să facă serviciu de catalizator, să provoace schimbarea aluminiumului  cu oxid de  magneziu care nu este nociv sănătății.

 

*Atomii de aluminium au ajuns în corpul uman din vasele de gătit de aluminiu, de la ustensilele casnice ca de exemplu mașini de tocat de aluminium sau ciocane de bătut carnea, din industria alimentară în care se face încă și azi, uz intens de mașini construite din aluminiu. Sa nu uitam nici de ambalajele care și în zilele noastre se fac tot din foi de Al.

 

Acidul malic este un compus important ce creşte nivelul de energie din organism şi rezistenţa la efort fizic. Acidul Malic întărește funcția mitocondriei. Mitocondria este responsabilă de transformarea nutrienților în energie la nivel celular.

Este folosit şi ca supliment alimentar, împreună cu magneziul, pentru tratarea oboselii cronice şi a fibromilagiei.

DL-metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care acţionează în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Este o sursa de grupări metil, alternativa colinei. S-a demonstrat că reversibilizează deficiența nutrițională de colină care mai apoi este sintetizată în acetilcolina necesară creierului (Zapsalis, 1985 #30).

DL-metionina este cea mai stabilă formă de metionină și se substituie echivalent metioninei pure (Zapsalis, 1985 #31).

Previne sau corectează grăsimile la nivelul ficatului prin eliberarea deficitului de colină în protecţia ficatului. Are efect reglator al acidității urinei.

Betaina este un nutrient important pentru organism ce poate fi produs intern de mitocondrii sau obţinut printr-o alimentaţie variată. Betaina este un derivat al aminoacidului glicină şi poate fi întâlnită şi sub denumirile trimetilglicină, licină şi oxineurină.

*A fost descoperită în secolul 19 în sucul de sfeclă de zahăr, după care a fost gasită şi în alte organisme.

Este absorbită şi utilizată uşor, iar principalele roluri sunt de protecţie celulară şi de donor de grupări metil necesare în foarte multe reacţii biochimice. Acest compus protejează celulele în cazuri de salinitate ridicată, deshidratare, temperaturi ridicate. Betaina favorizează acumularea de apă în celule, înlocuieşte sărurile anorganice şi protejează enzimele de inactivarea osmotică sau termică. 

*Studii recente au arătat că un consum adecvat de colină şi betaină (betaine) are efect antiinflamator, ceea ce scade considerabil riscul apariţiei cancerului şi a altor afecţiuni grave. Acest compus protejează rinichii de acţiunea unor substanţe toxice şi poate creşte performanţele fizice ale sportivilor.

Inozitolul  sau ciclohexanul este un compus identificat în urmă cu mai bine de 100 de ani. Beneficiile asupra sănătăţii au fost puse în valoare abia în ultimele decenii, în urma unor cercetări ştiinţifice şi studii clinice efectuate de echipa de medici condusă de A. K. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA.

Poate fi regăsit în complexul vitaminic B (vitamina B7), este lipotropic şi alături de colină intră în compoziţia lecitinei ce are un rol important în alcătuirea şi hrănirea celulelor organismului. Lecitina este secretată de bilă, solubilizează sărurile, împiedică depunea grăsimilor şi a colesterolului în ficat, previne steatoza hepatică, împiedică arteroscleroza şi formarea calculilor biliari.

Precursor al fosfogliceridelor (fosfatidil-inozitol) facilitează comunicarea neuronilor cu sistemul nervos al organismului şi asigură transportul grăsimilor, a ionilor de potasiu şi  sodiu  prin membrane în tot corpul. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate provoca mutaţii genetice.

Este  de un real  folos în afecţiuni neurologice, psihiatrice, cardiovasculare, dermato-venerice, digestive, metabolice, diabet (diabeticii au un nivel ridicat de inozitol în urină), modificări biochimice şi electrolitice ale sângelui. Eficient în tratarea eczemelor, constipaţiei, ajută secreţia laptelui, menţine sănătatea pielii, părului şi a ochilor.

Colina mai este numita și vitamina memoriei.Colina este una din puținele substanțe capabile să penetreze așa-numita "barieră sangvina a creierului" care are rolul de a proteja encefalul de variațiile bruște ale dietei zilnice. Este una din puținele vitamine care trec în lichidul cefalorahidian, fiind implicată în metabolismul chimic al creierului. Ea reușește să pătrundă direct în celulele creierului unde produce o substanță ce stimulează memoria.

