Graviola 600 (530 mg) 60 capsule Swanson - Vita Plus Antitumoral

Swanson Health Products
[2]
38,80 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier.
Swanson Health Products
Disponibil in stoc

Descriere

Formula exclusivă Graviola (Annona Muricata) sau Guyabano menține sănătatea întregului organism, anticancerigen, susținător al sistemului imunitar, reduce efectele negative ale chimioterapiei sau radioterapiei.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Producător: Swanson Health Products, (formula Vita Plus) USA

  

Descriere:

Graviola (Annona Muricata) este o plantă nativă a pădurilor tropicale Amazoniene și a celor din Brazilia. Filipinezii o numesc Guyabano. Capsulele se administrează ca atare sau sub formă de ceai. Pentru a prepara ceaiul se folosește conținutul de la o capsulă și 100 ml apă fierbinte. 

Administrare: Cura cu Graviola se face minim 3 luni 

  

Profita de Reducere la Pachetul cu 3 flacoane

 

În mod tradițional, frunzele și mugurii au fost folosiți ca antibiotic natural de către triburile locale pentru a trata diferite boli infecțioase.

*Ingredientele active documentate, cercetate, și verificate din Graviola sunt un grup de fitochimicale numite  Acetogenine Annonaceous care sunt găsite doar în familia de plante Annonaceae, în special în frunze și muguri.

*Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani, iar testele au relevat ca substanțele active din Graviola identifică și distrug celulele maligne, în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar, hepatic, osos și cancer pancreatic.

*În multe cazuri cancerul dezvoltă rezistență la chimioteratie. Acest fenomen sa observat la cancerul de colon, celula canceroasă reușește să respingă tratamentul cu ajutorul Glicoproteinei-P înainte să fie distrusa de chimioterapie. Pentru a face acest lucru celulele canceroase au nevoie de o cantitate foarte mare de energie. Fitochimicalele din Graviola continuă atacul asupra celulei canceroase mai mult timp, astfel celula canceroasă se epuizează de energie dar efectul chimioterapeutic al Acetogeninelor nu se diminuează ducând la distrugerea completă a celulei canceroase.

*Capsulele de la Swanson Premium Graviola 530 mg reduc efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei atunci când sunt administrate în timpul terapiei antitumorale cu citostatice și/su radiații.

*Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercită de la începutul administrării dar se vede în general în timp. 
Pentru marea majoritate a bolnavilor, care se află în fazele terminale de boală, cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente.

*Graviola (Annona muricata) are 82 de fitochimicale Acetogenine diferite (în 10 tipuri distincte) care oferă un sprijin puternic în chimioterapie. 

*Graviola este utilizată pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca anti-cancerigen superior, întăritor al sistemului imunitar, citostatic în adenom de prostată, renal, uterin, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, osos, testicular, mamar, pulmonar, ovarian.

 

*În 1997 s-a descoperit că Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decat Adriamycin(un medicament chimioterapeutic) și au avut efecte citotoxice excelente, rezultând în distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate.

*Spre deosebire de Adriamycina, Graviola nu are nici un fel de efect asupra celulelor sănătoase. 

*De asemenea, în 1997 Universiatatea Purdue din USA a făcut public un amplu studiu care certifică aceleași calități anticancerigene. Potrivit studiului, graviola blochează sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugându-le. Aceeași cercetători de la Universitatea Purdue din SUA au demonstrat faptul că din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului mamar decât medicamentele standard administrate.

*Un studiu efectuat în 1999 a arătat că Annoglacynele A și B, o selecție de fitochimicale din Acetogenine, au avut efect de 1.000 până la 10.000 de ori mai puternic decât Adriamycina, în cancerul de sân MCF-7 și eficient în cancerul pancreatic Faza a 2-a.

*În 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine în cancerul hepatic.

*În ultimele studii efectuate s-a demonstrat că multe celule canceroase care dezvoltă rezistență la chimioterapia clasică cu medicamente de sinteză, sunt atacate și distruse complet de agenții fitochimici din Graviola.