Colina este un nutrient esenţial, este solubilă în apă, recent numită membru al complexului de vitamine B. Este necesară în dezvoltarea şi menţinerea sănătăţii membranelor celulelor creierului, pentru a asigura eficiența semnalelor, integritatea și fluiditatea structural neuronală. Colina este folosită alături de acidul acetic la sintetizarea acetilcolinei în neuroni.

Creşterea aportului de colină prin consumul de suplimente alimentare îmbunătăţeste performanţele mentale şi previne declinul cognitiv care apare odată cu înaintarea în vârstă. Nu toate sursele de colină sunt egale în cantitate, aproximativ 50% din colina pe care o mâncăm poate fi afectată de bacteriile din intestine. Multe dintre suplimentele de colină de pe piață au o biodisponibilitate scăzută și doar un mic procent sunt capabile să traverseze bariera sânge creier. 

 

FIBRO ESSENTIALS  - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 90 capsule

Ingrediente/ 1 capsulă: acid malic 417 mg, agent de încărcare: făină  de orez, capsula: gelatină,  DL-metionină  100 mg, magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg,trimetilglicină (TMG) (din Beta PowerR  Natural Betaine) 50 mg, agent antiaglomerant: stearat de magneziu,  magneziu (din 100 mg hidroxid de magneziu) 42 mg, niacină  25 mg , acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 18 mg , vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) 17 mg , vitamina B2(riboflavină) 17 mg, inozitol 17 mg,  colina  (bitartrat de colina ) 15.6 mg, vitamina B12 (ciancobalamină) 17 mcg.

Doza recomandată pentru consumul zilnic asigură 25 mg niacină / 156%/VNR*, 18 mg acid pantotenic / 300%/ VNR*, 17 mg  vitamina B1 / 1545%/VNR*, 17 mg  vitamina B2/1214%/VNR*, 17 mcg vitamina B12/680%/VNR*  (*VNR- Valoare Nutriționalță de Referință cf. Regulament 1169/2011).

 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.


Atentie! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producator: Swanson Health Products, SUA

MFG Date este data productiei, produsele sunt valabile 24 luni de la data inscrisa pe ambalaj.


 

 

 

 

 

 

 

 *Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Fibro Essentials este un tratament pentru fibromialgie, tratament naturist scleroza multipla, tratament naturist scleroza in placi, tratament naturist neuropatie diabetica, tratament naturist polineuropatie, tratament naturist parkinson, tratament scleroza multipla, tratament fibromialgie, neuropatie diabetica tratament


Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
E
Elena Donciu
18 sept. 2022
Achizitie verificata
După zeci de tratamente incercate pentru fibromialgie care în ultimul timp nici măcar vreo ameliorare ușoară nu mai simțeam,am luat fibro essentialis și d3 ..
Prima lună nu am observat nici o schimbare dar acum la aproape două luni simt o îmbunătățire considerabilă parcă nu mi vine să cred că pot dormi toată noaptea fără acea durere ascuțită în tot corpul și ziua mă simt mult mai bine!!
Voi repeta continuu acest tratament ..după câtă durere am tras ani de zile mi ar fi frică să l întrerup...
I
Ioana David
13 sept. 2022
Achizitie verificata
Tratamentul pentru scleroza si fibromialgie este un tratament excelent.
L-am folosit de 2 luni si ma simt foarte bine, diagnosticata cu fibromialgie din cauze necunoscute. Nu mai stiam ce tratament sa iau pentru dureri. Cu tratamentul asta ma simt foarte foarte foarte bine. Fibro Essentials, Vitamina D3, Vitamina K2 si Scoica cu Cochilie Verde
C
Claudia S
23 iun. 2022
Achizitie verificata
Folosesc pentru fibromialgie de 4 luni acest produs impreuna cu D3 2x5000ui. Rezultatele sunt f f f bune. Am incercat si alte tratamente inainte dar fara rezultat. Recomand
E
Eugen M.
11 apr. 2021
Achizitie verificata
Buna Seara
Am 61 de ani si am boala Hungtington boala a inceput de vreo cinci ani si acum a inceput sa ma afecteze din ce in ce mai rau respir din ce in ce mai greu, merg din ce in ce mai greu din cauza ametelilor, nu pot sa duc o farfurie cu supa ca o vars pe mine din cauza gesturilor necontrolate am incontinenta atat urinara cat si anala imi puteti recomana vreun produs sau un tratament ceva ???
N
Naturanoastra.ro
12 apr. 2021
Buna ziua
Fibro Ess. este un neurooptimizator care ajuta in caz de incontinența urinară/ anală și poate fi asociat cu Vitamina D3 pentru a avea o absorbție mai buna in organism.
Multă sănătate!
M
Mira T.
03 oct. 2022
Buna ziua.
Cat timp se ia tratamentul pentru incontinenta urlnara? Se face o pauza si se repeta sau cum?
Multumesc anticipat de raspuns!
N
Naturanoastra.ro
04 oct. 2022
Buna ziua,
In general sunt suficiente 3-4 flacoane.
Fibro Essentials se administreaza concomitent cu 2 capsule de vitamina d3 de 5000ui.
S
Salim
31 dec. 2020
Buna ziua .
Am Neropatie motor .din 2010 am fost diagonosticat .am pariza la mana stanga si pisior .am facut imonuglobulina. A fost fff buna dar scumpa .
Ce tratament bun aveti
N
Naturanoastra.ro
07 ian. 2021
Buna ziua
Recomandam Tratmentul neuro optimizator compus din: Fibro Essentials, Vitamina D3 si Vitamina K2 MenaQ7 Menaquinona
https://www.naturanoastra.ro/cumpara/pechet-naturist-avansat-neuromodulator-sistem-neuromuscular-7753163 /> Multa sanatate!
M
Marian
13 dec. 2019
Bună ziua! Bunica mea are 68 ani si a fost diagnosticată cu demență de tip alzheimer în stadiu avansat. Urmează tratament cu donepziI, memantna și mirzten. As dori o schema de tratament cu fibro esențiale și ce mai îmi recomandați! Curcuminul ajuta în situația aceasta? Are și incontinenta urinara! Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
26 dec. 2019
Buna ziua
Va recomandam sa administrați tratamentul neuro optimizator compus din: fibro Essentials, vitamina
D3 și vitamina K2. Turmericul poate fi administrat împreuna cu acest tratament doar dacă nu sunt probleme biliare. Pentru mai multe detalii și informații va rugam sa apelați la unul dintre numerele de telefon afișate pe site.
Multă sănătate!
G
GYokko
27 sept. 2019
Achizitie verificata
buna ziua pentru incontinenta anala se recomanda fibro esentiale?
N
Naturanoastra.ro
06 nov. 2019
Da. 1 cps de 2 ori pe zi dupa mese.
Se administreaza impreuna cu D3 5.000 ui din care se iau 2 cps dupa micul dejun
G
Gligan
31 iul. 2019
Buna,in urma cu un an am fost diagnosticat cu cancer laringian,sufar si de neuropatie periferica si acum dupa tratamentul pentru cancer neuropatia sa accentuat.Intrebarea mea este daca pot incerca ceva produs naturist ca de abea mai pot merge,nu am iesit din casa de ani de zile numai cand am fost la medici,nu pot dormi,manca etc.Am voie vit.B12?Va multumesc!
N
Naturanoastra.ro
28 aug. 2019
Buna ziua,
Da, acest medicament va poate ajuta pe partea de circulatie periferica, contine si o cantitate mica de vtamina B12. Avem si un pachet mult mai complex care isi face mai bine efectul
https://www.naturanoastra.ro/cumpara/pechet-naturist-avansat-neuromodulator-sistem-neuromuscular-7753163

Acesta mai contine si vitamina D3 care ajuta la absorbtia mai buna a Fibro Essentialului in organism, intareste sistemul imunitar si ajuta la refacerea tecii de mielina, si vitamina K2. Pentru mai multe delatii ne puteti gasi la 0721829659 ~ 0754858523 ~ 0751209820 si va ajutam cu mare drag.
Multa sanatate!
G
Ghiulea gabi
13 iul. 2019
Am ganortroza toridă circulație la cap și inima proasta colesterol mărit Și cel mai rau nu pot dormii La stiInx doar cîteva zile ,Am luat anxla la fel melantonina valerian pasiflora etc.La rezonanță magnetică a iesit o degradare amelinei o scleroza la centru nervoși.Va ro sa mi spune ti ce sa folosesc pt insomnie.Are efect tratamentul cu fibre esențial Multumesc.
N
Naturanoastra.ro
16 iul. 2019
Buna ziua
Fibro Essentials este un supliment alimentar, neuro optimizator, care in asociere cu Vitamina D3 si K2 MenaQ7 Menaquinona ajuta in caz de scleroza si circulatie periferica deficitara.
Pentru un somn linistit si odihnitor recomandam Triple Strenght Melatonin 10 mg, supliment recomandat in caz de insomnie.
Multa sanatate!
B
Bogdan S.
29 mai 2019
Buna ziua,
Tatal meu a fost diagnosticat cu dementa, episod depresiv si anxietate episodica paroxistica.
Doresc sa stiu daca produsul Fibro Essentials este util in in acest caz si ce schema de tratament recomandati, eventual in combinatie si cu alte produse.
Multumesc
N
Naturanoastra.ro
31 mai 2019
Buna ziua. Fibro Essentials este un supliment alimentar destinat stimularii metabolismului cerebral si a sistemului neuromuscular. Acesta este recomandat in fibromialgie, polineuropatie, parkinson, incontinenta urinara/ anala, paralizie, scleroza multipla, AVC.
Pentru tulburarea prin atac de panica va recomand 5 HTP. Acesta poate fi asociat cu St. John's Wort , Sunătoare, care ajuta la functionarea normala a sistemului emotional.
Multa sanatate!
A
Alina Maria Iacob
25 mar. 2019
Buna ziua, Se poate asocia fibro essential cu antidepresiv(sertraIlna- doza minima) si aIpraz0lan( 1/2 din doza minima) ? Incerc sa fac tot posibilul sa renunt la aIpraz0Ian. Pentru boala parkinson se asociaza cu tratamentul alopat? Multumesc
N
Naturanoastra.ro
26 mar. 2019
Buna ziua, se poate asocia fibro ess si cu produsele alopate. Sanatate!
I
Ionela
05 feb. 2019
Achizitie verificata
Buna ziua,