*Studiul activității biologice (efecte medicinale multiple) de Annona muricata (Graviola) prin teste de laborator au fost efectuate în diferite țări, inclusiv:

*Statele Unite, Republica Guyana, Indonezia, China, Filipine, Surinam, Trinidad și Tobago, Republica Dominicană, Puerto Rico, Columbia, Brazilia.
Proprietatea anti-tumorală a graviolei a fost brevetată de cel puțin nouă companii străine.

*Studii medicale recente au descoperit că Graviola are un efect pozitiv foarte important în ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slăbit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice).
*În 1976 Institutul Național de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finanțare federală. În urma studierii a peste 20 de mii de specii de plante, frunzele de Graviola, o plantă din pădurea Amazoniană, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. Institutul Național de Cancer a înaintat firmelor de medicamente studiile lor.

*Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale – numite Annonaceous acetogenins-continute în frunze, muguri, semințe și tulpină.

Mugurii plantei, după cum se știe conțin o cantitate foarte mare de substanță activă precum și celule stem de creștere.
*Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv al Extractului din Graviola asupa celulelor tumorale. 
Graviola a intrat pe piață ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe lângă efectul citolitic asupra celulelor canceroase are și efecte multiple în menținerea stării de sănătate (calmant nervos, regularizarea presiunii sângelui etc).
Nu numai că are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare că are o „afinitate specială” către acestea, remarcă un studiu al unei universități americane.

Ingredient activ:

- mugurii și frunzele de Graviola (Annona Muricata)

Proprietăți:
- anti-cancerigen superior, antitumoral, antineoplasmic, antibacterian, antihelmintic, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antiparazitic, antispasmic, antiviral, astringent, febrifug, sedativ, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug.

Efect terapeutic:

- graviola distruge celulele canceroase,

- graviola inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic,

- graviola oprește creșterea tumorilor,

- graviola declanșează apoptoza celulelor canceroase,

- antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK - natural ucigase cu până la 300%, activează macrofagele, induce sinteza oxidului nitric),

- activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar, 
- crește capacitatea de adaptare a organismului la condiții de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzată de excesul de cortizol,

     *reducerea hiperglicemiei cauzată de secreția excesivă de adrenalină,

     *reducerea acțiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescută în stări preneoplazice.

-activitate antibacterială,

-graviola are efect în tratarea Herpes Simplex,

-este un excellent antiparazitar.

.
Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercită de la începutul administrării dar se vede în general în timp.
Pentru marea majoritate a bolnavilor, care se află în fazele terminale de boală, cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente.

Administrare: Cura cu Graviola se face minim 3 luni!

În timpul terapiei antitumorale este recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (capsule moi) în doze de 10.000 UI pe timp de vară și 20.000 UI pe timp de iarnă când expunerea la soare este imposibilă.

Click Aici pentru Vitamina D3 250 softgels !!!

 

*Preventiv: 1 capsulă/zi cu 15 min înainte de micul dejun

*Tratament intens, cazuri grave:

- prima lună:2 capsule de 3 ori/zi cu 15 min înainte de mese

- din a 2-a lună se reduce doza la 1 capsulă de 2 ori/zi cu 15 min înainte de mese.

Excipienți: Gelatină vegetală (capsulă)

Capsulele se administrează ca atare sau sub formă de ceai. Pentru a prepara ceaiul se folosește conținutul de la o capsulă și 100 ml apă fierbinte.

In terapiile anticancer se administreaza:

- 1 capsulă de Wormwood click aici!!! de 3 ori pe zi împreună cu:

- 1 capsulă de Mangosteen - click aici!!! de 3 ori pe zi

- 1 capsulă de Ashwagandha - click aici!!! de 3 ori pe zi

- 1 capsulă de Astragalus - click aici!!! de 3 ori pe zi

- 1 capsulă de Yucca - click aici!!! de 3 ori pe zi

- 1 capsulă de Graviola 600 - click aici!!! de 2 ori pe zi (1 dimineața și 1 seara)

- 1 capsulă de Probiotice cu FOS- click aici!!!  la 15 minute după micul dejun,

- 2 capsule de Turmeric - click aici!!! înainte de masa de prânz

- Seara cu 1 oră înainte de culcare se administrează câte 1 capsulă din: Melatonin și 5 HTP - click aici!!!

 

În terapia antitumorală alimentația va fi pe cât posibil vegană.

Dimineața și seara este recomandat a se consuma cereale, semințe, fructe și lapte vegetal;

50 gr fulgi de ovăz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secară (2-3 linguri) + 1 linguriță susan + ½ linguriță de de scorțișoară + 1 linguriță semințe de floarea soarelui neprăjite + 1-2 lingurițe cu vârf de pudră de roscove + 1 linguriță semințe de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 sâmburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de pădure + 1 linguriță  semințe de chia  (toate acestea se lasă la înmuiat de seara până dimineața în 200ml apă plată)+ ½-1  banană feliată + ½ -1 măr feliat (să nu fie acru sau acrișor) + 1 kiwi (să nu fie foarte tare pentru ca nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apă plată sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amestecă și se consumă tot odată.

 

Masa de prânz poate consta în: Ciorbă/supă de legume, o mâncare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagră sau fasole neagră sau năut sau hrișcă sau mazăre sau amarant. Salată de legume care să conțină: roșie, ceapă, varză roșie sau albă, morcov ras, castravete, ardei roșu sau gogosar, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie proaspăt, puțină sare, piper.

Se pot consuma și sucuri proaspete de legume de 1-3 ori pe zi:  Câte 80 ml suc proaspat din următoarele legume: castravete, morcov, sfeclă roșie, țelină și varză roșie (sucul de varză roșie se filtrează prin tifon).   

Rezultă 400 ml suc proaspat de legume care se bea în maxim 15-20 min de la preparare.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!

A nu se administra Graviola concomitent cu Coenzima Q10.

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Ingrediente/1 capsulă: Graviola planta (Annona muricata)  530 mg, gelatină(capsulă),pulbere de orez(agent de încărcare), dioxid de siliciu(agent antiaglomerant).

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medicul înainte de utilizare în cazul persoanelor care iau medicamente pentru tensiune arterială sau alte medicamente care cresc nivelul de ATP. În cazul în care utilizați produsul pentru o perioadă mai mare de 30 de zile este recomandat consumul de probiotice sau enzime digestive. Utilizarea pe termen lung sau excesivă poate duce la modificări ale funcțiilor neurologice. Intrerupeți utilizarea imediat dacă observați orice modificări ale funcțiilor neurologice.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Producător: Swanson Health Products, USA


 

 

 

*Disclaimer: Conținutul acestui website are un caracter informativ și nu se substituie diagnosticărilor și/sau recomandărilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenți alimentari prin legislație naționala și internațională. Suplimentele alimentare se eliberează fără rețetă și nu au rolul să înlocuiască tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite în funcție de mai multi factori cum ar fi răspunsul organismului, gradul afecțiunii, modul în care este înțeles și aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar și mentalul. Graviola este un supliment forte Citostatic Antitumoral Antiviral Anticancerigen folosit timp de secole pentru a întări apărarea organismului, tratament naturist cancer, distruge celulele canceroase maligne Proprietățile citostatice remarcabile au făcut obiectul cercetării mai bine de 60 de ani