Mama mea a fost diagnosticata cu paralizie supranucleara progresiva. Ce schema ne puteti recomanda?
N
Naturanoastra.ro
07 feb. 2019
Buna ziua, schema de tratament este cea cu Fibro Ess, vitamina D3 si vitamina K2, care actioneaza asupra nervilor periferici, redat mobilitatea, intareste atat sistemul osos cat si cel muscular si reface teaca de mielina afectata. Rezultatele sunt foarte buna dupa prima cura de tratamant. Sanatate!
A
Adrian G
10 dec. 2018
Bună ziua. Mama mea are Alzheimer. Dacă puteți sa îmi indicați ceva, va mulțumesc anticipat.
N
Naturanoastra.ro
11 dec. 2018
Buna ziua, Huperzine A impreuna cu Fibro ess sunt cele mai indicate produse pentru Alzheimer. Fibro ess actioneaza asupra nervilor periferici, iar datorita B-urilor pe care le contine actioneaza si asupra sistemului nervos si Alzheimerului. Huperzinele A actioneaza doar asupra sistemului nervos, sprijina memoria si functia cognitiva. Sanatate multa!
M
Marian Catalin S.
26 nov. 2018
buna seara !
va scriu in speranta de tratament in cazul meu-varsta 51ani,inaltime 182cm,greutate 98kg,stau foarte mult in picioare.
Din 2013 asist la o evolutie negativa a afectarii terminatiile nervoase din picioare,dupa multe cautari ,vizite la diversi medici,analize ,1an de abonament la clinica Regina Maria ,la medici posibili....s-au declarat depasiti de situatie ...clasat cu neuropatie periferica idiopatica,acum 3 ani de atunci asist neputincios cum nu mai simt pe ce calc partea din fata ,,laba picior",umblu fara ciorapi ca sa percep ceva ..glicemie glicozilata 5.1,glicemie 92,provocata la 2 ore=172,lucrez in auto-pentru detox formula flow si edta stare din picioare e mai suparatoare, osmoza cu electrod,sau plasturi detox lafel.am incercat cu neuromultivit alanerv,resveratrol,urimil,vitalin plus,q10,10 fiole intravenos cu tioctacid samd...acupunctura-nu...acum 4 ani a fost bioenergie incerca sa dispara deranj din picioare m-am ingrasat rapid,trecut pe regim si efect a disparut.
N
Naturanoastra.ro
28 nov. 2018
Buna ziua, pentru afectiunile mentionate mai sus va indicam sa administrati fibro ess sau pachetul care este mai complex si anume fibro ess, vitamina d3 si vitamina k 2 care ajuta atat in cazul nervilor periferici deteriorati cat si partea de sistem osos deoarece dupa varsta de 50 de ani incep sa apara si problemele articulare. Acest pachet o sa indeparteze amorteala in maini si picioare cat si furnicaturile, iar mobilitatea si simturile o sa fie mult mai dezvoltate. Mai jos aveti atasat linkul pentru produsul recomandat. Sanatate!