Detalii

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Ana
21 apr.
Buna ziua. Pentru leucemie cronica in tratament este utila Graviola asociata cu Artemisinin ? Mulțumesc mult
N
Naturanoastra.ro
26 apr.
Da, este buna combinatia de produse
S
Sorin Palade
05 oct. 2021
Achizitie verificata
Am luat produsul asta si serrapeptase pentru sotia mea. Le-a folosit pentru chisturi ovariene timp de 4 luni si aproape toate au disparut, au mai ramas cateva foarte mici dar continua tratamentul. Produsul este foarte eficient si nu are efecte negative. Ia cate o capsula din fiecare de dimineata si seara inainte de mancare.
I
Ioana
23 aug. 2021
Graviola are efect si in neoplasm gastric antropiloric? Ajuta?
N
Naturanoastra.ro
25 aug. 2021
Buna ziua, da, graviola si wormwood au o mare varietate de fitonutrienți bioactivi, care funcționează conjugat la nivel celular și sistemic ajutand la fortifierea sistemului imunitar si distrugerea celulelor tumorale.
Multa sanatate!
P
Paula
21 dec. 2020
Achizitie verificata
Am cancer la san .Am facut operatie iar acum fac chimioterapie. Mai am o sedinta de chimioterapie si termin primul ciclu. Doctorul a spus ca ar vrea sa mai fac un ciclu de 4 sedinte, dar nu mai pot suporta. Am primit azi coletul de la dvs cu trei cutii de Graviola. Vreau sa incep tratamentul. Este suficient Graviola sau trebuie combinat cu alt produs? Astept un raspuns. Multumesc
N
Naturanoastra.ro
23 dec. 2020
Buna ziua
Graviola ajuta la fortifierea organismului, sa faca fata mai bine efectelor chimioterapiei.
Recomandam sa se foloseasca impreuna cu capsulele de Pelin Dulce. Acesta ajuta la distrugerea celulelor canceroase.
Citratul de fier este de asemeni indicat sa se foloseasca impreuna cu acestea, fiind scazut in organism, in perioada chimioterapiei. De asemenea, administrarea de fier inainte cu 15 min de Pelin Dulce, creste permeabilitatea celulara si substantele active din Pelinul Dulce penetreaza mai usor membrana celulelor tumorale.
Pentru mai multe informatii despre protocolul de tratament in caz de cancer, ne puteti contacta la unul dintre numerele afisate pe site.
Multa sanatate!
a
alina lixandru
01 oct. 2019
Buna ziua.pentru cancer pulmonar ce imi recomandati?O zi frumoasa si sanatate!
N
Naturanoastra.ro
21 nov. 2019
Buna ziua
Pentru cancer pulmonar recomandam Artemisia Annua - Pelin Dulce, administrat impreuna cu fier si Graviola
Multa sanatate!
C
Carmen
10 mai 2019
Buna ziua
Capsulele Graviola pot fi administrate pentru fortifierea sistemului imunitar in caz de cancer impreuna cu capsulele Artemisinin, extract din pelin dulce.
Acestea nu sunt contraindicate in caz de Alzheimer si/sau Parkinson.
N
Naturanoastra.ro
09 ian. 2020
Buna ziua
Capsulele de Graviola sunt recomadate pentru intarirea sistemului imunitar, in caz de cancer, tratament cu chimioterapie/ radioterapie. Nu au efecte adverse.
Multa sanatate!
V
Vasile
05 apr. 2019
Exista vreo persoana care s-a vindecat de cancer cu Graviola sau Artemisenin?
Lasati ce spun studiile din laborator. Eu sunt bolnav si doresc sa iau legatura cu cineva care s-a vindecat de cancer cu asemenea pastile si ceaiuri. Studiile facute in laborator nu au nici-o legatura cu administrarea pe cale orala la oameni.
Exista cineva care s-a vindecat?
N
Naturanoastra.ro
12 apr. 2019
Buna ziua, sunt persoane care au facut tratament cu Artemisinin si Graviola, dar si alte produse si care au reusit sa invinga cancerul. Sanatate!
m
mm popescu
25 mar. 2019
sunt in al doilea an de control dupa un neoplasm mamar stg operat, ce imi recomandati ca terapie in fiecare an contra recidivei .
va multumesc
N
Naturanoastra.ro
26 mar. 2019
Buna ziua, va recomandam cu drag Artemisininul deoarece este un puternic antitumoral impreuna cu graviola care actioneaza atat asupra sistemului imunitar cat si asupra tumorilor sau recidivarea acestora. Sanatate multa!
m
mm+popescu
28 mar. 2019
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns, am o rugaminte daca se poate o schema de tratament si daca i-au artemisiniul cu fier
si cate din fiecare pe zi si cate luni pe an . Este de ajuns doar o cura de 3 luni pe an. Va multumesc :)
N
Naturanoastra.ro
12 apr. 2019
Buna ziua,
4 capsule seara de artemisinin 4 zile pe saptamana (3 zile pauza), iar inainte de acesta cu o ora se administreaza o capsula de fier( fierul se administreaza in fiecare zi). Tratamentul trebuie administrat minim 3 luni de zile. Sanatate!
M
Maria Daniela
13 dec. 2018
Am si eu o intrebare: pt cancer de col uterin ce imi recomandati?
N
Naturanoastra.ro
18 dec. 2018
Buna ziua,
Pt orice tip de cancer Artemisininul este cel mai recomandat deoarece este cel mai puternic anticancerigen impreuna cu graviola care ajuta atat sistemu imunitar cat si la distrugerea celulelor canceroase. Le gasiti ambele pe site-ul nostru, impreuna cu schema de tratament. Sanatate!
A
Adi
18 apr. 2018
Buna seară, pentru boala hodgkin clasica si cancer limfatic se poate lua ca tratament si cu citostatice?poate fi admistrata si vitamina C de 1000g ca supliment cobinat cu cele 2 tratamente?
N
Naturanoastra.ro
25 apr. 2018
Buna ziua, puteti administra graviola deoarece reduce efectele negative ale chimioterapiei si creste sistemu imunitar. Artemisininul este si el un puternic antinumoral iar impreuna cu graviola ataca celulele canceroase. mai jos aveti atasat linkul de la acest produs, Multa sanatate!
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/artemisinin-capsule-100-mg-extract-de-pelinita-pelin-dulce-artemisia-7752833
G
Gabriela
01 apr. 2018
Am mai multe intrebari tratamentul este bun si pentru artrita reumatoida sau ptr fibromul uterin.Multumesc!
N
Naturanoastra.ro
04 apr. 2018
Buna ziua, este indicata pt cresterea inunitatii, puternic antitumoral, iar pentru artrita reumatoida este eficient acidul hialuronic impreuna cu GLM scoica cu cochilie verde. Mai jos aveti atasat link-urile cu produsele. Sanatate!
http://www.naturanoastra.ro/cumpara/tratament-natural-eficient-coxartroza-gonartroza-afectiuni-7753030
E
Eliza
15 feb. 2018
Sunt foarte interesata de acest produs. ..Cum pot fi sigura ca acest produs este bun si chiar ajuta in tot ceea ce a.ti scris mai sus..Ce efecte secundare poate avea?De ce nu exista si in Italia asa ceva?Multumesc
N
Naturanoastra.ro
22 feb. 2018
Buna ziua,
propritatile acestui produs sunt cele mentionate mai sus. Este comercializat in SUA, iar noi suntem importatori.
O zi buna!
I
Istrate ionuț
21 ian. 2018
Bună ziua am chist Belign Tiroeglos la gât, crește în dimensiune dacă mânânc carne și îmi provoacă durere.
Mi-a dispărut într-un timp de un an pentru că nu am mai mconsumat alimente de origine animală și nu am mai mâncat carne de niciun fel, însă mi-a reapărut din nou când am consumat din nou alimente de origine animală la ziua unui prieten...
A crescut în dimensiune se înroșițe și m-am dat cu cremă care a subțiat pielea și a spart și începea să curgă un lichid albui zi de zi câte puțin, doctorii mi-au spus că nu există tratament pentru el și trebuie doar operatie.
--Acum am programare în februarie pe dată de 12.02.2018, vă rog să îmi spuneți dacă tratamentul cu Graviola m-ar ajuta și dacă au mai fost cazuri de genul și dacă a avut rezulatate.
Aștept răspuns !
N
Naturanoastra.ro
25 ian. 2018
Buna ziua, Graviola o sa va ajute foarte mult.
Multa sanatate!
I
Ioana
30 sept. 2017
Buna seara! Dacă iau seara după cină , 2 capsule de pelin dulce si una de fier, ajuta cu ceva în legătură cu cancerul? Sau mai trebuie să iau ceva? Mulțumesc!
N
Naturanoastra.ro
03 oct. 2017
Respectati schema de tratament afisata pe pagina produsului
P
Popescu Laura
07 sept. 2017
Achizitie verificata
Buna seara.imi spuneti va rog cum se iau pastilele graviola in caz de cancer? Cate pastile se iau pe zi?pt ca pe cutie scrie 1 pastila pe zi si pe site dvs scrie 3 pastile pe zi pt cancer.Va multumesc
N
Naturanoastra.ro
20 sept. 2017
Pentru cresterea imunitatii incazul persoanelor sanatoase se administreaza 1 capsula pe zi. In caz de cancer se administreaza 3 capsule pe zi.
s
sanfira Ioan
25 mar. 2017
Achizitie verificata
As dori sa incerc un tratament de 30 de zile pentru un adenocercinom de prostata Cum comand o cutie cu 60 de pastile ?
N
Naturanoastra.ro
29 mar. 2017
Bună ziua,