http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-neuro-optimizator-scleroza-multipla-in-placi-parkinson-7753089
M
Mihaela
19 nov. 2018
Bună ziua. Revin pentru rugămintea recomandării celei mai bune combinații. Am specificat că mama mea are polineuropatie diabetica și Parkinson. Am uitat sa specific la rugămintea ei, și celelalte afecțiuni...poliartrita, artroza, mialgii, incontinenta urinara, afecțiuni ale coloanei vertebrale, dureri și astenie musculara plus multe alte complicații ale diabetului... In momentul de față urmează tratament medicamentos pentru toate cele enumerate mai sus,de ani de zile.. dar nu se vad rezultate in nici o privința.
Va rugam sa ne ajutați cu un sfat in această privință. Multumim
N
Naturanoastra.ro
20 nov. 2018
Buna ziua, pentru polineuropatie diabetica avem pachetul cu Fibro Ess, Vitamina D3 si Vitamina K2 care actioneaza asupra nervilor periferici, reda mobilitatea articulara, reface teaca de mielina si sustin sistemul osos. Fibro ess datorita actiunii sale asupa nervilor periferici slabiti ajuta si in cazul incontinentei urinare si Parkinson. In cazul durerilor musculare si ale coloanei vertebrale va oferim acidul hialuronic care actioneaza atat asupra durerii cat si asupra refacerii cartilajului articular distrus. Sanatate !
D
Dumistracel
18 nov. 2018
Am fost diagnosticat cu fibromialgie,, puteti sa-mi recomandați ceva ?
N
Naturanoastra.ro
19 nov. 2018
Buna ziua, pachetul nostru format din fibro ess, vitamina k2 si vitamina d3 ajuta aceasta afectiune intr-o mare masura. Restabileste mobilitatea articulara, intareste sistemul osos, reface teaca de mielina si actioneaza eficient asupra nervilor periferici. Mai jos aveti atasat linkul pachetului nostru. Sanatate!

https://www.naturanoastra.ro/cumpara/pechet-naturist-avansat-neuromodulator-sistem-neuromuscular-7753163
d
delia
31 oct. 2018
buna ziua,mama mea sufera de polineuropatie diabetica.se poate administra acest medicament in cazul ei?daca da,dati-mi o schema de tratament .cat timp se poate administra pana se observa imbunatatiri?multumesc
N
Naturanoastra.ro
31 oct. 2018
Buna ziua, este indicat sa administrati fibro esentiale pentru polineuropatie diabetica impreuna cu vitamina d3 si capsulele de scortisoara, deoarce acestea refac teaca de mielina si actioneaza asupra nervilor periferici afectati de aceasta boala. Capsulele de scortisoara regleaza glicemia, fibro ess reda mobilitatea articulara iar vitamina d3 actioneaza asupra oaselor si a absorbtiei celorlalte produse. Tratamentul se administreaza minim 3 luni, iar imbunatatirile se vad dupa 2 saptamani. Sanatate!
K
Kenzzo
28 sept. 2018
Achizitie verificata
Buna ziua,pt incontinenta fecala cat timp pot sa iau tratament
N
Naturanoastra.ro
01 oct. 2018
Buna ziua, tratamentul trebuie administrat 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi. Sanatate!
E
ENACHE PETRACHE
25 sept. 2018
Am polineuropatie periferica demielinizanta,senzitivo-motorie cronica.Amorteala permanenta la talpi si glezne,cu dureri si arsuri,permanente,nu ma pot deplasa decit foarte greu,cu cirje,imi scapa lucruri din miini,imi amortesc si miinile periodic.Ce imi recomandati,pentru tratament eficace?
N
Naturanoastra.ro
26 sept. 2018
Buna ziua, pachetul nostru petru polineuropatie va recomandam si anume: fibro ess, vitamina d3 si vitamina k2. Aceste produse redau mobilitatea articulara, actioneaza asupa nervilor periferici si intaresc oasele. Dupa administrare o sa simtit o incalzire usoara in maini si in picioare , durerile vor disparea pe parcursul tratamentului, iar membrele o sa reusiti sa le miscati mult mai usor. Mai jos va atasez linkul acestui pachet. Sanatate multa!

https://www.naturanoastra.ro/cumpara/pechet-naturist-avansat-neuromodulator-sistem-neuromuscular-7753163
G
Georgiana
13 sept. 2018
Buna seara.am 33 ani si sunt diagnosticata cu polineuropatie senzitivo motorie de 15 ani si cu boala hodkgin de 8 ani.pot lua acest tratament al d-voastra referitor ca am boala hodgkin??
N
Naturanoastra.ro
17 sept. 2018
Buna ziua, da, se poate administra tratamentul.