Puteți face comanda la numărul de telefon 0751209820, sau direct pe site www.naturanoastra.ro.

O zi frumoasă!
G
Guna Marcel
26 oct. 2016
Sint Guna Marcel si revin cu o alta neclaritata ce dv o faceti Ca bolnav de carcinoma polmonare non microcitoma de 2 ani de lupta continuu cu boala si durerea va dati seama ca as fi capabil sa consum,,orice..." cu garantia si certitudinea ca fac minimul posibil la boala , adica sa opresc cel putin cresterea metastazelor existente pe glandele renale si a splinei ce inte ultimile 2 controale TAC raze-radiografie compiuterizata cu solutie de contrast , au crescut cu citiva mm intre Sa opresc asta sa nu mai apara nimic nou si DACA le-ar micsora sau distruge ar insemna ca merg spre bine spre vindecare ..
Am consumat de cind v-am scris 3 sticle de jumate de kg /Lt cu 48 ore pauza ca nu a ajuns la timp produsul in farmacie si am continuat imediat azi seara am terminat a4 a siticla si continui caci mai am 2 .Consum 5 dopuri /zi adica 100ml , o sticla la5 zile.Vreau sa va spun ca am cautat ca disperatul Graviola 600 si aici in Italia in juir de 200km raza nu am gasit decat Gav
N
Naturanoastra.ro
26 oct. 2016
Graviola 600 putem sa trimitem si in afara romaniei.
Sunati-ne pentru mai multe informatii.
Multa sanatate!
G
Guna Marcel
30 sept. 2016
De ce atata retinere a fost comentarii si aici ma refer la d-nul Andrei Mateescu ...nu simt la dv acea multumire sufleteasca ce o traiesti cind un lucru te multumeste , mai ales cind suferi de o boala asa de greu sau deloc conbatuta. Eu am 2 anide cind ma lupt cu boala un cacer pulmonar neoperabil ( carcinoma polmonare non microcitoma, )si cred ca daca m-as vindeca de aceasta boala cu aportul a acestor produse naturale as face o revoutie de pubicitate as infinta proovarea lor cu detalii despre cu am reusit sa opresc aceasta crunta boala vindecindu-ma Deja consum graviola sub forma de suc concentrat dar vreau sa conbin si retetele date a graviola capsule caci cum este esxpus efectul merita folosit L-am cautat aici in Italia dar nu il gasesc eu vreau Graviola 600 mg swanson Am sa comandat daca e posibil luni dua programul si nr de telefon de mai sus Multumesc lui Dumnezeu ptr tot si ma rog sa ma vindec fie cu oricare produs dat de Bunul Dumnezeu in natura Multum
N
Naturanoastra.ro
03 oct. 2016
Buna ziua.
Sucul nu contine Acetogenine in cantitate suficienta pentru a vindeca. Cea mai mare cantitate de acetogenine se gaseste in frunze
A
Andrei Mateescu
07 sept. 2016
Am facut si inca fac tratament cu Graviola de la dumneavoastra pentru cancer de ficat si rezultatele sunt extraordinare.
Recomand acest produs pentru toti care au cancer de ficat, hepatita, ciroza sau alte forme de cancer.
Cel mai usor va dati seama de efectul acestui produs facand analize de laborator la 2-3 luni.
Va multumesc din suflet pentru produsele de inalta calitate.